Rychlost Pinnacle
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Rychlost Pinnacle
Takze sused robi videa v Pinnacle Studio 9 ale v poslednom case mu to ide nejak pomaly. Ma tam WinXP, vsetko mu slape v poho rychlo aj som mu registre precistil, ale praca v tom programe je pomala, predtym mu to neslo tak, pri kazdom prechode alebo nacitani videa sa program zasekava. Moze to byt tym ze si tam nahadzuje fotky vo vacsom rozlisenim (7 MPx) a dava viac prechodov ? Jeho PC: AMD Sempron 2200+, 512 MB RAM, GK Radeon 9600 Pro. Zislo by sa mu tam na videa viac RAM ? Alebo v com moze byt problem ze mu to ide ovela pomalsie ?
-
muffy69
Medium Star
v tom problem urcite nie je, taky velky disk nemahojko napísal:Ja by som problem videl najskor v tom, ze pracuje s nekomprimovanym video a teda minuta videa moze mat aj jedno giga. V tom pripade by som sa necudoval, keby sa mu to zasekavalo a islo to pomaly.
-
Šu-Do
Redeemer
praveze mne idu take videa rychlejsie (z frapsu) ako komprimovanehojko napísal:Ja by som problem videl najskor v tom, ze pracuje s nekomprimovanym video a teda minuta videa moze mat aj jedno giga. V tom pripade by som sa necudoval, keby sa mu to zasekavalo a islo to pomaly.
hmm.. ted mi doslo ze si mozno narazal na RAM.. ano ?
-
Mateq
Medium Professional
Podľa mňa to bude tými fotkami.. Mal som Pinnacle 7 a potom prešiel rovno na 10. Ak som chcel v Pinnacle 7 pridať do videa fotografiu, tak už len otvorenie priečinka s fotografiami trvalo pár minút. Program zrejme načítal každú jednu fotografiu. V Pinnacle 10 to už nerobí, načíta ich normálne, zrejme to nejako zoptimalizovali. Vo verziách medzi tým som nerobil, možno že tvoja 9 s tým ešte má problém.