http://www.procter-gamble.cz/download/test_zkusebni.doc
V stredu ma caka takyto test, no naostro, tu skusobnu verziu som dal za 30 minut na 70 %, neviem, ake su poziadavky, no rad by som si to porovnal s niekym z fora.
Je to vseobecny test, nemalo by zalezat na vzdelani, ide len o schopnost rychlo rozmyslat a rozhodnut sa na zaklade tabulkovych udajov a grafov, tiez je tam nieco z pochopenia textu a nejake logicke ulohy. Urcite sa pri tom zide kalkulacka
Tak keby mal niekto 30 minut casu, privitam keby sem napisal vysledok
Problem Solving Test
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak som tam dnes bol. Test bol nastastie v slovencine, takze jazykova bariera problemy nerobila. Original mal 50 otazok a cas bol 65 minut. Babenka nam hned povedala, ze je to stavane tak, ze to asi nestihneme, preto treba nieco natipovat. Nedozvedel som sa ake je minimum pre uspech, ale vravela, ze ten test spravi tak 1 clovek z 10.
Dnes sme tam boli dvaja, so mnou este jeden stvrtak z ekonomickej a dali sme to obaja, co ju dost prekvapilo.
Nastastie pre mna tam boli 3 texty na pochopenie, co mi usetrilo dost casu. Najhorsi bol asi graf, z ktoreho sa pytali podla mna nejednoznacne otazky. Fajn boli aj tie logicke prikladiky, aj ked asi 2 mi nie a nie vyjst.
V kazdom pripade dakujem tomasemu za pomoc
Dnes sme tam boli dvaja, so mnou este jeden stvrtak z ekonomickej a dali sme to obaja, co ju dost prekvapilo.
Nastastie pre mna tam boli 3 texty na pochopenie, co mi usetrilo dost casu. Najhorsi bol asi graf, z ktoreho sa pytali podla mna nejednoznacne otazky. Fajn boli aj tie logicke prikladiky, aj ked asi 2 mi nie a nie vyjst.
V kazdom pripade dakujem tomasemu za pomoc