problem s monitorom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Emkej
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem s monitorom

Príspevok od používateľa Emkej »

mam taky problem ze som na starom PC preinstaloval windows xp a ked som po reinstalle prvy krat zapol tak isiel vpoho nainstaloval som nejaky driver myslim ze sietovku a ten chcel restart tak som restartol ale potom po nacitani winu sa win nezapol alebo mozno aj ano ale ja to nevidim ptze monitor nic nezobrazuje iba cierna obrazovka a blikaju vsetky kontrolky, ked idem cez nudzovy rezim tak to ide ale nejde tam menit rozlisenie a ani pozadie, setric sa nedaju menit. Je to stary monitor. Neviete co s tym moze byt alebo co mam urobit pls? :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pozri sa v núdzovom režime, čo si to vlastne nainštaloval a skús to cez núdzový režim odinštalovať. Pre istotu pokukaj aj po ovládačoch pre grafiku.. a aj tú odinštaluj..
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no praveze ono to neslo aj ked tam nebol ten driver nainstalovany a pre sietovku to asi tiez nebude ale skusim :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som podobný problém vyriešil tak, že cez núdzový režim som odinštaloval grafické ovládače, potom mi už Windows nabehol a následne som znovu nainštaloval tie grafické ovládače...
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hh ale problem je ten, ze ja som ziadne ovladace neinstaloval akurat tak tu sietovku no ale skusim sa na to ked pridem domov pozriet ci tam mam nejake ovladace a skusim uninstall dik za radu :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

nechcem zakladať novú tému, tak píšem sem: známa ma takýto problém s notebookom - keď ho nechá dlhšiu dobu na napájaní zo sávuky a potom ho z napájania odpojí, začne jej blikať monitor, pričom samotný win normálne funguje (v zábleskoch keď montáč svieti je vidieť kurzor, prácu...). Mám podozrenie na grafiku, alebo čo tomu môže byť? Prípadne čím sa dá zistiť závada? Díík za pomoc
Napísať odpoveď