problem s windowsom
-
paradajka
Star
- Kontaktovať používateľa:
problem s windowsom
mam tazky problem dnes mi zamrzol pc a tak som ho resetol po zapnuti mi vyhodilo akusi chybu uctu a nemam zadne ikony na ploche iba zakladne a vymazalo my aj vsetky subory z mojich dokumentov nevem uz co mam robit uz som skusal aj obnovovat system a nic poradte prosim uz som zufaly 
-
paradajka
Star
vymazalo mi aj priecinky a cele moje dokumenty idem skusit nejake te programy na obnovu aky by ste mi odporucili? ale neda sa to este nejako inac ?Theking napísal:a zmizli iba ikony alebo cele programy ?
A otazka pomimo: aml si v tych dokumentoch aj daco dolezite ? Existuju programy ktore ti obnovia vymazane subory ked nieco omylom natvrdo zmazes, mozno by si mohol vyskusat
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Ono ti to samo zmazalo ucet a data? Niekedy sa stane ze ked ma chybu v ucte tak akokeby vytvoril novy a tamten sice ostane ale neda sa pouzit. Ak je to tak tak sa normalne donho dostanes cez Document and Setings. Ovsem ak ti to uplne pomazalo tak jedine tie programy, ale nieje to 100%-ne
Dajako mi nejde dohlavy ze obicajna chyba by zmazala len dokumenty a ostatne nechala. V dacom inom to bude.
Dajako mi nejde dohlavy ze obicajna chyba by zmazala len dokumenty a ostatne nechala. V dacom inom to bude.
-
paradajka
Star
v documents and setting som kukal ako prve ale tam to nebolo tez som mislel ze to tam bude ale smola este su nejake ine napady?--==[ RA ]==-- napísal:Ono ti to samo zmazalo ucet a data? Niekedy sa stane ze ked ma chybu v ucte tak akokeby vytvoril novy a tamten sice ostane ale neda sa pouzit. Ak je to tak tak sa normalne donho dostanes cez Document and Setings. Ovsem ak ti to uplne pomazalo tak jedine tie programy, ale nieje to 100%-ne