Agem.sk

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: alza

Príspevok od používateľa Shark NX »

sedo01 napísal:Toto je tez velkoobchod http://www.alza.sk donese ty to kurier az domov a platis 50 SK :lol: to je smiesna cena a neni su tam zle ceny
Donesie ti to UPS resp. Slovak Parcel Service ... na tebou stanovenu adresu
Cena jednej zasielky je cca 150Sk a maju EU (End User) Ceny
Pricom Agem, BGS(eD), Asbis, Westech, EMOS maju Velkoobchodne ceny ktore niesu urcene pre koncoveho uzivatela

Este k tomu BGS(eD) To ze si sa zaregistroval je sice pekne ale musis im este doniest Zivnostensky list kde mas napisane priame obchodovanie z vypoctovou technikou alebo vypis z obchodneho registra ... ako jedna z mala normalnych spolocnosti ...

Tod nevyhoda Agemu ... Dojdes tam a pred tebou Kolona zasranych sukromnikov ktory beru Jeden 100ks DVD Cake alebo podobne hovadiny ...
A o vianociach nehovorim ... tam bol had ludi ktory mali na objednavkach jednu mp3-jku ... kvoli takym ludom som musel dojst do agemu pred 9:00 aby som mohol o 10:30 doniest tovar do firmy

Jedine v BGS(eD) cakas max 5-10min lebo tam beru priamo velkoobchodny odberatelia ... a jedna faktura ma minimalnu hodnotu okolo 60000SK
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Shark_NX - to s tym agemom suhlas - neviem kam sa podeli pravidla ako minimalny odber a pod... Ale aj co sa BGSky tyka.. tiez sa tam nachadza vela odberatelov ktori nemaju zivnost v oblasti predaja PC, a tiez to tam je miestami ohubu co sa tyka poctu ludi. Najsympatickejsi dodavatel so sidlom v BA je u mna Asbis, najma kvoli moznostiam rozvozu - 2x denne (sila) .. tj doobeda chodi tovar objednany vcera po 13:00, a poobede tovar objednany dnes do 13:00 .. parada .. nikam sa nemusime trepat... Nehovoriac o tom ze tam si barsjaky zasrany skolak nezaberie miesto vo fronte kvoli jednym mediam a pod :D

btw jak hovoris o prevzati tovaru do firmy - ma ta firma aspon cosi spolocne s tvojim nickom :P alebo som vedla jak ta jedla
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nie nie ... Nick nema s tou firmou nic spolocne :)
Shark Computers nemam moc v laske ... robia tam strasny curaci (cest vynimkam)

Nj v Asbise som robil servisneho technika ... a poviem ti Shark Comp. objednava od neho ... ale neradim od Sharku brat tie zostavy ... strasne setria na veciach ...
Na vianoce som skladal nejaky Intruder (50ks) (Q6600, 8600GTS, 2GB RAM) a Drbli to na Dosku od Asrock-u za 1000Sk :roll: :?

a btw Aj BGS(eD) Posiela UPSkou ... Jedine po co beham je Agem ... a niekedy pri surnych pripadoch BGS(eD) ako hovoris Asbis nam zasiela a BGS(eD) niekedy tiez
sedo01
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sedo01 »

hojko napísal:sedo01: Nie 50 ale takmer 200 korun ;)
mozno tebe podla toho kde byvas ale mne to donese DPDa platim 50 Sk a byvam pri Seredi
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

shark - nj hned mi je lepsie na dusi :D .. a co sa tyka komponentov.. nelen ze setria, ale robia zostavy nevyvazene.. nac je v stvorjadrovej masine slabucka VGA? .. a pritom si to este aj drzo namarzuju jak svine :D
Napísať odpoveď