"virus"
"virus"
ehm nevie niekto o dacom? najlepsie riesene cez php or js. Alebo ja nvm, na male "virusy" som narazil na nete plno no vacsinou pre IE. neviete o nieoc mdajme tomu okno ktore sa neda zavriet technikou alt-f4 alebo jak? pls. ale potrebujem aby to bolo kompatibilne aspoň pre tieto 4:
Netscape, Ie, FX, Opera
Netscape, Ie, FX, Opera
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
kurna xcete mi tvrdit ze vymslat aplikacie v js or php je nezakonne? srandovne aplikacie kurna...napr ze sa to nebude dat zavriet ale po istom case ho to meta tagom presmeruje na iny...alebo sa to zavre to okno window.close. Takyhto pcovin je na nete horda, a nikto nevravi ze je to nezakonne. proste sranda
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ATOMIC: Vadia mi tvoje blbe dotazy na fore, skus pred odoslanim prispevku porozmyslat a pouzit googla.
Virus je spustitelny subor, ktory infikuje ostatne subory (popr. rw media) takze ho nenapises v ani js ani v php.
A zabranit zatvoreniu okna? To nema nic spolocne s js ani php, browser ti len zobrazuje textove subory (alebo ine dokumenty). A ty ho nemozes scriptom (ani na strane klienta, ani na strane serveru) nijako modifikovat.
Virus je spustitelny subor, ktory infikuje ostatne subory (popr. rw media) takze ho nenapises v ani js ani v php.
A zabranit zatvoreniu okna? To nema nic spolocne s js ani php, browser ti len zobrazuje textove subory (alebo ine dokumenty). A ty ho nemozes scriptom (ani na strane klienta, ani na strane serveru) nijako modifikovat.
-
jorg22
Medium Professional
Vyrusi sa daju robit vseliako, a pre prehliadace hlavne v JS.To ze sa neda zavriet okno sa da fpohode urobit len najdes taku stranku a pozries si jej zdrojovy kod.Potom existuju este exploity tie najdes na http://milw0rm.com/ su tam hlavne exploity na IE, videl som tam aj taky co dokazal otvorit kalkulacku vo wndowse.Este vela sa hovorilo o JS Jikto ale neviem ci sa to definuje ako vyrus, daj do googlu a mozes si o tom precitat.
-
audiotrack
VIP
-
jorg22
Medium Professional
Jikto bol uverejneny aj ked nemal byt, ten co ho vytvaral tak tomu to ukradol dakto a zverejnil, bolo to na nete len chvilu alestihlo sa to rozsirit, ja som si to vtedy stiahol ak ces tak to cekni ja som do JS lama takze nemam sajnu jak to funguje a citoje naozaj ono
.Dokonca je aj vo vyrusovej databaze NOD 32.
- Prílohy
-
- jikto_168.zip
- (6.97 KiB) 77 stiahnutí