Internet od slovak telecom "pada"
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
po pol roku som zacal mat problemy aj ja...chybu vo winoch mozem vylucit, virusy,spyware tiez...Vcera a dneska vydrzi maximalne 10 min pripojene potom padne. Neviem ci to nebude modemom...je dost teply, moze to vyt tym ze sa prehrieva?
edit a ked nahodou ide tak...Rýchlosť Vašeho pripojenia je 215.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 27.0 KB/sec (Kilobytov za sekundu). To mam linku 512...
edit a ked nahodou ide tak...Rýchlosť Vašeho pripojenia je 215.8 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 27.0 KB/sec (Kilobytov za sekundu). To mam linku 512...
tomu sa nediv. Ja som pred 2mesiacmi tahal full 512 kb/s a teraz? Je to stale okolo 300kb/s. Je pripojenych asi vela ludi tak musia tu linku rozdelit, nie!? Myslel som si, ze konecne aspon jeden provider poskytne to co povie, ale ako vidim je to naprd. Volat sa tam neoplati, lebo zakazdym mi zdvihne iny clovek a stale ine vyhovorky popripade tie iste. Jasne, ze namam garantovanu linku, ale od statu dotovanu a v zmluve bolo vysokorychlostne pripojenie (minimalne) 512kb/s. Tak do tych 512 v mojom pripade je asi dost.kukiak napísal:po pol roku som zacal mat problemy aj ja...chybu vo winoch mozem vylucit, virusy,spyware tiez...Vcera a dneska vydrzi maximalne 10 min pripojene potom padne. Neviem ci to nebude modemom...je dost teply, moze to vyt tym ze sa prehrieva?
Myslim, ze na telekom ma dost ludi dovod nadavat. Este som nestretol cloveka, ktory by nemal s modemom Microcom AD2622 nejaky problem.jjj napísal:RIESILI SME TO SPOLU VCERA VECER A PROBLEM JE U TEBA![]()
![]()
![]()
TAK TU NESPAMUJ A NENADAVAJ NA TELECOM KED MAS ROZMRDANE PC
Jo a ked v sebe nedokazes ani nazbierat odvahu a zavolat ku nam na 0800 123 777 si srab.
dalsia lama co bude nadavat na telecom ale aby si najprv overil ze problem je u neho to ne99.9 problemov je u zakaznika.
Na cislo 0800 123 777 volat nemusite, povedia vam, ze chyba je aj tak u vas. Najlepsim riesenim je reklamacia modemu, pripadne si dat znizit sirku prenosoveho pasma z povodnych 3 Mb/s na 2 Mb/s(problem s odpajanim pri vysokej zatazi).