List na sloh

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
HENRICH1571993
Expert
Expert

List na sloh

Príspevok od používateľa HENRICH1571993 »

Na domácu úlohu zo slohu sme dostali napísať list. Ale nie hocijaký. Už som prehľadal všetky referáty na nete a nič som nenašiel. Treba napísať list v mene nejakej mojej veci napr. peračníka. Ten "peračník"... mi ma písať ,aby som do neho už nikdy napr. nehádzal žuvačky :D , aby som si ho už nehádzal... Má to byť vtipné.
Ak si niekto myslí, že som lenivý tak sa preneste do mojej situácie ,či by ste to vy dokázali (možno aj hej) ale ja nemám danosti na sloh :? . Ja radšej matiku:-D. Už som sa aj pokúšal niečo nájsť ale nepodarilo sa.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Jasné, že takúto hlúposť nenájdeš na nete medzi referátmi! Ale asi si neuvedomuješ, aká jednoduchá úloha to je. Môžeš napísať úplne hocičo a máš to.
Podľa toho, ako som to pochopila, tak máš voľné pole pôsobnosti a tak stačí len trochu zahaluziť napr. o tom, že perečník tlačí zips, že farebné pero s veľkým vrchnákom sa rozťahuje, že kružidlo prepichuje ihlou steny peračníka a že tým vytvára veľmi moderný perforovaný vzor....
Skús to koncipovať tak, že ti peračník takýmto podobným spôsobom opíše, čo sa v ňom odohráva a potom tam daj nejakú vsuvku o peračníku budúcnosti, v ktorom napr. sú len tlačidlá, ktoré keď stlačíš, tak sa ti automaticky zjaví predmet, ktorý momentálne potrebuješ použiť.
Ale to už totálne haluzím.... nie je to ťažké predsa....
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

taky sloh som pisal asi v tretej triede o mojom pravitku :roll: vyslo mi to v skolskom casopise blesk :D
skus zapnut mozog, aj ked zacinam pochybovat, ze to dnesne deti v suvislosti so skolou este vedia :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pridam sa k ostatnym: na nete to na 98% nenajdes a na 100% ti to tu nikto nenapise, takze ti ostava jedina moznost - napisat si to sam. Je to jednoduche a myslim, ze ak to napises trochu dlhsie ako je minimalna predpisana dlzka, tak dostanes MAXIMALNE 3ku, co vobec nie je zle ;) a este budes mat dobry pocit, ze si tu ulohu robil sam :)
Napísať odpoveď