Vymenil som CPU...Vsetko funguje len pri zapina vypise chybu ze Varovanie nerozpoznal Cpu atd a musim stlacit F1 pre pokracovanie..pozrem Bios a je tam vypisany..tak isto aj vo Windowsi..da sa nejako zbavit tej hlasky??
Romanko napísal:Vymenil som CPU...Vsetko funguje len pri zapina vypise chybu ze Varovanie nerozpoznal Cpu atd a musim stlacit F1 pre pokracovanie..pozrem Bios a je tam vypisany..tak isto aj vo Windowsi..da sa nejako zbavit tej hlasky??
ked vlezies do toho biosu, pri vyliezani ho daj ulozit, zapamata si ze ma nove cpu a uz ta nebude otravovat...
Pokiaľ Windows nabehne bez problémov, tak by nemal byť problém. V tomto prípade ak správne chápem, tá hláška sa ukazuje už hneď pri zapnutí PC, tj. ešte pred bootovaním Windowsu, čiže reinstall s tým nič nemá.
hned sa spusti PC vyhodi verziu Bisosu napise typ CPU hdd atd a ked uz ma ist bootovat pipne a napise ze nerozpoznal jedno jadro a pre pokracovanie mam stlacit F1..
Neskusal som novy bios..zistujem ci je moznost flashnut z Windosu
určite treba nový bios, prípadne to môžeš nechať tak ako to máš, on ho síce neidentifikuje ako by mal ale fungovať bude... upozorňovali ma na to keď som ja menil procesor... no mne pri prvom štarte išlo všetko v pohode a keď som prišiel domov tak mi spadol celý systém, tak som musel preinštalovať win... predajca mi povedal že keď sa mení viac componentov tak môže spadnúť systém....