Internetové ohováranie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Internetové ohováranie

Príspevok od používateľa kukiak »

Neviete nahodou, co tam ten chlapik takeho popisal?:)

Clovek si uz ani na nete nemoze ponadavat... :(

http://dnes.atlas.sk/z-domova/168043/za ... vi-vazenie
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No jedna vec je nadavanie a druha ohovaranie. Ohovaranie je nieco v zmysle toho, ze napises ze ten a ten spolupracuje s mafiou, kradne, atd.
Neverim, ze ak napisal, ze nesuhlasi s novym primatorom a trocha pri tom zanadaval, tak ze sa po nom pustili, podla mna to bolo nieco vaznejsie.
//a Internet uz treba vrat vazne, nie iba ako pieskovisko pre par vyvolenych, kde si mozu robit co chcu, ja uz tiez na nete pisem iba to, co by som dokazal prehlasit aj verejne pred ludmi bez anonymity
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ani raz by som nepovedal, ze v sekcii Politika tu na fore sa nenachadzaju podobne nazory a spekulacie :D
Ale mal smolu no, strcil mu to rovno pod nos :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

kukiak napísal:Ani raz by som nepovedal, ze v sekcii Politika tu na fore sa nenachadzaju podobne nazory a spekulacie :D
Ale mal smolu no, strcil mu to rovno pod nos :)
No ono je to aj o tom, ako to dotycna zasiahnuta osoba toleruje. U nas v studentskom klube sa tak vyhrazali zaobami za ohovaranie a nakoniec z toho aj tak nic nebolo, tento primator sa uz rozhodol riesit to. Mna by tiez netesilo keby o mne niekto rozsiroval nepravdive informacie a zvlast na stranke institucie v ktorej posobim.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

keby ten svoj prispevok zacal slovami: "moj nazor je..." alebo "myslim si, ze..." tak by sme tu nemali o com debatovat. treba si jednoducho davat pozor uz na vsetko mozne.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mozno som to mal hodit do Hladam. Proste chcem vediet co napisal...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Človek nie je ani pod istým nickom úplne anonymný, preto si treba dávať pozor na to, čo kto povie resp. napíše. :)
Určite sa jednalo o tvrdšie vyjadrenia na adresu toho primátora, inak by to nemalo až takéto dôsledky...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

bolek napísal:Človek nie je ani pod istým nickom úplne anonymný, preto si treba dávať pozor na to, čo kto povie resp. napíše. :)
Určite sa jednalo o tvrdšie vyjadrenia na adresu toho primátora, inak by to nemalo až takéto dôsledky...
no pravda to je, na ulici alebo v skole som stretol plno ludi co mi povedali "caf Sheep" pritom som ich v zivote nevidel :lol:

a k teme: no je to ohovaranie dost brutalneho raz ale ako to v spravach opisovali tak tych 5 rokov ci kolku mu chcu je podla mna az prilis za taku kktinu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ale ved to je hovadina nie? a keby mu to povedal do očí, tiež ho udá? je to len vyjadrenie svojho názoru nie? síce ked teraz nad tým tak uvažujem vyjadrenie názora je že čo ja viem páči/nepáči sa mi modrá... čo ja viem.. ale nech sa neposerie ten xy

dúfam že nepôjdem do basy za toto
Gothar
Moderátor
Moderátor

triple napísal:ale ved to je hovadina nie? a keby mu to povedal do očí, tiež ho udá? je to len vyjadrenie svojho názoru nie? síce ked teraz nad tým tak uvažujem vyjadrenie názora je že čo ja viem páči/nepáči sa mi modrá... čo ja viem.. ale nech sa neposerie ten xy

dúfam že nepôjdem do basy za toto
Zle hovoris...uz som to pisal aj vyssie - jedna vec je vyjadrenie svojho negativneho nazoru a druha vec je obvinenie z cinov, ktore dana osoba neurobila.
To je ako keby som napisal, ze "Triple je zlodej, ktory si vecer vodi domov 10 rocne dievcatka a tie si potom foti nahe." A teraz si predstav, ze si znama osobnost, pouzil by som tam tvoje meno a bolo by to len tak vyvesene na fore, no nebranil by si sa?
PS: samozrejme, ze som to napisal ako priklad, uzivatela Triple vobec nepoznam a tu vetu v uvodzovkach som nemyslel vazne, bol to iba priklad vaznych obvineni.
//a to, ze je to na internete na situacii nic nemeni, tym, ze je to na fore, je to v tej istej pozicii ako keby to bolo na nastenke na namesti, akurat ze tu si to moze pozriet este viac ludi.
A to obvinenie:
Roberto: „Volebný tím pána primátora Hrnčiara na čele s jedným z najväčších mestských podvodníkov p. Gallom sa dostal do ťažkostí. Nuž čo, jednému Gallovi už Hrnčiar stihol bez výberového konania posunúť stoličku riaditeľa v Matre.
Aspoň vidno, akých úžasných kamarátov má Hrnčiar a v akej spoločnosti sa pohybuje.
Ale radia mu dobre, tunely sa na mestskom úrade robia parádne, najmä zmluvy bez výberových konaní a podsúvanie predražených prác kamarátom, to v meste frčí. Nehovoriac o predaji mestského majetku za babku. Inak toto platíme my všetci, bohužiaľ.“
Vidis, su to jasne obvinenia a ak to primator takto nerobi alebo si je vedomy, ze mu to nemozu dokazat, tak je prirodzene, ze sa brani.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

PS: samozrejme, ze som to napisal ako priklad, uzivatela Triple vobec nepoznam a tu vetu v uvodzovkach som nemyslel vazne, bol to iba priklad vaznych obvineni.
neboj ja ťa neudám
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Hojko to bude sranda keď sa o rok ukáže že to bola pravda :D Ako si napísal že polícia zistila..... pozoruhodná je že keď sa jedná aký kolvek podvod cez Internet ta nie je možné páchatelov toho podvodu vypátrať viem že cez IP sa dá zistiť veľa :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ale zase ked to riešil z kaviarne.. ? hmm no neviem.. ako mi dokážu že som to bol ja čo sedel za tým pc a písal som to ja.. možno podla užívateľského mena.. ista sa dá kuknúť z akej ip sa človek prihlásil a tak dojdu ku mne domov
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4rTh »

A nemali v tom videu zaznamy z kamery?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sksute pozriet detaily, vystopovali ho tak, ze pockali kym opat nieco napise z domu pod tym istym menom a potom to uz nebol najmensi problem ho vystopovat ;-)

http://www.sme.sk/c/3712880/Ohovaraca-z ... nasla.html
Vyšetrovatelia najskôr podľa IP adresy zistili, že chater do verejného fóra prispieva v internetovej kaviarni. Potom počkali, kým sa prihlásil opäť – vtedy už písal zo svojho domáceho počítača. Hrnčiar muža spoznal na videozázname z bezpečnostnej kamery – bol to znalec, ktorý mu robil posudky na súkromný hypotekárny úver.
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

ja nechapem ludi, ktory do verejnych diskusii pisu bez proxy.

//dobre, ale nepises, ze niekto tuneluje ministerstvo vnutra, bez faktov.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja nemam problem s tym co pisem... a nemam problem s pisanim bez proxy
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

Fabo napísal:Ja nemam problem s tym co pisem... a nemam problem s pisanim bez proxy
Hackerský códex nebol v ničom porušený :D No ale etika :)
Napísať odpoveď