mozno aj PC

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

mozno aj PC

Príspevok od používateľa satelitik11 »

takze na SOC som si spravil zosilnovac zalezali mi hlavne na vyzore ...a navrhol som si takuto krabicu ... vsetko vlastnorucna praca .... gravirovanie,plechy vsetko som robil doma .... a chcel by som nieco take aj na PC spravit CO NA TO VRAVITE ??? piste piste inac ten obrazok je Hlava zenskej :)
Prílohy
P2090359.JPG
P2090344.JPG
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

No chvíľu mi trvalo, kým som tam tú ženskú našiel.. ale inak ako abstraktné umenie je to celkom pekné.. ;)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

brm napísal:No chvíľu mi trvalo, kým som tam tú ženskú našiel.. ale inak ako abstraktné umenie je to celkom pekné.. ;)
vydis niesom az taky nemozny ..jak s tymi HDD :) co mi radis :) a inac chcel by som take nieco robit aj na objenavku na PC ...aj ked to trva paar dni ale stoji to zato potom ....
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

:aasmile1: :aasmile1: :aasmile1:

- ako velke znanie vyzera to super ... normalne by som za nieco taketo bol ochotny zaplatit keby to bolo vo forme bocnice ale mam momentalne TT Soprano takze tam by bol asi dost problem aby to tam sedelo ...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Lord ANAKIN napísal::aasmile1: :aasmile1: :aasmile1:

- ako velke znanie vyzera to super ... normalne by som za nieco taketo bol ochotny zaplatit keby to bolo vo forme bocnice ale mam momentalne TT Soprano takze tam by bol asi dost problem aby to tam sedelo ...
preco myslis ze by to bol problem ?? vsak by sa na bok odstriohol plech presne aby sadol a obrazokuz len dal aky ces .... a aj tvary do plechu by sa dali ake ces
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pekná robotička, páči sa mi to. Na pc by to tiež mohlo vypadať zaujímavo, len to plexisklo by som dal väčšie, nie len taký "kúsok"
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

audiotrack napísal:pekná robotička, páči sa mi to. Na pc by to tiež mohlo vypadať zaujímavo, len to plexisklo by som dal väčšie, nie len taký "kúsok"
tak to plexisklo sa da uz dat ake ces ... a inac to je riaadna bedna 60*40cm .... takze to je dost velke a pri takom plexisklu aspon nevidno vsetky kablovacky 8) :wink:
Lord ANAKIN
Professional
Professional

satelitik11 napísal:preco myslis ze by to bol problem ?? vsak by sa na bok odstriohol plech presne aby sadol a obrazokuz len dal aky ces .... a aj tvary do plechu by sa dali ake ces
lol pozri si obrazky mojej case a potom mi povedz co chces na nej rezat :lol: ja urcite nic ale keby sa tam dalo ine plexisklo a pekne nieco vygravyrovat tak to by bolo cool ...

http://www.pccasegear.com/prod1884.htm
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Lord ANAKIN napísal:lol pozri si obrazky mojej case a potom mi povedz co chces na nej rezat :lol: ja urcite nic ale keby sa tam dalo ine plexisklo a pekne nieco vygravyrovat tak to by bolo cool ...

http://www.pccasegear.com/prod1884.htm
vsak ja viem presne ako vyzera ... ja ti vravim ze na ten bok co je ten vyrez plexisklo plech by sa dal novy plech aj z plexisklko uz nejakym takym ako som urobil ja..alebo len nove plexiskolo ako si povedal
Lord ANAKIN
Professional
Professional

satelitik11 nechodis nahodou na SPSku v PP ??? :D

- no tak pochybujem dost ze by sa to nejako spravilo aby to vyzeralo ako original ked som pozeral lepsie na kontrukciu tej bocnice ...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Lord ANAKIN napísal:satelitik11 nechodis nahodou na SPSku v PP ??? :D

- no tak pochybujem dost ze by sa to nejako spravilo aby to vyzeralo ako original ked som pozeral lepsie na kontrukciu tej bocnice ...
nie nie chodim na elktro Sps do Lipt. Hradku :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

sry za OT:
Lord ANAKIN ty chodis na spsku v pp?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Skolacik napísal:sry za OT:
Lord ANAKIN ty chodis na spsku v pp?
nie nei na SPS lipt. hradok
Lord ANAKIN
Professional
Professional

lol to bolo mne a nie chodil som este minuly rok ... chlopi ked pridem s hokeja tak si vas oboch hodim do icq a mozme pokecat :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

praca je to pekna, ale idem trosku OT - plexisklo je urcite velmi vyhodny material pre taketo ucely, avsak nemalo by sa najma u PC a aj zosilovacov dbat na odvod tepla? Plexisklo teplo zrovna neodvadza ale uspesne drzi v sebe. Este take normalne prave sklo by som pochopil, ale to uz je trochu narocnejsie na opracovanie.. Nehovoriac o vyssej cene. Ale keby toto bolo cire sklo, tak ten efekt je este lepsi.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

velmi pekne to vyzera, ak budes toto robit aj pre komp tak sprav to rovno ako HTPC a bude to bez chyby :)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

satelitik11 ak by si dokazal hocico vigravirovat do skla tak rozmyslam nad par veciami ...
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Lord ANAKIN napísal:satelitik11 ak by si dokazal hocico vigravirovat do skla tak rozmyslam nad par veciami ...
jj je dost mozne ze by som vedel aj do skla ...
Napísať odpoveď