Popravde neviem co mam snou robit
Neviem jak dalej
Neviem jak dalej
Mam priatelku sme spolu uz rok a pol vsetko je v poriadku az kym nepridu na radu jej nervy,spravanie a obcas mam pocit ze sa chova napriek svojmu veku dost hrozne.Ma sice uz 18 ale obcas mam pocit ze okolo toho veku len utekala.Sice ja som vzdy chcel byt dieta a ostat tak predsa len si uvedomujem ako sa mam v spolocnosti spravat.A ked sa jej to snazim vysvetlit tak sa bud nastve alebo rozplace alebo mi vypinda.
No ja osobne mam 20 a ona 18
Proste mam pocit ze je obcas az moc detinske vadi jej ked sa jej nevenujem uplne na 100% hned my vycita ze mam radsje kamaratov ako ju.Plus jej vadi najviac ze si snou nepisem po veceroch i ked dobre vie ze ked pridem domov vzdy cakam na nete a az vecer idem von pretoze mam cely dne toho dost a potrebuejm sa vyvetrat a tak
Proste mam pocit ze je obcas az moc detinske vadi jej ked sa jej nevenujem uplne na 100% hned my vycita ze mam radsje kamaratov ako ju.Plus jej vadi najviac ze si snou nepisem po veceroch i ked dobre vie ze ked pridem domov vzdy cakam na nete a az vecer idem von pretoze mam cely dne toho dost a potrebuejm sa vyvetrat a tak
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Skúsila by som sa s ňou ešte raz porozprávať, ale začala by som teda vetou, nehnevaj sa na mňa, nerozčuľuj sa..., ale stále ma trápi tvoje správanie, ktoré je neopodstatnené. A potom jej to povedz ešte raz, že s ňou tráviš dosť času, že sa jej venuješ, ale že potrebuješ byť aj s kamarátmi. Ak nepomôže otvorený rozhovor, keď máte už 20, tak neviem...
-
agy
Medium Expert
Princip je podla mna dobry, ... povedat nieco v kontexte ... ale zrovna tuto vetu by som nepouzilp4ra napísal:Ty to nemusis spravit tak, ale ja som rad priamy, takze by som prisiel k nej a povedal jej vtedy, ked zacne o kamaratoch: To skutocne chces, aby som si vyberal medzi tebou a kamaratmi?
Navadza ju k tomu povedat "hej, vyber si ... " ... no a potom to moze skoncit vseliak.
Proste jej skus vysvetlit ze ak to pojde takto dalej tak nemozs s nou dalej fungovat ... to co presne povedat ti tu nikto neporadi , lebo ju tu nikto nepozna tak dobre ako ty.
Ved 18 rokov to uz niejde ziadne decko ..., nech je aka chce. .. urcite to nejak zoberie a bude to urcite lepsie ako ked s nou nebudes toto riesit...
No a ked sa ti rozplace, tak jej musis dat aj ty najavo ze ti vadia take emocne vykyvy .... no drzim palce
-
p4ra
Redeemer
agy, suhlasim, ze to zalezi aj od cloveka. Lenze, ak by ju aj zatlacil k tomu hej vyber si, tak by to aspon viedlo ku konstruktivnemu a priamemu rozhovoru, ktory moze skoncit aj rozchodom, ale aspon by sa zbavil trapenia. Ano, urcite by ho mrzel rozchod, ale to by casom preslo. Aky ma zmysel byt vo vztahu, ked si stale nervozny, no nie?
-
agy
Medium Expert
To ano, ibaze hentak by to mohla byt rychlovka ... pocul som uz o takychp4ra napísal:agy, suhlasim, ze to zalezi aj od cloveka. Lenze, ak by ju aj zatlacil k tomu hej vyber si, tak by to aspon viedlo ku konstruktivnemu a priamemu rozhovoru, ktory moze skoncit aj rozchodom, ale aspon by sa zbavil trapenia. Ano, urcite by ho mrzel rozchod, ale to by casom preslo. Aky ma zmysel byt vo vztahu, ked si stale nervozny, no nie?
No a ked s nou hodi rec kde jej vysvetli preco mu vadi to a to... tak sa mozno koli tomu aj rozidu, ale urcite to bude miernejsie., ako ked hodi nejaky rychly odpis.
no a co by bolo po rozchode to sa predvidat neda... ale chalan tu pise asi za ucelom vyhnut sa mu ... tak ho nebudeme navadzat
-
jin
VIP
ateista: Podľa opisu sa mi zdá byť tvrdohlavá a....nevie mi napadnúť správny výraz. Proste napriek tomu, ako sa správa sa s ňou skúsiť seriózne porozprávať a vysvetliť jej, že potrebuješ čas aj sám pre seba a že sa jej nemôžeš venovať 100% svojho času - to proste nejde. Treba ísť občas von s kamarátmi, alebo zostať večer sám doma. Pokiaľ to nie sú extrémya dostatočne sa jej venuješ, tak by to mala chápať. Vzhľadom na svoj vek...
-
c.a.r.n.e.
Medium Star