Pruser! Nikdy sex!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

no myslim ze casom by sa to rozpadlo...mi chcete povedat ze vydrzite, dajme tomu do konca zivota nezasunut??sak bude realisti...to sa neda. A take idealisticke kecy ze ked ju lubis su blbost.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

m3thod-man napísal:no myslim ze casom by sa to rozpadlo...mi chcete povedat ze vydrzite, dajme tomu do konca zivota nezasunut??sak bude realisti...to sa neda. A take idealisticke kecy ze ked ju lubis su blbost.
To by sa muselo chodiť niekam inam si užiť...
A zoberte si to naopak- napr. žijete so svojou životnou partnerkou, stane sa dáka nehoda alebo choroba a váš miďži doslúži..... čo by ste robili?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

krupica_dnb napísal:To by sa muselo chodiť niekam inam si užiť...
A zoberte si to naopak- napr. žijete so svojou životnou partnerkou, stane sa dáka nehoda alebo choroba a váš miďži doslúži..... čo by ste robili?
skocim z okna..
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

krupica_dnb napísal:To by sa muselo chodiť niekam inam si užiť...
Nechal by som jej slobodne rozhodnutie.. Povedal by som jej, ze ju velmi lubim, a preto nech sa rozhodne sama a jej rozhodnutie budem plne akceptovat.. Keby si chce "zapichat" inde, tak by sme to mohli vyskusat, ze co to s nasim vztahom spravi a podla toho sa zariadime v buducnosti.. Inac ked si dlhsiu dobu nehonim, tak uz citim, ze s mojou psychikou nie je nieco v poriadku.. Mozno by som sa aj zblaznil bez takejto rozkose, mozno nie..
szaby
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa szaby »

sry za opozdenu odpoved nebol som tu vysse 1rooku ale k teme
ako ja som neni jak vy sexu chtivy kebyze chcem vydrzim a ked som nesulozil uz 13 rokou preco by som nemohol vydrzat dalsi napriklad 60-70 rokou s stastnou manzelkou po mojom boku? :)
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

To bude asi tym, ze mas tak 12 a este ani nevies, nac to tam dole mas. ;)
Vek odhadujem na zaklade tvojej gramatiky, inak nic v zlom. :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Hovädo :D
Neviem..je to veľmi ťažké rozhodnutie...a tie nápady,ako zapichať si niekde inde...tak to je pekná pi*ovina..neviem,radšej by som sa s ňou miloval bohužiaľ do zadku..ale toto by som jej nedovolil..a áno milovanie treba..a tí,čo si myslia,že nie,tak sa mýlia(nepovedal som,že je vzťaj len o tom..ale je to to krajšie z neho-korenie života,alebo vzťahu :) )..takže tak.. :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

tiež si myslím že vynechať to nieje velmi dobrý nápad..ale čo už bol tu spomínaný anal,alebo rozne iné praktiky :wink:
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

skoro vsetci tu pisete, ze by ste to ju nikdy neopustili, ale ked by uz prisli k tomu, tak isto by ste mali na to iny nazor...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Keby sa dozviem ze moja holka alebo zena nemoze je***tak by som jej povedal ze neviem ak oto poriesime ale asi tak ez by som snou bol ale z casu nacas by som siel nekde za**ba* bez sexu nevydrzim dlho :P 8)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

keby k tomu doslo tak by ju opustili z ineho dovodu, kt. by si nasli
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

mi-chau napísal:keby k tomu doslo tak by ju opustili z ineho dovodu, kt. by si nasli
Myslíš?..ako rozprávame sa len v teoretickej rovine..existuje mnoho možností,prečo kvôli tomu ženu neopustiť...ale bol spomenutý len jeden-nevydržal by som bez sexu...tak?...čo myslíš? :)
mi-chau
Darca
Darca

ZitePunkom napísal:Myslíš?..ako rozprávame sa len v teoretickej rovine..existuje mnoho možností,prečo kvôli tomu ženu neopustiť...ale bol spomenutý len jeden-nevydržal by som bez sexu...tak?...čo myslíš? :)
nevidel by som problem v plych vajciach ale v tom ze vo vztahu by po case narastala ocividna nervozita podrazdenie, jedno s druhym a :smt006 ... ono to nieje take jednoduche
/ lubos cisto hypoteticky
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No a smiem vediet co je to za problem, ze zena nemoze mat sex?? :o lebo som o tom este nepocul. No a osobne si netrufam nic hovorit teraz, lebo neviem ako by mi bolo keby sa to nedajboze stalo v buducnosti
:?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ked to bude aktuálne poviem ti.. teraz sa nad takýmito hlúposti nezamýšlam.. načo strácať čas myslieť na tkéto nepríjemné veci
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

co ja viem ludia.. ja mam momentalne nieco podobne ale z vlastnej vole nie pre chorobu priatelky.. proste nechce sex... bez toho by som dako vydrzal, lebo ju lubim a ked som prezil celu pubertu bez toho s tym,ze cakanie na tu pravu tak este vydrzim,,, ale ked uz ani lahky petting a maznanie sa odopiera.. to uz zacina byt trosku ine... sex nieje vsetko, ale ani bozky a objatia nie... myslim,ze vo vztahu sa bez sexu da vydrzat ak danu osobu lubite.. ale bez maznania sa a neznosti nie... ale to je subjektivny nazor... aby som nebol uplne OT... keby moja baba nemohla mat sex a lubil by som ju a nemala by problem s inymi vecami co som napisal tak nemam na dlhu dobu ju opustit... ale deti by som samozrejme chcel vlastne.. to je to
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

nemyslím, si že vzťah bez sexu nemôže fungovať, veď ako bolo povedané vyššie je toľko ďalších možností a spôsobov... ale ak by to malo byť úplne bez maznania a všetkých tých príjemných a krásnych vecí, tak tomu veľkú životnosť nedávam... ale zasa každý sme iný :-)
szaby
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa szaby »

h4rv3st3r napísal:To bude asi tym, ze mas tak 12 a este ani nevies, nac to tam dole mas. ;)
Vek odhadujem na zaklade tvojej gramatiky, inak nic v zlom. :)
jaj ty lol za 1. v marci budem mat 14 za 2. viem naco ho mam
a som uz v 8.B rocniku :P
mi-chau
Darca
Darca

szaby napísal:jaj ty lol za 1. v marci budem mat 14 za 2. viem naco ho mam
no teda, ake chlapisko z teba..
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

szaby napísal:jaj ty lol za 1. v marci budem mat 14 za 2. viem naco ho mam
Ty vole 14?!?
Ze si na teba vobec hubu otvoril, ako fakt...

:aasmile1:
Napísať odpoveď