zaloha sms,adresaru a pod z telefonu cez bluetooth
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zaloha sms,adresaru a pod z telefonu cez bluetooth
mam k700i a mam bluetooth na kompe akym softom si mozem stiahnut komplet telefony zoznam pirpadne aj sms z telefonu a napr aj kalendar by bol celkom v poho keby bol v PC zalohovany:-)
zeby mobiledit?
kokso, najskor si vytvor par medzi PC a tvojim telefonom - ako na to najdes v helpe k operacnemu systemu. nasledne si nastartuj mobiledit, povol si aktualny COM port priradeny k BT adapteru, zakrtni si v konfiguracii tvoju znacku telefonu a nasledne restartuj aplikaciu. potom sa uz urcite chyti.
kokso, najskor si vytvor par medzi PC a tvojim telefonom - ako na to najdes v helpe k operacnemu systemu. nasledne si nastartuj mobiledit, povol si aktualny COM port priradeny k BT adapteru, zakrtni si v konfiguracii tvoju znacku telefonu a nasledne restartuj aplikaciu. potom sa uz urcite chyti.
-
Runes
Addict
par medzi compom a telefonom mam uz spraveny vyse pol roka sak veci si normalne posielam cez MSI soft (prehliadac bluetooth zariadeni) com port je povoleny telefon zaskrtnuty aplikacia vypnuta zapnuta a prd lebo on ma problem s ty bluetoothom som skusal tak ze co spravi ak nepripojim bluetoth vtedy sa ani nechytil ked pridam bluetooth do usb a zapnem tak potom mobil edit spusti hladanie ale asi po pol sekunde ho samzrusi proste len to tm tak bliknetrizzo napísal:zeby mobiledit?
edit/ no cely zadrhel je v tom ze mobil edit spolupracuje iba s windovs ovladacmi ked som tam mal ovladace MSI tak to proste mobiledit neakceptoval dal som ich prec nechal iba indowsacke a hned to fici ale to ma dost mrzi lebo ten MSI soft perfektne spolupracuje zo vsetkym moznym od mobilov az po vsetko co ma bluetooth rozhranie
-
kacerdonald
Novice
k-touch d702
ďakujem