Ano, je to dobry film - requiem (ten druhy som nevidel). Je to o tom ako skoncite ked budete brat drogy. Ale pise sa to Requiem for a dream, takze ked to budes vyhladavat, tak pod tymto nazvommi-chau napísal:Fountain je skutocne zaujimavy snimok, paci sa mi na tom filme krutost voci hlavynm postavam ze ich svet sa zruti vzdy o chlp pred tym ako mohol byt zachraneny.
Reguiem for a dream nemozem zohnat na megauploadeSS?
//Aby som nebol uplne OT, tak mne sa v poslednej dobre pacil napr. film Pursuit of happyness alebo tiez The Man from Earth - co odporucam kazdemu pozriet.
"TMFE" nema nic spolocne s nejakou konspiracnou teoriou. Je to len filozoficky film, ktory vas nuti filozofovat. Je to sci-fi, ktore nie je zalozene na hollywoodskych specialnych efektoch, ale na zaujimavej myslienke. A Zeitgeist som tiez pozeral - obcas si pozriem alebo precitam nejaku conspiration theory. V tomto sa mi pacila tretia cast o bankach.Lamor napísal:Nedavno som pozrel premna asi najlepsi dokument Zeitgeist ktoremu som uveril a preto sa mi trochu nepacila cast o bilickych postavach (Jezis) v TMFE...