Existuje program na ladanie gitary(spanielky)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
branoo
Amateur
Amateur

Existuje program na ladanie gitary(spanielky)

Príspevok od používateľa branoo »

No mam jeden problem Mam gitaru(spanielka) a do teraz som ju ladil cez ladicku ,ale pokazila sa mi. Chcem sa opytat ci existuje dajaky program cez ktory by som gitaru naladil v pocitac. Mikrofon(nemama na nej vystup) by som zapojil do pocitaca.Existuje nieco take, da sa to ,vopred dakujem :D
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

myslim, ze Guitar PRO 5 ma v sebe zabudovanu ladicku, ale netusim ako to funguje... :)
SkylineTuner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SkylineTuner »

ja si gitaru ladim cez Guitar Pro 5 a je to celkom v pohode len si musis dat vacsiu citlivost mikrofonu, podla toho aky mas, ja pouzivam mikrofon na webcam
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ved si gitaru nalad jednoducho.Pridrz najhrubsiu strunu (ta je najstabilnejsia, nerozladi sa len tak) na 5 prazci a zahraj na strunu pod nou.Nalad tu tensiu strunu nech znie rovnako ako najhrubsia.A takto postupuj az k najtensej strune
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Dieg0 napísal:Ved si gitaru nalad jednoducho.Pridrz najhrubsiu strunu (ta je najstabilnejsia, nerozladi sa len tak) na 5 prazci a zahraj na strunu pod nou.Nalad tu tensiu strunu nech znie rovnako ako najhrubsia.A takto postupuj az k najtensej strune
skvele, takze ked nemas dobre naladene spodne Ecko tak nebudes mat naladenu gitaru.

k teme: AP tuner
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Pokial hra na gitare predpokladam ze ma dobry sluch a spodne Ecko je stabilne nerozladi sa len tak
matwej
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matwej »

In-Tune Multi-Instrument Tuner(tm) by Aspire Software

pouzivam ja, obcas ucho iba, :D , tu guitar pro ladicku som dako nepochopil ked som ju skusal, :-)

aj trial verzia je fajn, len chvilku bude trvat kym ju vypnes
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Dieg0 napísal:spodne Ecko je stabilne nerozladi sa len tak
:roll:

A co ak bude chciet naladit napr.na A?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Postup som pisal vyssie.Stlacis spodne E na piatom prazci a zahras na dalsiu strunu a takto dojdes az k Acku
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Dieg0: predpokladam, ze on to myslel tak, ze ak si bude chciet naladit celu gitaru nie od E, ale od A - ci o 5 poltonov vyssie...
struna A je tiez este dost stabilna tak podla nej by si mohol naladit basove E a potom uz by aplikoval tvoj postup ;)

ale podla ucha sa velmi tazko ladi gitara, hlavne ked je niekto zaciatocnik - si pamatam, ze ked som zacinal som ladil gitaru aj polhodinu...teraz max 5 minut...ale ladicka je ladicka - minutu a mas to uplne presne... :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

No ja uz hram nejaky cas,ale naladit napr.A podla sluchu-to by som nedokazal.Mozno este to E.No presne by to nebolo..

Diego-to co opisujes ty je zladenie strun.Ako pisal kolega vyssie-gitara sa nemusi ladit len na E..To,ze zladis struny neznamena,ze mas naladenu gitaru..Mozes ju mat naladenu niekde uplne mimo..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Njn.Prepacte ze sa miesam len som chcel trochu zamudrovat :D.Co mi chalan rozpraval tak som predniesol tu.ESte raz sa ospravedlnujem ;-)
Napísať odpoveď