Čo robit? ( alebo kto sa má v tých babách vyznať... )

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Preco, by sa toho mal vzdat, ja si myslim, ze mu nieco dala trosku najavo. :idea: A to uz zalezi od nej, co sa bude diat neskor, lebo ona by s inym chlapcom len tak z nicoho nic 'neflirtovala'. Mne rozum hovori, ze ked ma clovek niekoho rad tak si nehlada druhe nie?
:wink:
Brian
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Brian »

No vidim to tak ze sa s nou budem normalne rozpravat a bavit, ak napise odpisem atď.. Sak casom uvidime čo z toho vzide. Kazdopadne... zatial ma niekoho....
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kazdopadne sa mozes casom dostat do velmi neprijemnej situacia pamataj na to!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Brian: Podľa tvojho opisu by som povedal, že si celú situáciu prehodnotil. Videl si v tom väčšiu šancu, ako v tom celom bola. Ona chcela získať zrejme iba kamaráta, preto nepokladala za dôležité hneď Ťa oboznámiť s tým, že má priateľa - neodhadla tvoj "vyšší zámer". Stáva sa. To, že Ti odpísala, ešte aj po tých 4och dňoch značí, že s tebou nechce prerušiť kontakt. Prečo sa viackrát ozvala, keď niekoho má? Prítomnosť partnera v jej živote nevylučuje možnosť kamarátov. A čo znamenali tie pohľady? Bol si nový objekt, musela si Ťa zaradiť. Zatiaľ nerob nič extra, môžeš si s ňou písať, etc. ale pokiaľ má priateľa, tak ruky preč... :wink:

m_m: thx :wink:
midnight_man
Guru
Guru

jin napísal:Brian: Podľa tvojho opisu by som povedal, že si celú situáciu prehodnotil. Videl si v tom väčšiu šancu, ako v tom celom bola. Ona chcela získať zrejme iba kamaráta, preto nepokladala za dôležité hneď Ťa oboznámiť s tým, že má priateľa - neodhadla tvoj "vyšší zámer". Stáva sa. To, že Ti odpísala, ešte aj po tých 4och dňoch značí, že s tebou nechce prerušiť kontakt. Prečo sa viackrát ozvala, keď niekoho má? Prítomnosť partnera v jej živote nevylučuje možnosť kamarátov. A čo znamenali tie pohľady? Bol si nový objekt, musela si Ťa zaradiť.Zatiaľ nerob nič extra, môžeš si s ňou písať, etc. ale pokiaľ má priateľa, tak ruky preč... :wink:
myslim ze toto uplne staci lepsie ti to uz nikdo nenapise ;)
Brian
Expert
Expert

jin napísal:Brian: Podľa tvojho opisu by som povedal, že si celú situáciu prehodnotil. Videl si v tom väčšiu šancu, ako v tom celom bola. Ona chcela získať zrejme iba kamaráta, preto nepokladala za dôležité hneď Ťa oboznámiť s tým, že má priateľa - neodhadla tvoj "vyšší zámer". Stáva sa. To, že Ti odpísala, ešte aj po tých 4och dňoch značí, že s tebou nechce prerušiť kontakt. Prečo sa viackrát ozvala, keď niekoho má? Prítomnosť partnera v jej živote nevylučuje možnosť kamarátov. A čo znamenali tie pohľady? Bol si nový objekt, musela si Ťa zaradiť. Zatiaľ nerob nič extra, môžeš si s ňou písať, etc. ale pokiaľ má priateľa, tak ruky preč... :wink:

m_m: thx :wink:
Ano ďakujem za nazor... A aj si myslim že je to tak ako vraviš. Už teraz mi pise v podstate každy den ale je to take že mi vždy napise ked tu nie som a ja jej odpisem ked tu zas nie je ona... tak "zvlaštna" komunikacia, no je aspon nejaka... kamaratska. Takže dufam len že si ma zaradila dobre a ostava mi iba cakať... šak možno že keď niekedy bude voľna spomenie si... :wink:
midnight_man napísal:kazdopadne sa mozes casom dostat do velmi neprijemnej situacia pamataj na to!
Nvm sice presne aku situaciu maš na mysli no ak mysliš na toho jej chalana tak si myslim že potyčka by mi nijako nepomohla... mohla by to len zkaziť.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

necakaj. nemas na co cakat. co ked s tym chalanom bude stastna do konca zivota (aj to sa stava)? budes cakat kym nebudes o palicke? myslienku na vztah s nou nejakym sposobom vyraz z hlavy a chod dalej. necakaj kym sa s nim rozide. nemas ani istotu, ze by potom chcela chodit s tebou. zbytocne nadeje... ale mozno mam len iny uhol pohladu, kedze sa mi stalo nieco podobne... je to len moj subjektivny nazor, ktory je mozno absolutne zly. no ja to vidim takto
Brian
Expert
Expert

