Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

„Všichni tihle lidé se schovávají za svobodu slova [Pala naráží na Geerta Wilderse a jeho chystaný film o islámu]. A to je přesně ten problém. Nesouhlasíme se svobodou slova, protože odmítáme demokracii! Naší volbou je islám. Zde není střední cesty: zvolili jsme si absolutní pravdu, slovo Alláhovo”.
ak oni nie su ochotni respektovat "nasu" cestu, tak jedinu cestu, ktoru by sme im mali respektovat my, je ta, ktora vedie tam odkial prisli!
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

http://cz.altermedia.info/z-domova/eern ... _3836.html

V Cechach bol odsudeny na odnatie slobody akysi Syrijcan za zabitie svojej druzky. Z rozsudku bol velmi prekvapeny, lebo sa obhajoval tym ze jeho druzka mu bola neverna a v jeho zemi je to uplne normalna a v sulade s pravami šarija.
kali520
Darca
Darca

Mladé biele dievča brutálne zavraždené čiernym recidivistom

Multikulturalizmus si môže pripísať na svoj účet ďalší krvavý záznam: začiatkom januára, takmer presne na výročie umučenia Channon Christianovej a Christophera Newsoma, čierny recidivista Christopher McCuin zavraždil svoju bielu priateľku Jane Shearerovú, rozporcoval ju a časti jej tela uvaril. S týmto dielom sa následne sám pochválil polícii. Nebyť propagandy o „rovnosti rás“ a rasovom miešaní, Jana Shearer by ešte mohla žiť.

V sobotu 5. januára vytočil McCuin linku 911 a dispečerovi oznámil, že zabil svoju priateľku, rozporcoval časti jej tela a teraz ich opeká. Keď policajti dorazili na miesto, našli znetvorené telo 21-ročnej Jane Shearerovej, jedno ucho variace sa v hrnci s vodou na peci a vidličku zabodnutú do kusu ľudského mäsa na tanieri položenom na kuchynskom stole.

O tomto krutom prípade, podobne ako vždy, keď je páchateľom nebiely a obeť biela, médiá takmer neinformovali. A keď, tak čierny páchateľ bol jednoducho „páchateľ“ a biela obeť jednoducho „obeť“.
Farba zločinu

Klasickou reakciou zástancov multikulturalizmu by bolo, že ide len o jeden prípad a takéto vraždy sú zriedkavé. Aké sú však fakty? Hoci černosi v USA tvoria len 12 – 13 % obyvateľstva, majú na svedomí viac ako polovicu všetkých vrážd (FBI: Crime in the United States, 2006. Expanded Homicide Data Table 2 http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_02.html ). Černoch zavraždí bieleho 20-krát častejšie než naopak (FBI: Crime in the United States, 2006. Expanded Homicide Data Table 5 http://www.fbi.gov/ucr/cius2006/offense ... le_05.html ). V roku 2005 v USA čierni znásilnili a sexuálne obťažovali 37 460 bielych žien a bieli 0 – 10 čiernych žien (US Department of Justice: Criminal Victimization in the United States, 2005 Statistical Tables, tabuľka 42 http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/pub/pdf/cvus0502.pdf ); to je viac ako 100 belošiek znásilnených či sexuálne obťažovaných černochmi denne. Dve tretiny väzňov v Amerike tvoria nebieli (US Department of Justice: Prisoners in 2005, str. 8 http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/pub/pdf/p05.pdf ). Všetko toto sú fakty, pochádzajúce z oficiálnych zdrojov. Kedy ste však naposledy v nejakom vplyvnom médiu videli kritiku čierneho rasizmu?

Liberáli samozrejme nezabudnú spomenúť, že táto ohromná disproporcia násilného správania je vecou „prostredia“. Keď pohodíte svoje dieťa medzi tigre, je možné, že to prežije. Keď ho tigre roztrhajú, môže to byť spôsobené tým, že sú hladné, alebo aj tým, že v zoologickej záhrade sú jednoducho stresované neprirodzeným prostredím. Je to však dôvod, aby ste svoje dieťa podhodili tigrovi? Podstatné je nebezpečenstvo, ktoré od tigra plynie vášmu dieťaťu. A keby sa niekto snažil vaše dieťa strčiť do klietky tigrovi, považovali by ste ho za šialeného a nebezpečného.

Vraždy páchané nebielymi, to nie je „zopár prípadov“, ale neoddeliteľný sprievodný znak multikulturalizmu, ktorý ešte nikto z politicky korektných tárajov nebol schopný odstrániť.

