no myslim ze v USA je aj kopanie lopatou normalnym povolanim pretoze tam beru vsetkych a manualne povolania su tam predom ziadane - komercna vystavba, servisy, zvysujuca technicka zavislostaudiotrack napísal:asi si nestrávil týždeň na Times Square v Manhatane, že? Tam to úúplne prekvitalo pohodou
... ale tak hej, každý národ je lenivý natoľko aby zmenil svoju krajinu a dosť usilovný na to aby roky ohovaral ostatnýchMožno zas v iných povolaniach sú usilovnejší (viď naších lopatových pracovníkov ako bolo písané) ale s takými profesiami som sa nestretol nakoľko som bol v letovisku a teda sa tam robili len práce v hoteloch a reštikách
inak by som poznamenal ze slovaci niesu hlupi prave naopak ale my sa zajimame len sami o seba, vsetko drzi USA a z europy je to Anglicko, tam sa toho najviac vymyslelo, natocilo, nahralo a vytvorilo zatial co filmove studia slovenska sa zmozu len na kraviny typu susedia ordinacia v ruzovej zahrade a podobne hluposti, toto mna mrzi, kvalitny slovensky film alebo hudbu je ozaj problem najst, alebo tak co revolucne sa vymyslelo na slovensku myslim ze to bol vynalez padaku ale na viac si nespominam