JV napísal:omg však to bolo jasne.pc je predsa materska platforma gta a naviac podla mna zarabaju pc hry nie?
hlavna platforma urcite pc neni a PC hry nazarabaju najviac praveze najmenej napr.San Andreas sa predali mozno 2 miliony kopii niezeby to bolo malo je to nadpriemer medzi predajmi ale na takej PS2 sa tejto hry predalo skoro 15 milionov kopii a to je predsa rozdiel ale samozrejme je ze sa im to aj tak oplati urobit na PC niektore hry nemaju taky predaj na vsetkych platformach dokopy ako GTA SA iba na PC
toto nove GTA4 bude uz dufam super...
cital som aj napr.ze ked mate zbran v ruke a ak nejaky clovek ma mobilny telefon moze na vas zavolat polisov...to bol iba jeden proklad..
Ja som hral asi akzde GTA a co si miyslim o GTA 4 ze este si pockame uz som dokonca nasiel aj odpocitavanie na jednej stranke do vydania a stale to len predlzuju ale aj tak cakam ze to vydaju lebo takito druh hier mam najradsej.
Martin91 napísal:Ja som hral asi akzde GTA a co si miyslim o GTA 4 ze este si pockame uz som dokonca nasiel aj odpocitavanie na jednej stranke do vydania a stale to len predlzuju ale aj tak cakam ze to vydaju lebo takito druh hier mam najradsej.