turtlak69 napísal:necakaj. nemas na co cakat. co ked s tym chalanom bude stastna do konca zivota (aj to sa stava)? budes cakat kym nebudes o palicke? myslienku na vztah s nou nejakym sposobom vyraz z hlavy a chod dalej. necakaj kym sa s nim rozide. nemas ani istotu, ze by potom chcela chodit s tebou. zbytocne nadeje... ale mozno mam len iny uhol pohladu, kedze sa mi stalo nieco podobne... je to len moj subjektivny nazor, ktory je mozno absolutne zly. no ja to vidim takto
Jj šak jasne že na nu nebudem do smrti čakať... zase nie som magor... tym počkať som to myslel tak nejakých pár týždňov nič nenaznačovať a normalne reagovat a keď sa nič nezmení ostať s ňou kamarat... 8)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

podla mna ani nad tym nerozmyslaj to dievca sa milo kuka po kazdom na chodbe ; )
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Gangy napísal:Ty vies :roll:
Ano, ja viem. Staci nepozerat na kazdu ako na k**du obrastenu telom. (sorry za vyraz, ale myslim ze to vystihuje)
midnight_man
Guru
Guru

urcite som tym nemyslel potycku :) myslim situaciu v ktorej postavis dievca medzi 2 chalanov...a ti vravim to je nahrosie co sa moze stat
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Fabo napísal:A kto povedal tu sracku ze zena s muzom nemozu byt len priatelia... no proste nemal pravdu ;)
no bola to kúsok iná verzia : Keď napríklad muž miluje ženu a jeho city niesu opätované, z mužovej strany úprimné priateľstvo naďalej fungovať nemôže...

k čomu sa vlastne aj prikláňam...
jin napísal:ale pokiaľ má priateľa, tak ruky preč... :wink:
prečo? :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

schw33k: Máš úplnú pravdu s obama vecami... A prečo? Mňa (ako toho, čo je do dotyčnej zaľúbený resp. ju miluje) nemusí jej frajer absolútne zaujímať... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

nemozem s vami suhlasit..ked si precitate par tem, co mate isto scitane tek viete z tento problem sa tam rozobera..a je to nanajvis egoisticke zhat sa s klapkami na ociach za svojim cielom..ze ja ju milujem a teraz ma nezaujima nic ine..je to mozno pekne ale ber do uvahy ze ak nemaju vo vztahu problemi tak im ich mozes narobit a este na to mozes aj ty doplatit :D a nahodou toto je vec ku ktorej mam co povedat!...napokon torjuholniky nema nikdo rad....

//darmo ti co vedia radia ruky prec,lebo vedia co to obnasa..a ti co nevedia..ideme do toho,,no ved kazdy musime na to prist sam ;) (nic v zlom kolegovci)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Jj ja suhlasim s midnight_man proste sa to podla mna nerobi .. to je take nepisane pravidlo .. je to blbe miestat sa dvom stastnym ludom do zivota .... proste nerob druhym to co nechces aby robili tebe , tiez by ste neboli nadceny ak by ste mali holku a niekto vam do toho liezol .. ak su stastny aj tak neuspejete ale mozte im ublizit .. to sa proste nerobi ....
Sagittarius
Guru
Guru

midnight_man: Áno, ale ak sa naozaj ľúbia, tak im nemôžeš jednoducho pokaziť...a ak to je inak, tak buď nemiluje ju alebo ona jeho...v tom prípade môže byť teoreticky tvoj "zásah" pre ňu aj prospešný...
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Sagittarius napísal:midnight_man: Áno, ale ak sa naozaj ľúbia, tak im nemôžeš jednoducho pokaziť...a ak to je inak, tak buď nemiluje ju alebo ona jeho...v tom prípade môže byť teoreticky tvoj "zásah" pre ňu aj prospešný...
na tom moze nieco byt .. ale neviem ti ja , a ak niesu spolu dlho ak by ich vztah mal nadej a ty sa do toho zapleties .. to uz vsetko zalezi od situacie od okolnosti a tak .. neviem nooo osobne by som to nerobil , i ked vlastne aj holka z mojej velkej temy bola zadana , ale tak tam som bol odpisany hned na uvod :D
Sagittarius
Guru
Guru

slavo120: Keby sme sa my, chlapi, nezaľubovali do zadaných alebo do tých nepravých a mali by sme viac odvahy a sebavedomia, tak by v LVP boli témy tak na dve strany a nie na skoro 20 (myslím tým počet tém)... :lol: :(
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Fabo napísal:Ano, ja viem. Staci nepozerat na kazdu ako na k**du obrastenu telom. (sorry za vyraz, ale myslim ze to vystihuje)
Kazde dobre priatelstvo medzi muzom a zenou raz prerastie k laske jednej, pri troche ojedineleho stastia oboch stran. Kto vravi ze on ma uz niekolko rokov dobru priatelku a nic take sa nestalo o par rokov bude od nej pocut vetu "Vies, pamatas sa ked sme boli tam a tam, bola som do teba zamilovana." To ze ty si myslis ze kazdy iny chlap vidi v zene len kundu obrastenu masom je prinajmensom obmedzene a aj to okrem ineho dokazuje ze ty o tom vies hovno. Neexistuje dlhodobe dobre priatelstvo medzi muzom a zenou ak su obaja heterosexualni, tak to proste priroda zariadila. Ak si myslis opak tak prosim, ale nenahovaraj tie sracky ostatnym. Raz zistis ze si sa mylil, ale cim skor si to uvedomis o to viac problemom sa vyhnes. Wake up.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

k tomu niet, čo dodať, súhlasím s gangym.
Napísať odpoveď