Temy na WEB stranku
-
Misco13
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Temy na WEB stranku
Hladam nejake temy na web stranky......robim web cez frontpage a hladam k tomu nejake temy...podklady....myslim oramovanie...tlacitka atd
napriklad
http://jooon.de/portal/index.php
poznam toto i ked sa tam neviem dobre orientovat....
napriklad
http://jooon.de/portal/index.php
poznam toto i ked sa tam neviem dobre orientovat....
v 98icke sa automaticky instaloval so systemom,,to boli casyhojko napísal:http://www.templatesmonster.com/
Ze FrontPage, sry, ale tak na tom som fical v roku 1997-1999
-
Misco13
Expert
sak mi poradte aj ine veci.....ja viem ze to nie je nic extra......proste to potrebujem zatial zbuchat narychlo nejaku stranku pre moju skupinu historickeho sermu......casom sa bude samozrejme upgradovat ale teraz nie je cas aby som to robil v php ci ako hovoris flash, nakolko neviem ako sa s tym naraba a nepoznam aplikacie vhodne na neico take.....takze poradte ale tearz potrebujem najme tie temy.....o par mesiacov to zrejme bduem prerabat na php......
vyhladas s na nete v templatoch peknu flashku,, stiahnes, pouzijes sothink swf decompiler, ulozis ako *.fla,, v Adobe Flash CS3 professional otvoris a pomenis co potrebujes vratane textu, animacii, obrazkov, zvukov, skriptov, atd.. exportujes a flash je na svete.. cca 2 tyzdne prace 
ak potrebujes zbuchat nieco narychlo,tak to napis priamo v html a neser sa s frontpage..
ak potrebujes zbuchat nieco narychlo,tak to napis priamo v html a neser sa s frontpage..
-
Misco13
Expert
no trochu mam este ponatia o com hovorisvilko napísal:vyhladas s na nete v templatoch peknu flashku,, stiahnes, pouzijes sothink swf decompiler, ulozis ako *.fla,, v Adobe Flash CS3 professional otvoris a pomenis co potrebujes vratane textu, animacii, obrazkov, zvukov, skriptov, atd.. exportujes a flash je na svete.. cca 2 tyzdne prace
nechcem vyzerat jak totalna lama ale preco mi tu nejde code ani quote ??
//audiotrack: upravené. Citovanie ti nešlo preto, lebo si mal nastavené zakazovanie značiek. Je to prvá možnosť hneď pod príspevkom. Treba to nechať odškrtnuté ak chceš aby sa značky preložili
jj,,textovom,,pripadne nejaky ten editor na zvyraznenie syntaxe typu pspad....Misco13 napísal:no trochu mam este ponatia o com hovorisale myslis napisat v html akoze v textovom?
nechcem vyzerat jak totalna lama ale preco mi tu nejde code ani quote ??
//audiotrack: upravené. Citovanie ti nešlo preto, lebo si mal nastavené zakazovanie značiek. Je to prvá možnosť hneď pod príspevkom. Treba to nechať odškrtnuté ak chceš aby sa značky preložili
-
Misco13
Expert
aha......no to ma vobec nenapadlo
na inych forach mi to nikdy neorbilo preto som sa cudoval..diky
a DAKUJEM moc za tie rady.....teraz budu prazdniny tu v TN tak sa na to pozriem....v tom frontpage som cosi dal dokopy zatial to musi stacit.....neskor skusim upgradovat na php alebo podobne.....este raz DIK moc
a DAKUJEM moc za tie rady.....teraz budu prazdniny tu v TN tak sa na to pozriem....v tom frontpage som cosi dal dokopy zatial to musi stacit.....neskor skusim upgradovat na php alebo podobne.....este raz DIK moc
-
Don_Pipino
Darca
aaa krajan
, mne sa pri pisani webu v HTML osvecila Macromedia Dreamweaver 8 a dost mi pomohla stranka www.jakpsatweb.cz