Keby aj zločinnosť čiernych bola spôsobená prostredím, je to dôvodom nehovoriť o tomto probléme? Je to dôvod na napádanie tých, ktorí naň poukazujú? Nie je už len toto samotné podozrivé a svedčiace o tom, že ich argumenty nie sú tak celkom v poriadku? Čo sa týka rasovej otázky, liberáli majú moc v rukách už mnoho desaťročí. Ak by to skutočne len otázkou prostredia, snáď by už bol dosiahnutý aspoň nejaký pokrok. Faktom je, že zavedenie homogénnej spoločnosti by len v USA zachránilo tisíce nevinných životov každý rok. Už veľký filozof David Hume ohľadom bielych a nebielych povedal, že „Taký jednotný a stály rozdiel nemohol nastať, v tak veľa krajinách a vekoch, ak by príroda sama nevytvorila rozdiel medzi týmito rasami ľudí.“

Židovskí filmári propagátormi zvrátenosti

Mnohé hollywoodske filmy, prevažne židovskej produkcie, vykresľujú rasové miešanie ako normálnu, žiaducu, či dokonca „módnu“ vec. Čoskoro sa napríklad do kín dostane film Greta o ľúbostnom vzťahu mladého bieleho dievčaťa a čierneho recidivistu. Počiatočné výhrady jej starých rodičov proti tomuto vzťahu sú vykresľované ako „obmedzenosť“. Producent Rick Rosenthal, ktorého priatelia opisujú ako „veľmi zasväteného židovskej komunite“, z Whitewater Films sa vyjadril, že sa filmu veľmi teší. Medzi ďalších producentov patria napríklda Michael Lohmann a Jacob Mosler.

Aké má takéto nezdravé „umenie“ vplyv na spoločnosť? Iste, je každého vecou, či sa rozhodne chodiť s čiernym recidivistom, no na rozhodovanie ľudí vplýva celková atmosféra v spoločnosti. Hlavnú postavu filmu Greta stvárňuje herečka a speváčka Hillary Duff, ktorá je vzorom pre milióny dievčat po celom svete: chcú obliekať sa ako ona, vyzerať ako ona, byť ako ona. Aký efekt bude asi mať, keď ju uvidia vo filme v šťastnom objatí čierneho zločinca? Koľko ďalších obetí ešte musí preliať krv na oltár multikulturalizmu, kým si ľudia konečne uvedomia, čo sa deje?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

taky postreh, neviem ci si niekto vsimol :D ja uz som tychto pripadov videl nespocetne vela, cize ma zaujima co na to ostatni :)
vela ludi z mojho okolia chodi pracovat do zahranicia, konkretne Anglicko, vela dievcat si tam najde priatela, z tych novych priatelov je vacsina cernochov(80%)zbytok su Bulhaři :)
to je v pohode, ale kolko bolo takych pripadov, ze tam sli pary a po case sa holka rozide s chlapcom, s ktorym tam prisla a zacne chodit s cernochom(len v poslednom mesiaci som pocul o styroch pripadoch)
Preco je to tak? :) A ziadne sprostarny.. :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Neviem ci je toto tema vhodna na rozoberanie sexualnych uchylok..
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Key5ers0ze napísal:A ziadne sprostarny.. :D
skoda :( hned ma jedna napadla. viete aky je rozdiel medzi fazulou a zenou? ziadny! lebo obe potrebuju poriadny kolik, aby sa netahali k susedovi.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Riesenie je uplne jednoduche :roll: Videli ste koho dnesny ludia uctievaju? Tlstych ciganov, spatne cernosky a vymletych belochov co sa snazia byt cierny alebo naopak. A co myslite co povie Katka ked sa vratim s cernochom na Slovensko? :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tomu sa hovori "jungle fieber",alebo tak dako nie?
vzniklo v bristskych koloniach kde sa britky ulakomili na cernochov. Dnes sa ulakomuju Slovenky v Britanii. Udajne v nedavnej minulosti sa Irky ulakomovali na "ludi z vychodu" ale dnes uz pre ne niesme exoticki...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Aryan Angel napísal:Neviem ci je toto tema vhodna na rozoberanie sexualnych uchylok..
vidis, napisal som tam ziadne sprostarny tak neviem..podla mna to JE miesanie kultur... od teba som cakal, ze mi na to pastnes nejaky vesely clanok, ktory by mi to cele objasnil, pretoze sa doma nudim a nemam co citat...takze neprideme na to preco je to tak? :wink:
zaujimal by ma nazor tych zien(alebo zien konkretne) co na nich vidia :D
(alebo ma krija pravdu?? :lol: :D )

teraz som asi pochopil nevyhody multi-kulti, kedze ja som cisty arijec(blondak jak vysity) a cernosky sa mi moc nepacia :lol:
kali520
Darca
Darca

zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

co sa paci zenam na cernochoch? asi to ze su ini. okrem tych xy centimetroch navyse. zo zaciatku sa im to urcite paci, ale myslim ze po case tie ich kulturne rozdiely zacnu obom liezt na nervy. ale nech sa paci. potom skoncia ako tie jebliny co mali muza zo syrie, libanonu, a potom sa cudovali ze im usiel aj s detmi. tak im treba.
Sabo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sabo »

