heh, no ja pouzivam obycajnu genius za 200 korun USB na kabli. zatial som neprisiel na chut drahym mysiam (aj ked by som nejaku urcite chcel ) mne sa mys vzdy zodere, myslim tym farba a hlavne plasty ostanu zodrane od prstov, keby som mal drahsiu mys, zoderem drahsiu
tak bud si isty ze ked je mys z kvalitnych materialov (tie drahsie od logitech urcite) tak z nich farbu zosuchas jedine keby zoderes celu vrstvu toho plastu
KoCi napísal:tak bud si isty ze ked je mys z kvalitnych materialov (tie drahsie od logitech urcite) tak z nich farbu zosuchas jedine keby zoderes celu vrstvu toho plastu
potvrdzujem - mam logitech mx700 uz vyse 2 rokov, a az nato ze je v drazkach trosku zanesena - co sa da vycistit tak stale vyzera ako nova.. nemas co riesit... myska je jednorazova investicia.. len pozor na bezdrotovky - maju tendenciu lietat zo stola
no, priznam sa, este som drahu mys nemal. hovorite ze sa neznici? mne to pripada, ze jak sa ojazdi jedna, tak aj druha. ked sa pouziva, tak sa pouziva, neni pomoci. zeby som si naozaj kupil drahsiu mys?
prečo že len genius...ja mám polovicu vecí ku kompu genius a nikdy som nemal problém s ničím...ešte mám aj repro a hrajú krásne čisto a už poriadne dlho
Opak napísal:prečo že len genius...ja mám polovicu vecí ku kompu genius a nikdy som nemal problém s ničím...ešte mám aj repro a hrajú krásne čisto a už poriadne dlho
No mysky Genius niesu povestne prave vysokou kvalitou, asi preto. Napriklad co sa tyka klavesnic, tam uz je situacia ina a Genius je tam podstatne zvucnejsi pojem, ako medzi myskami.
k6 uhm mozno ja som len ten smoliar na znacku genius, ale co som pouzival SlimStar klavesnicu, tak veru nejdem pocitat dni kolko trvalo, nez ma s nou presla trpezlivost. Povedzme si tak zalezi skorej od toho ako sme rozmaznani. Dal som ju otcovi a hla - on si na nic nestazuje. Len doplnim - nepatrim k tym, co si kupia nieco ked maju voci tomu nedoveru, vsetko co kupujem, vkladam do toho radost z novej veci, a s presvedcenim ze kupujem dobre. .. aj tesar sa niekedy sekne
shamway - uz sa to rozoberalo xkrat a este sa to xkrat preberat bude... nazvime to komfortom. Aj ked by sme sa nebavili zrovna o hernych myskach, tak aj pri beznej praci ruka oceni ergonomiu mysi. Rovnako ako ja neviem pochopit ludi ktori kupuju mysku podla najnizsej ceny lebo to povazuju za najnepodstatnejsi komponent, tak ani tito ludia nepochopia dovod preco si ja kupim mysku drahsiu, kedze je to pre mna jeden z komponentov s ktorym pracujem prakticky stale...
Shamway - ako hovoril Koci, ide o komfort, ergonomia, vaha, nastavenie x,y axis (ja mam rozdielne) a teraz som zacal pracovat s microgear, co si neviem vynachvalit... Ano zaplatil som za mys 2900 aj s donaskou, ale tak co uz, penize nie su vsetko