Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Keby som povazoval za poslednu dobu poslednych 15 rokov ( :) ), tak by som urcite odporucil Heat (1995), co isiel vcera na jojke. Al Pacino a De Niro v neskutocne dobrej kriminalke, stve ma, ze som to prvy krat videl s CZ dabingom, mam to v kompe uz dlhsie, len sa mi na to nechcelo casovat titulky.
A potom este jedna kriminalka s Tomom Cruisom- The Firm z 1993, napinavy filmik z pravnickeho prostredia s uplne uzasnym soundtrackom a slusnou zapletkou.
Vankisss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vankisss »

no ong.bak 2 ešte neni ani tak rychlo nebude lebo je to thajsky film a tie chodia o moc neskoršie do slovenska a česka tak to si ešte počkaš,
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

In the Valley of Elah - je to napínavé drama, kde syn vojnového veterána (Tommy Lee Jones) záhadne zmizne po návrate z Iraku. Dobré krimi, oplatí sa pozrieť.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Fools Gold / Bláznovo zlato (2008)
stacil mi aj skaredy CAM a bez tituliek som cekoval

a mne sa tento film moooc paci

trailer a ifno : http://film.moviezone.cz/blaznovo-zlato/
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

Resident Evil: Extinction
The Condemned
:smt067 jedným slovom maso :smt071
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

The Elephant Man!
ze je David Lynch clovek o tom som iba pochyboval.. ale ze by ma dokazal dojat (skoro) k slzam som absolutne vylucoval.. hold mylil som sa.. citlivy a zaroven surovy film od psychopata-profesionala
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

once. super film :) dufam ze dostanu oskara. vobec som netusil ze tam je spevak z frames... dbre bolo ze to nebolklasicky happyend, ze to neskoncilo tak ze sa daju dokopy a budu sa mat radi do konca zivota...

we own the night - dobre sa to pozeralo. taky oddychovy film.

american gangster - 3 hodinovy film po kt ma v polovici zacal boliet a trpnut zadok. dopozeral som ho len kvoli tomu ze som chcel vedeit ako to bude s frankom. velmi som mu drzal palce. ten policajt bol az prehnane slusny...

next - mam rad filmy s tym chlapikom :) myslim nicolas cage ale v tento film bol kusok slaby. myslienka dobra ale otrepany pribeh s atomovkou... :roll:

transporter 2 - neviem preco som sa vyhybal tomuto filmu. krasna oddychovka :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Michael Clayton - uz dlho som sa chystal na ten film, len som cakal najskor na poriadnu verziu a potom titulky. Hoci mal film vysoke hodnotenie, ostal som mierne unudeny, pretoze polovicu, ak nie hadam aj tri stvrtiny filmu som sa dost nudil, potom to zacalo mat spravne grady a skvely zaver. Keby som mal hodnotit len zaver, tak nie je o com, ale ak cely film, tak taky priemer.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

nechcem sa sprosto pytat ale kde ste zohnali titulky napriklad na cloverfield? nemozem zohnat ani na doomsday 2012 a na viac novych filmov...a to som uz pozrel tie klasicke stranky na titulky :?
mobiloman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mobiloman »

Death sentence- skvely film, nieco ako The Punisher len trochu menej akcnejsie
Co hovorite na film The Kongdom?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

hojko napísal:Michael Clayton ...
ta obdivujem ze si to vobec dopozeral, ja som to vzdal po druhy raz.. neskutocna nuda
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

asi to tu niekto pisal a na jeho radu som to pozrel : Hunting party
ale dalsi film ktory sa dal kukat je : stick it ( stari film ale nevidel som ho este :( )
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

mi-chau napísal:ta obdivujem ze si to vobec dopozeral, ja som to vzdal po druhy raz.. neskutocna nuda
Tak isto, ten film je podpriemerny, posledných 10 minút bolo zaujímavých. Je ale nominovaný na Oscara v siedmych kategoriach. :smt009
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

nie najnovsie, ale aj tak..
videl som v kratkej dobe tri ceske filmy: Gympl, Medvidek a Vratne Lahve a jedine co ako tak stalo za to boli Vratne Lahve...
ak to beriem tak, ze tvorcovia Medvidka sa chvalili tym, ze su tvorcovia Pelisok, tak Medvidek je dost podpriemer..
Gympl ako snaha o Snowbordakov(proste film pre teenagerov) umieral na tom, ze Vorel sa z toho snazil spravit nejaku socialnu dramu abo co, proste tupina...

a na zaver Vratne Lahve-Sverakovci nesklamali..dalo sa pozriet, samozrejme na Sverakovsku klasiku sa to nechyta, ale aj tak...
v pohode, mily film s dost velkym mnozstvom vtipnych momentov..proste da sa :wink:
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

No čo som videla naposledy boli tieto dva filmy:
Atonement - Smutné, romantické a krásne výkony Keiry. Páčila sa mi myšlienka aj samostatné spracovanie. Dala by som tak 8/10.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - Jednoznačne jeden z najgeniálnejších filmov aké som kedy videla. Johny Depp je proste famózny herec. A aj spieva pekne :D
Gympl - Ďalší trapas, ale na rozdiel od snowboardákov som sa aspon raz zasmiala. Pri tom transformátore. Včera sme to skúšali na učieľke :D. A inak chabý dej, priveľa sexu, zachvíľu Česi začnú točiť české prci prci. :) 3/10 chabý (pod)priemer. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No práve som dopozeral Into The Wild ..celkom pekné spracovanie príbehu..na večerné pozretie dobrý filmec
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Mr. Brooks - som myslel ze ma nechyti ale nakoniec jeden z najlepsich v poslednej dobe a potom Stardust - konecne pekne sfilmovana rozpravka a z novsich celkom sa mi paci Cloverfield po preklikani ale pockam si na lepsiu verziu :)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

Vcera som pozeral film American Gangster a stalo to za to....vidim ze aj v dnesnej dobe moze vzniknut nenuteny film kde netreba len same prestrelky a pod....radim do medzi dalsie skvele film ako Mafiani,Kmotr a taktiez pod bol Blow s J.Deppom :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Včera som si pozrel Scarface s originálnym dabingom, pretože predtým som to videl "len" s českým dabingom
No a nezostáva mi nič iné len túto výbornú gangstrovku odporučiť
http://www.csfd.cz/film/2335-scarface/
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

mna velmi zaujal film Kingdom s Jamiem Foxxom bola tam velmi dobre zachytena situacia v Saudskej Arabia a ako terorizuje cely svet tym ze je najvacsim vyvozcom ropy...
Napísať odpoveď