S kukiakom sme boli v tescu, mali sme par koruniek a kukame a Coca Cola ZERO ze fuuu, pekny cierny obal. uz som drzal plechovku a v tom citam ze Nizkoenergeticky napoj a obaja naraz sme to vratili holt, obal predava... dali me si radsej pecivo
inak dobra je aj ta Cola Blak zmiesana chut koly a kavy - energeticky drink
//tak to je jasne ze ked uz energ.napoj tak redbul, len vravim ze je zaujimave zmixovat chut kavy a koly..
Mne chuti aj Coca Cola orange, neviem ci to je aj na SVK.
A ked tak nad tym premyslam a popijam tak vam poviem ze najlepsia je aj tak KOFOLA.....Ked ju milujes nieje co riesit!
A este spomynany red bull sa tiez radi medzi moje oblubene napoje. Sorry za OT
Tak skusim niekedy tu Zero, ale Coca-Cola mi zacina v poslednom cas pripominat tie coly za 10 Sk, ked uz tak radsej Pepsi, ta ma stale znamenitu chut a samozrejme je najlepsia Kofola
stella8 napísal:sladké sú všetky takže ja v tom veľký rozdiel veľmi nevidím..teda pokiaľ nečítate zloženie...chuťovo je to rovnaké
ale ano: medzi Coke a Diet Coke je setsakramentsky chutovy rozdiel, najma ak je niekto zvyknuty pit Diet Coke a da si obycajnu Coke Ale ako som pisal na Slovensku chuti Cola light hrozne a necudujem sa, ze takmer nikomu nechuti
chutovo mi aj tak najviac sedi kofola Cocacolu blak som pil prvy krat v Prahe esste pred tym ako bola na Slovensku, no chutovo ziadna vyhra. A ucinky sa tiez nedostavili (to mohlo byt ale sposobene prilisnou unavoui pouzivatela ). Pepsi pijem ked mam problemy so zaludkom - ak vas boli brucho, dajte si par dni dietu: pijete len pepsi a chalujete len slane tycinky. Pomaha to Toto mi odporucila moja lekarka... Bezna cocacola mi nechuti. Keby sa vyrabala ako kedysi z koky
kukiak napísal:Na pepsi mi vadi prehnana bublinkanost . Kedze vacisnou pijem z flasky, zacne mi to penit v ustach.. neraz som uz tak poupluval polku kuchyne
Skúšal som ju po prvýkrát v Luxemburgsku keď to na Slovensku ešte nebolo a bola to riadna syntetická sračka v ktorej boli náznaky chute prehlušené hnusným pocitom sterilnosti a chémie..