I am legend - 8/10 - dost dobre, ani chvilu som sa nenudil a to sa mi nestava. Dokonca aj koniec je iny ako klasicke hollywoodske klise. Film by si zasluzil este 15 minut navyse, zopar nevysvetlenych veci by stalo za objasnenie. Dokonca ani detiska nevyrusovali, co som sa cudoval. Bolo tam dost napinavych scen, takze asi preto. Tie su vo vacsine filmov, ale nie v takejto neobvyklej dlzke.
Jeden z filmov, ktore si bez problemov po case pozriem znova. A ze takych nie je vela ...
I am Legend tych 8,9 z 10 jedine co sa mi tam nepacilo bol koniec inak to bolo super takycto ilmov by mohlo byt viac ale stale nechapem ako sa na tom moste objavila ta figurina spred tej DVD požičovne(či čo to bolo) vtedy ked sa will chyti do pasce žeby ju tam dala ta ženska? alebo on sam a zabudol na to?
30 Days of Night
70% hodnotenie si zasluzi...
upiry tam boli spraveny dobre... a krvy tiez nechybalo
dobry film s akurat par chybami *SPOJLERS* napriklad ze je noc a nie ako v meste kde svietia lampy... v tomto filme nie... odpojena elektrika a oni si behaju po ulici jak cez den.. alebo v tom obchode... pri total tme.. lol SPOJLERS
Dem0n napísal:Tak dnes som si pozrel The Man from Earth (2007) a bol to skvely a konecne aj originalny filozoficky zazitok. Odporucam a pridavam zaujimavy odkaz:
mi-chau napísal:Tak to rovno postni aj mne, mne to tiez nieje celko jasne.
inak by som tento film zaradil medzi najlepsie zombie-ovky.
vsak mu trocha hrabalo ze je tam sam... tak to tam on niekedy dal....
3 roky zo psom tak ti prepne
------------------------------------------------ edit
btw : film si idem este raz pozriet bo sa mi aj paci a bo aby som si to objasnil
dobry filmik je Hunting party s R.Geerom, taka fajn oddychovka s trochou napatia, na ktorej sa da zasmiat.
A dnes som pozrel aj Requiem for a dream z roku 2000 a nemozem uverit, ze taky filmik mi utekal celych 8 rokov. Wow
No ja povazujem za najlepsi film tejto zimy jednoznacne american gangster. Dokazuju to aj hodnotenia na CSFD. Ridley Scott urobil zasa raz dobru pracu a ani herci nezaostavaju.