stiiahol som si instalacky ifconfig a mc ale stale nemam make a bez make nemozem mc a ifconfig nainstalovat a nemozem make najst
make : command not found
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
make : command not found
zdravicko ludia nahodil som si mandrivu 2008 a chcem ju rozbehat ale make nefunguje , mc nefunguje , ifconfig takisto nie
stiiahol som si instalacky ifconfig a mc ale stale nemam make a bez make nemozem mc a ifconfig nainstalovat a nemozem make najst
a net mi este nejde PLS HELP !!!!
jedine co ti zostava je naistalovat make z balickov.. skus pohladat na CD nieco ako make-3.81-2mdv2008.0.i586.rpm alebo to skus stiahnut
z tadialto
ale je dost moze ze ti budu chybat potom nejake zavyslosti a na CD by si to mal pokope
z tadialto
ale je dost moze ze ti budu chybat potom nejake zavyslosti a na CD by si to mal pokope
-
sulo34
Medium Star
..
priznam sa nehladal som to ale je to jednocd-ckovy linux pochybujem ze to je na cd .. ze by to pri instalacii nenainstalovalo .. ale kuknem pre istotu ..a inac ten link mi vobec nejde neviem preco .. tebe ide ??
Re: ..
ten link idesulo34 napísal:priznam sa nehladal som to ale je to jednocd-ckovy linux pochybujem ze to je na cd .. ze by to pri instalacii nenainstalovalo .. ale kuknem pre istotu ..a inac ten link mi vobec nejde neviem preco .. tebe ide ??
-
sulo34
Medium Star
tak to uz mam asi aj posahany win ze mi nejde ten link .. a make pri instalacii mc treba ak ho instalujes zo zdrojakov ...
vygooglibl som si teda iny link sosol som make nainstaloval a jaksi mi to uz ide ale stale to blbne .. nainstalujem make , restartnem komp a make zas nejde alebo podobne ..
no dakujem .. ked bude este cosi treba napisem
vygooglibl som si teda iny link sosol som make nainstaloval a jaksi mi to uz ide ale stale to blbne .. nainstalujem make , restartnem komp a make zas nejde alebo podobne ..
no dakujem .. ked bude este cosi treba napisem