- hlavne pekne oci nahodit a usmev
oslovenie
-
Motion Blur
Zablokovaný
lol, toto sa mi stalo uz viac kratMotion Blur napísal:No neviem ale mozno by pomohol nejaky odvazny kusok.napr. zabrzdi autobus a ju to trosku podhody,pri troche stastia neudrzy rovnovahu a spadne a ti ju uz len zachitis.No a ked sa rovnovahu udrzy tak ju len tak nenapadne skopnes a zachitis.Ona ti zadakuje a uz to bude ficat.
-
Majka16
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
hehe...fakt vtipne...myslis, ze nebude citit, ked ju skopne? ale inak mate dobre napady, ale to s tymi ocami fakt nie... To by som skor povedala, ze ma pekny usmev... Na mna to zabraloMotion Blur napísal:No neviem ale mozno by pomohol nejaky odvazny kusok.napr. zabrzdi autobus a ju to trosku podhody,pri troche stastia neudrzy rovnovahu a spadne a ti ju uz len zachitis.No a ked sa rovnovahu udrzy tak ju len tak nenapadne skopnes a zachitis.Ona ti zadakuje a uz to bude ficat.
-
p4ra
Redeemer
Ty si robis z toho srandu, ale toto moj napity kamarat raz spravil.juicy51 napísal:Ked budes niekde na diske cakat pred weckom a pojde pekne dievca odtial tak najlepsie zacat: "Caw srala si?"
Ja som to spravil 2x a vzdy to bolo: Hey, what it do? Zenska sa na teba sice nechapavo pozrie, ale na zaklade toho mozes rozvinut konverzaciu. Ako? To uz necham na teba. Ja som sa nechal uniest, heh.
Ked mas maximalne vysoke sebavedomie, mozes aj: What do we have here?. Pride to divne, ze to je vsetko po anglicky, ale o to viac tie zenske davaju pozor. Teda mne sa tak postasti vzdy.
V oboch pripadoch to ale musis maximalne tak flegmaticky povedat, trosicku povrchne.
ale pozri vyskusas a nemas co stratit...len ziskat...max baba ti povie ze niejankaa napísal:vo vseobecnosti je oslovovanie v autobuse resp na ulici dost komplikovane a osobne by som to neodporucala...nie vzdy to moze byt prijemne.....niektore napady su zaujimave, aj som rozmyslala, ako by som ja reagovala...viac-menej som sa nad niektorymi pousmiala...
no, raz sme isli s kamaratom nakupovat
Prechadzali sme okolo takych dievcat (16-17) a tie sa zacali tak divne pozerat, sepkat si do ucha nieco, a potom sa zacali usmievat.... tak sme sa usmiali aj my
oukej MF, co uz, potom sme obehli par obchodov, a vosli do drogerky, a tam zase tie iste baby, akurat vychadzali a pozdravili. OUKEJ, odzdravili smea kamarat hned : MY SA POZNAME ???? jasne, ja ta poznam z telky.... Z TELKY ???? no... z telky
WOU, pockajte nas vonku, pojdeme niekam sadnut..... Isli sme nakupit a rozmyslali, kedy bol ten clovek v telke
Prisli sme na to, ze pred 4 eokmi bol v MASTROVI N
ale to si asi tazko slecny pamätali.... No vysli sme vonku a uz sme sa nikdy nevideli...a co z toho vyplyva ?? OSLOVENIE MOZE PRIST V HOCIJAKU NECAKANU CHVILU OD UPLNE NEZNAMYCH LUDI
zalezi na to, ako to oslovena osoba zoberie 
-
Fabo
Hardcore addict
Rovnako neodbytny by ale bol ten isty clovek v bare, na diskoteke etc.jankaa napísal:ak to beries takto, tak v pohode. len vravim, nie je to niekedy prijemny pocit, mne sa to uz stalo (aj ked nie v buse ale na zastavke) a chalanisko bol velmi neodbytny...
normalny clovek by podla mna mal zacuvat ak mu je jednoznacne povedane "nie"
ze skopnesMotion Blur napísal:No neviem ale mozno by pomohol nejaky odvazny kusok.napr. zabrzdi autobus a ju to trosku podhody,pri troche stastia neudrzy rovnovahu a spadne a ti ju uz len zachitis.No a ked sa rovnovahu udrzy tak ju len tak nenapadne skopnes a zachitis.Ona ti zadakuje a uz to bude ficat.
-
Ing. P@3ot
Amateur
...chytis ju a spytas sa: Rexona?hojko napísal:Motion Blur: Lebo to je taka situacia co sa da spravit 2x denne, ze autobus zabrzdi a on ju chyti, ze???
No dost asi zalezi na tom aku ma osloveny objekt naladu. Ked oslovis zenu co cely den makala niekde v robote odtrhol sa jej gombik a zlomil podpetok na oblubenych topankach asi z toho nebude nic..jankaa napísal:vo vseobecnosti je oslovovanie v autobuse resp na ulici dost komplikovane a osobne by som to neodporucala...nie vzdy to moze byt prijemne.....niektore napady su zaujimave, aj som rozmyslala, ako by som ja reagovala...viac-menej som sa nad niektorymi pousmiala...
Alebo ta surovo od.... tak ze sa budes hambit pred celym autobusom...ale takych nastastie vela nieje.hitman napísal: ale pozri vyskusas a nemas co stratit...len ziskat...max baba ti povie ze nie
Kamarat pouziva:
Jeeeeeej aky pekny psik...mozem si ta pohladkat?
Alebo ked sme minule isli okolo hudobnej a prave isla slecna s gitarou (s tym velkym puzdrom) a on zacal kricat Pozor ma zbran ma zbran...Ale usmiala sa.
-
Majka16
Light Expert
Dobrý nápad s tým zošitom, to by ma v živote nenapadlochrobakos napísal:rychlo vyber nejaky zosit a pero a rob sa ze robis nejaky prieskum![]()
rovno sa onej dozvies nejake veci aaa potom uz neje tazke sa zakecat
alebo sa jej skratka spytaj ci si ju nahodou nestretol v piatok/sobotu vecer lebo ty si velmi nepametas
chalani su vynaliezavi ak ide o baby ... ale najlepsie na tom je i tak to ze nikdy nic nedopadne tak ako by ste chceli ci ako ste mali v planeMajka16 napísal:Dobrý nápad s tým zošitom, to by ma v živote nenapadlo
//edit
noo ono tym ze to nevijde neznamena to ze je to pokaslane pokazene ze uz niet cesty spät ci nieco zvratit ... a vlastne aj v tom ako sa vsetko pokazi a popletie aj to moze urobit na dievca dojemMajka16 napísal:Myslím si, že niekedy vyjdú naplánované vecimy sa vždy snažíme dosiahnúť svoj cieľ... Teda aspoň ja... I keď niekedy to fakt nevyjde
![]()