takze mam problem s nacitavanim stranok, a s rychlostou stahovania. (mam net od T-comu s rychlostou 3,0 mb/s)... neviem kde moze byt problem menil som nedavno Windows (xp) a od vtedy mi nic neslape ako by malo hlavne ten net. Neviem ci to moze byt ovplivnene tym..(menil som ho prvykrat takze mozno som nieco aj zle nastavil). Neviete kde moze byt chyba??
pomaly net
pomaly net
v prvom rade vam chem napisat ze som do toho dost velka LAMA
takze sa tu normalne bojim napisat ze nebudem rozumiet tomu co mi tu napisete:)
takze mam problem s nacitavanim stranok, a s rychlostou stahovania. (mam net od T-comu s rychlostou 3,0 mb/s)... neviem kde moze byt problem menil som nedavno Windows (xp) a od vtedy mi nic neslape ako by malo hlavne ten net. Neviem ci to moze byt ovplivnene tym..(menil som ho prvykrat takze mozno som nieco aj zle nastavil). Neviete kde moze byt chyba??
dufam ze ma tu niekto hnet nezj...be ze som sa zle vyjadril fakt som Lama v tychto veciach..prosim poradte kde moze byt chyba. 
No čo je to pomalý net. Ďalšia nie nemohol si dosrař nič
.Ďalšie by som povedal že net ma agregaciu tak ti nemusí ísť 3mb.Treba tu napísať že ako ti ide net treba skontrolovať PC a skús spraviť to že vybereš modem z energie na cca 1,50 min a zapojíš ho dokým ti nezasvieti to stredné svetielko na modeme a počkáš ešte cca 10s a skús otestovať rýchlosť na www.dsl.sk a www.dsl.cz a daj to sem ako ti to vyšlo.A nebojsa sem napisať pri najhoršom ti len vinadáme

-
vladino001
Light Professional
Re: pomaly net
načitavanie stranok môže byť spôsobene DNS-kom keď maš nastavene na automaticky, zmeň si ho na iné napr : 213.151.153.1 alebo 193.58.193.11body25 napísal:takze mam problem s nacitavanim stranok, a s rychlostou stahovania.
nastaviť to nastaviš tu : štart / nastavenie / ovladaci panel / sietove pripojenia / potom pravim vlastnosti / protokol siete (TCP-IP) a tam dole to vložiš
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
vladino001
Light Professional
nemusel , od T-comu ti to automaticky prideluje všetky IP aj DNS mne ked to pridelovalo ten ich defaultny tak mi to dosť stranok nenačitalo a pritom som vedel že take su.Punisherr napísal:Ale to by musel sám menitto by hádam prišiel ze dačo dosral.
Preto každy kto si to vie zmeniť si to zmeni aby sa vyhol problémom.
Don_Pipino : nemyslim že to čo mysliš by mohol byť problem, ale viacej sa dozvieme o rychosti ked si to zmera.
takze mam spomaleny cely system, vsetko sa mi kazi a stale mi nieco vyhadzuje na plochu. hlavne potom ako sa pripojim na net.Don_Pipino napísal:A mas spomaleny, len internet?? alebo si zaznamenal, ze je spomaleny cely system.......
Vladino001 : tu rychlost si zmeriam, dufam ze sa dajak dostanem dnes na net lebo malokedy mi nieco nacita...(teraz som v skole)
Rozmyslam ci nemam nejaky virus, lebo az do vcera som nemal antivirak..
no tak podla man je to dosť málo lebo ak ma turbo 3 tak bi mal ist
3 072 kbit/s to neni ani turbo 2 tu je link http://tcom.sk/Default.aspx?CatID=2036& ... ome#turbo3
tam daco bude nie len tie sprostosti
3 072 kbit/s to neni ani turbo 2 tu je link http://tcom.sk/Default.aspx?CatID=2036& ... ome#turbo3
tam daco bude nie len tie sprostosti
Punisherr: 3072 Kbps je len orientacna maximalna rychlost, ktoru zrejme nikdy nedosiahnes
a ak tam ma nejaku agregaciu (v jeho pripade by to bolo necelych 1:3) tak to ma uplne v pohode...a aj tak - s tou rychlostou nieco cez 1 Mbps, ktoru nameral by mu malo stranky nacitavat v okamihu...
napr ja mam pripojenie od T-Mobilu 2048/512 a teraz som si zmeral a mam rychlost pripojenia 670.1 Kbps..ale u mna to zalezi aj od kvality signalu..
napr ja mam pripojenie od T-Mobilu 2048/512 a teraz som si zmeral a mam rychlost pripojenia 670.1 Kbps..ale u mna to zalezi aj od kvality signalu..
-
webmasterr
Medium Professional
co mam skusenosti s t-com dsl vacsinou prave dosahujem aj viac ako je maximalna rychlost, a tych 1163.2 Kbps je vazne malo, ale to nemeni nic na tom ze nacitavanie webu by nemal byt problemkonyk87 napísal:Punisherr: 3072 Kbps je len orientacna maximalna rychlost, ktoru zrejme nikdy nedosiahnesa ak tam ma nejaku agregaciu (v jeho pripade by to bolo necelych 1:3) tak to ma uplne v pohode...a aj tak - s tou rychlostou nieco cez 1 Mbps, ktoru nameral by mu malo stranky nacitavat v okamihu...