Photoshop,doplnky..pliis help:(

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Photoshop,doplnky..pliis help:(

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim... snazim sa pouzivat photoshop.. a zrovna neska som nasiel par skvelych veci na deviantarte.. Su to nejake photoshop brushes a actions.,, Vyzera to skvele vsetko, ale nemam ani najmensi sajn, ako to mozem pouzit..:( ako s tim robit.. jak to pouzit.. tje veci sa daju volne stiahnut...

Kód: Vybrať všetko

http://browse.deviantart.com/resources/applications/psbrushes/?order=9&alltime=yes
a

Kód: Vybrať všetko

http://browse.deviantart.com/resources/applications/psactions/?order=9&alltime=yes
ked sa klikne na nejaky obrazok, tak potom si tu fintu mozte vlavo stiahnut.. stiahne mi to volaky photoshop subor.. dam to otvorit, ale nic sa nestane.. a nejak fakt neviem co s tim robit..:( ak by nekto vedel ,ze ako na to, dajte vediet.. :oops: dikes moc..
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

pozri si subory kde je nainstalovany photoshop. Volakde tam najdes aj subory, ktore budu mat rovanku priponu ako ta, co si stiahol, jednoducho skopiruj nove ku starym spusti photoshop a mas tie nove tam.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

nooo, volaco take som spravil..:( len sa to nejak nezmenilo nist.. tie brushes by asi by mali byt nieco ako novy vzor pre stetec..ale neni tam.. aa tie actions neviem ako sa mozu pouzit.. nasiel som tam v suboroch a tam som to skopiroval..ale dalej nevim.. :cry: :oops: :oops:
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

skus toto: klikni na brush tool, v lavo hore kde si menis velkost brushu je take tlacitko so sipkou dole, klikni, vyroluje sa ti okno a tam je dalsia sipka doprava v kruzku, klikni a je tam na vyber load brushes, tam si najdi ten co si stiahol a malo by to ist..
inkognitto
Star
Star

respective spravca kolekcii, to tiez najdes v tom rozbalovacom zozname. Ale tam spravujes vsetky shapy, brushe, stumpy, atd.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Cau, ty brushe nahrajes napr: sem Samozrejme tvoje cesta bude jina .. X:\install_software\Photoshop CS2\Presets\Brushes

Otevres PS a na leve strane v tom menu vyberes stetec .. kliknes pravym tlacitekem nekam do dokumentu .. otevre se ti onko .. v pavo nahore je sipka tak na ni klikni .. Bud uz tam budes mit vsechny brushe nactene .. pokud ne tak kliknes v tom okne na "Nacist stopy" .. snad sem to vysvetlil dost jasne :)
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

nooo, tje brushes mi us funguju v pohode.... a nahodow tje "Actions" neviete?? ako sa s tim daco da spravit..?
inkognitto
Star
Star

V paletke actions mas zase tu sipku a v zozname polozku: "nacist akce" otvori sa ti prehliadac a uz staci si ich len najst :)
Napísať odpoveď