Aku mám grafiku?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

radek21 napísal:No pozeral som do bedne a na grafike je napísané 256, takže by to malo byť 256 MB grafika:)
jakoze fakt ze respekt :hehe: ... s tymto som sa este v zivote nestretol... 100% pravdivy udaj by mal byt priamo na VGA.. ako si vravel ze mas 256 mb... ale aj windows ukazuje dobre... alebo hocijaky iny program... ja fakt neviem... ale tak ked si videl na VGA napisane 256mb tak by som sa drzal toho :wink:
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nvidia pouziva tc a ati zas hm takze neviem co tu riesite karta ktora ma fyzicky 256ram ma tuto funkciu a logicky karta na ktorej je fyzicka pamat 512ram uz tuto vecicku nepotrebuje tak ju ani nevyuziva ide le n o to ze win ti sice pise ze mas 512ram ale z toho tych 256 je vlastne ukrojene z tvojej ramky a ramku ti ukazuje preto taku aku ams lebo tych 256 si ukroji iba v pripade ak svoju ram v pc nevyuzijes naplno a graficka potrebuje dodatocnu dufam ze vycerpavajuce nemate co riesit mas 256mb + pridanu virutal ja mam radeo 2600pro mam 256mb no vo viste mam dokonca 1024 zaco som mal v xp len 512 takze tak vela statia v hrani :D
PeterCA napísal:jakoze fakt ze respekt :hehe: ... s tymto som sa este v zivote nestretol... 100% pravdivy udaj by mal byt priamo na VGA.. ako si vravel ze mas 256 mb... ale aj windows ukazuje dobre... alebo hocijaky iny program... ja fakt neviem... ale tak ked si videl na VGA napisane 256mb tak by som sa drzal toho :wink:
aida 32 je sice dobra prave to robim kompletny rozbor na rocnikovu pracu no ak si dobre na nete pozries vyvoj tochto diagnostickeho programu bol ukonceny v roku 2004 dalej je to vlastne everest takze aj to by si mal brat z rezervou ze aida32 z roku 2004 nemusi detekovat prsne graficku z roku 2007 :wink: ked nevie zistit info priamo z utrob hardwaru tak hlada v informaciach windowsu a windows jej da presne tieto skreslene info takze everestu najnovsiemu mozno ver ale aida uz je prezitok pre starsie pc v novych uz toho moc nezisti :)
Napísať odpoveď