VentilGraf

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
inflater
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

VentilGraf

Príspevok od používateľa inflater »

aneb "ventilatorovy fonograf" - inspiroval ma jeden vynalez co kedysi zostrojil Edison - http://en.wikipedia.org/wiki/Phonograph ... :lol:

kedysi som pouzival obycajny stary CPU ventilator v lete ked bolo horko ako "ochladzovac ruky" pri surfovani na nete :D, tak som na ten ventilator supol potenciometer a na vrtule nejaku podstavu - umelohmotne koleso z anglicaka a nejake umelohmotne tesnenie na zvacsenie priemeru. toci sa to pekne bez osmicky alebo skakania, tak ma napadlo ze kebych tam strcil nejaku plastovu flasu s urezanym koncom tak bych mohol eventuelne na nu nahravat zvuk... :lol:

troska ma inspirovalo aj http://musicthing.blogspot.com/2005/05/ ... graph.html

obrazok je v prilohe a ten "fonograf" robim cisto z nudy, nie ze bych to predaval alebo tak :lol:

vase nazory? :)
Prílohy
DSC00055.JPG
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

parada mame tu buduceho vedca :) asi mas strasne vela volneho casu
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

paradajka napísal:parada mame tu buduceho vedca :) asi mas strasne vela volneho casu
a nepotrebného hardwaru
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

pre neznameho darca k+ je tu video. sry za hnusnu kvalitu, kameroval som to mobilom. kedze som este nenasiel suce kusisko PET flase tak prikladam "nahravku" na tej umelohmotnej podstave: vrzg vrzg. :lol: ak sa na tu podstavu pozrieme zblizka, mozeme vidiet drazky ako na gramafonovej platni, len o cosi hrubsie (a to je asi ten dovod preco ta ihla z tych drazok nevypadne prec, na tom videu) :)

format je v 3gp. ked sa mi podari spravit funkcnu (zmysluplnu) nahravku na kus umelohmotnej flase tak to dam do avi.
Prílohy
MOV00007.zip
(347.1 KiB) 58 stiahnutí
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

skus na to nahrat zvuk. inac sranda. :D
Napísať odpoveď