Aj ked to patri len trochu urobne si obraz o islame, islamskych emigrantov : http://www.pravdaoislamu.cz/
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Myslim si ze bude lepsie, ak sa ludia nebudu delit na niake narody, etnika, atd., a budeme jeden narod, bez rozdielu,
ale to sa docielit neda, pretoze clovek nebude mat podla mna tu istu mentalitu ako ten o niekolko stoviek kilometrov dalej,
ale neviem, je to len moj nazor..
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

okonenipica napísal:Myslim si ze bude lepsie, ak sa ludia nebudu delit na niake narody, etnika, atd., a budeme jeden narod
praveze toto je hlupost cely vas vysneny jeden narod... pozri co sa teraz deje v Cine tam tiez "tvoria" jeden narod, a to tak ze nicia kulturu a zvyky vsetkych ostatnych... takto chces dopadnut? praveze by sme sa mali delit na narody a etnika pretoze sme rozne narody a etnika ci sa vam to paci alebo nie... skor sa treba naucit tolerovat aj tych inych s ich kulturami a zvykmi, ale nenechat sa nimi zatlacit do uzadia, pohltit...
kali520
Darca
Darca

okonenipica napísal:Myslim si ze bude lepsie, ak sa ludia nebudu delit na niake narody, etnika, atd.,
To nedocielis nikdy lebo je to v rozpore s prirodnimy zakonmi

Rovnost jednoducho v prirode neexistuje
Pojem "rovnost" je prohlášen lží každým důkazem přírody. Je to hledání nejnižšího společného jmenovatele a snaha o jeho nalezení zničí každou nadřazenou rasu, národ nebo kulturu. Aby tažný kůň mohl běžet stejně rychle jako zavodní kůň, musíte nejdříve zmrzačit závodního koně; a naopak, nato aby zavodní kůň mohl utáhnout stejně hodně jako tažný kůň, musíte nejdříve zmrzačit tažného koně. V obou případech, snaha o dosaženi rovnosti je ničení výbornosti.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

to je uzkoprsy pohlad. ved dostihovy kon nebeha cely zivot a tazny kon netaha cely zivot v kuse....
ja by som skor pvoedal ze rovnost je to aby sa zuslachtovala sila tazneho
rozumej: kazdeho podporovat v tom v com je dobry (dostihovenho kona v behani a tazneho kona v tahani) a aby mali vsetci rovnaky politicky hlas (teraz nemyslim kone ale ludi).
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

pinacolada napísal:ja by som skor pvoedal ze rovnost je to aby sa zuslachtovala sila tazneho
ano toto je samozrejme ta lepsia cesta ako tu rovnopravnost dosiahnut bohuzial stale je to len krasny ideal, pricom na tomto svete to fungovalo, funguje a pokial budu ludia ludmi vzdy bude fungovat sposobom ako opisal kali...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

okonenipica napísal:Myslim si ze bude lepsie, ak sa ludia nebudu delit na niake narody, etnika, atd., a budeme jeden narod, bez rozdielu,
ale to sa docielit neda, pretoze clovek nebude mat podla mna tu istu mentalitu ako ten o niekolko stoviek kilometrov dalej,
ale neviem, je to len moj nazor..
To práve nie je o tom aby sme sa všetci zliali do jedného národa. Rozhodne si treba udržať svoje špecifiká a nejakú prirodzenú diverzitu. Podstatné je aby sa všetcinaučili navzájom sa rešpektovať, ale to už sme tiež v rovine utópie :roll:
l-lulu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa l-lulu »

dokonalým príkladom multikulturálnej spoločnosti pre mňa bol týždeň v rakúsku, ktorý bol venovaný práve tejto problematike... boli sme tam zo SR, ČR, ITA, SLO, GER, AUT, GB. zo zahraničia boli prisťahovalci ako Indi, Černosi, Arabi a rozumeli sme si perfektne, žiadne rozdieli sme nepociťovali a učili sme sa jedni o druhých a stálo to naozaj za to... musíme sa naučiť tolerovať druhých a pochopiť ich... inak budú stále vojny ako napríklad teraz...
kali520
Darca
Darca

i-lulu napísal:žiadne rozdieli sme nepociťovali a učili sme sa jedni o druhých a stálo to naozaj za to...
Rozdieli pocitis ked s nimi zacnes zit v jednej krajine.
i-lulu napísal:musíme sa naučiť tolerovať druhých a pochopiť ich... inak budú stále vojny ako napríklad teraz...
Pomylena predstava politicky koretkneho cloveka
Napísať odpoveď