Skodlive IE

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Skodlive IE

Príspevok od používateľa ATOMIC »

pocul som o tom vela...ako Ie je hrozba pre vas Komp. A nie ze sa ho zastavam...ale xcel by som podrobnejsie opisat ako a co konkretne a jak moze urobit :) a ze ci s tym ma niekto skusenosti atd. (nexcem byt ATOMIC v ohrozeni)
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Skodlive IE

Príspevok od používateľa piton »

ATOMIC napísal:pocul som o tom vela...ako Ie je hrozba pre vas Komp. A nie ze sa ho zastavam...ale xcel by som podrobnejsie opisat ako a co konkretne a jak moze urobit :) a ze ci s tym ma niekto skusenosti atd. (nexcem byt ATOMIC v ohrozeni)
1. Co to ma s programovanim?
2. Nepouzivaj x namiesto ch!
3. Co to je vlstne za temu?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

IE ako taky hrozbou vobec nie je. Jeho problemom je jeho velka pouzivanost a svojsky pristup k bezpecnosti zalozeny na dovere k prevadzkovatelovi stranok :) Konci to tak, ze na mnohych strankach s nelegalnym alebo xxx obsahom su rozne virusy, ktore cez IE lahko napadnu pocitac.
Pouzivat IE je ako nezamykat dvere. Proste si koledujes o problemy. Samozrejme pouzivanie FF nezarucuje uplnu bezpecnost, pretoze ak si stiahnes nejake exe a spustis ho, tak ti to komp zaviri bez ohladu na to aky mas prehliadac. Potom zalezi uz na antivire a firewalle.
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

To som teda rad :) aspon viem ze IE je teda fakt to co je. dal by som link na dobru stranku ktora sa tymto zaober ale to by bol spam
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

ATOMIC napísal:To som teda rad :) aspon viem ze IE je teda fakt to co je. dal by som link na dobru stranku ktora sa tymto zaober ale to by bol spam
http://anti-ie.mirrda.net/normy_w3c.php napriklad... a spam to nie je.
ATOMIC
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Napísať odpoveď