Uklada sa to v samotnej hre, takze ked si jej prieconik skopirujes, ostane ti odomknuta.Eru napísal:mam jeden problem. chcem preinstalovat windows ale neviem ci aj po znovunainstalovani ostane hra unlocknuta... pochybujem ze by som mohol pouzit to iste cislo 2 krat... neviete poradit co robit?
Live For Speed ( LFS )
Tak a mame tu 24 hodinový závod na Aston Grand Prix okruhu, závod s názvom Masters Of Endurance? Špeciálne pre vás pripravil Michael Radmer priamy prenos zo závodu, dokonca aj s moderátorom.
Priamy prenos závodu tu
http://www.game-tv.com/dynasite.cfm?dss ... smid=80993
Som vazne zvedavy ako tam tam bude vyzerat zajtra vecer

Priamy prenos závodu tu
Som vazne zvedavy ako tam tam bude vyzerat zajtra vecer
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
este 14 hodin 53 min.. lolTheking napísal:Tak a mame tu 24 hodinový závod na Aston Grand Prix okruhu, závod s názvom Masters Of Endurance? Špeciálne pre vás pripravil Michael Radmer priamy prenos zo závodu, dokonca aj s moderátorom.
Priamy prenos závodu tu
Som vazne zvedavy ako tam tam bude vyzerat zajtra vecer![]()
vyzera to ako skutocne.. dokonca aj komentatory
-
Šu-Do
Redeemer
jedno kolo ma cez 8km... skusal som si tu trat... hh.. nebudem komentovatGothaR napísal:No na konci doslo tusim 15-16 aut, oni sice ukazovali aj ostatnych, ale im chybalo velmi vela kol, takze uz asi nesli. btw prvy tim odjazdil 508 kol
inak dost jazdcom padlo spojenie... ked som pozeral vtedy vecer tak dvom pocas 15 minut
No hej, to je svinstvo. A presne to aj komentator na konci spominal, ze obdivuje tim, co je na poslednom mieste, ze aj ked su vzadu a pada im net, tak stale sa drzia a jazdiaŠu-Do napísal:jedno kolo ma cez 8km... skusal som si tu trat... hh.. nebudem komentovatLFS nehravam
inak dost jazdcom padlo spojenie... ked som pozeral vtedy vecer tak dvom pocas 15 minut
-
Šu-Do
Redeemer
ok.. tak som si skusil Y verziu
pre info.. mal som U verziu
takze... jednoznacne je tam krajsia grafika... tiene textury.. pekne je to..
zvuky taktiez... BTW slape mi to ted na viac FPS
a hratelnost... urcite to smykuje menej ako v U verzii.. napriklad pri podradeni a nedupnuti na plyn ma to nerozhadze...
tiez aj pri rychlom prechadzani zakrut nejdem hned do smyku... drifty sa robia celkom lahsie
pri hrani zmizli tie kktiny kde ukazuje silu plynu brzdy spojky a rucnej... skoda..
nova formula je cool... pekne hopkaju kolesa..
konecne skape aj motor pri nedrzani spojky a taktiez sa asi aj odpali spojka... aspon si myslim.. kedze som dlho tomu je**l.. a potom to uz nepridavalo..
len sa motor tocil a pritom sa auto ledva pohlo
//Gothar
jj.. ok.. dik.. vsetko ide ako ma
a hratelnost... urcite to smykuje menej ako v U verzii.. napriklad pri podradeni a nedupnuti na plyn ma to nerozhadze...
tiez aj pri rychlom prechadzani zakrut nejdem hned do smyku... drifty sa robia celkom lahsie
pri hrani zmizli tie kktiny kde ukazuje silu plynu brzdy spojky a rucnej... skoda..
konecne skape aj motor pri nedrzani spojky a taktiez sa asi aj odpali spojka... aspon si myslim.. kedze som dlho tomu je**l.. a potom to uz nepridavalo..
//Gothar
silu pedalov, rucnej, spjky a brzd si zapnes v nastevenia/zobrazenie/zobrazit pedaleŠu-Do napísal:ok.. tak som si skusil Y verziu
konecne skape aj motor pri nedrzani spojky a taktiez sa asi aj odpali spojka... aspon si myslim.. kedze som dlho tomu je**l.. a potom to uz nepridavalo..len sa motor tocil a pritom sa auto ledva pohlo
//Gothar
edit: a tu je moja prevodovka
nic extra, niesom zrovna mechanik
btw sorry za tie svetelne podmienky ale cosi tam vidno
nuz, nic zlozite som tam nerobil, iba urobil pomocou klincov na dreve taku uchytku nech sa mi nehybe gamepad hore dole, ale najhorsia je ta tycka. Ide iba o to ze som na nu nasunul taku rurku, trochu si este pomohol paskou, ale stale to nieje ono. Aj by som to zalepil ale nechcem ten gamepad pokazit. Zaroven teraz s tym treba hrat dost jemne lebo po par kolach odpadne a musim ju tam znova davat, cize este to stale nieje celkom ono, ale dufam ze to casom nejak vyriesim...Šu-Do napísal:Theking
j viem.. gothar mi to este vecer napisal..
a ta prevodovka.. si celkom sikovny... ja by som take neurobil
toto je nieco
Pekna praca, ja som ti uz asi aj pisal, ze chcem nieco podobne spravit ale s pouzitim spinacov co su v MOMO Racing, kedze su tam dve mozne polohy paky, tak vyberiem plosak z lavej strany a dam to na nieco stabilne, snad sa podari, ale pockam si na to az do jula.Theking napísal:nuz, nic zlozite som tam nerobil, iba urobil pomocou klincov na dreve taku uchytku nech sa mi nehybe gamepad hore dole, ale najhorsia je ta tycka. Ide iba o to ze som na nu nasunul taku rurku, trochu si este pomohol paskou, ale stale to nieje ono. Aj by som to zalepil ale nechcem ten gamepad pokazit. Zaroven teraz s tym treba hrat dost jemne lebo po par kolach odpadne a musim ju tam znova davat, cize este to stale nieje celkom ono, ale dufam ze to casom nejak vyriesim...
toto je nieco![]()
http://forum.czechlfs.net/showthread.php?t=656