mam taky problem ze ked chcem napisat velke pismeno vo Worde s makcenom tak mi napise iba pismeno a makcen nie, ale ked dam len samotny makcen bez pismena tak mi ho zobrazi neviete v com je problem?? ako by sa to dalo nastavit??
NaP0LeOn napísal:Velke pismo s makcenom. Stlac a drz SHIFT na LAVEJ STRANE od BACKSPACE prve tlacitko stlac a potom stlac ake chces pismeno nemas zac Š Ť Ň Č Ě
akoze ty si myslis ze som vymlety alebo co ja viem ak sa pisu velke pismena z makcenmi ale proste ked to tak spravim mi napise iba velke pismeno bez makcena chapes??
// no ked dam napr. velke z tak mi to napise takto Z a ked dam iba samotny makcen tak to vyzera takto ˇˇ no a problem je v tom ze ked ho stalcim raz tak mi neukaze ziadny makcen a ked ho stlacim dvakrat po sebe tak mi nahodi hned dva...podla mna to bude len v nejakych nastaveniach.
ha ha ha, vies cim to bude? skus si stranu dat na vacsi format. Tie makcene tam su len ich nevidis. skus si dat nahlad pred tlacou a potom klikni na to pismenko, uvidis ze ten makcen tam bude