Smrad v Bratislave

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

nám nie. Ja nie som z RK, len tadiaľ občas každý deň prejdem.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Dieg0 napísal:Pinco povedal by som ze v RK vam to tam smrdi stale :D.Holt SCP to je firma :P
tak tak, ked prechadzam okolo tych velkych kominov tak skapinam. Narozdiel od blavy je v RK smrad neustale (avsak iba v okoli SCP)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

No pridavam sa k vam aj ja som to citil uz zopar dni a tiez som si najprv myslel ze som to ja :oops: aj ked potom som si povedal ze to nie je mozne pretoze mam ciste veci, potom som bol vikend na chalupe a tam ten smrad nebol pridem v nedelu zas do BA a co tu je smrad... boha jeho odkial sa to tu berie uz ma to ser... :evil:
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Nj , no ... Niet nad drahocene Tatry , ja si ten vas "smrad" neviem ani predstavit .

Chvalabohu :modlenie:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

DESIGNER napísal:Nj , no ... Niet nad drahocene Tatry , ja si ten vas "smrad" neviem ani predstavit .
Naser si uprostred izby a nic si predstavovat nemusis.

Kua, dnes vyjdem z baraku a skoro som hodil sablu...

Naposledy sme tu mali obdobny smrad pred 2 rokmi
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hej ten smrad si viem predstavit :D chodim 3x do tyzdna kupovat cerstve kravske mleko na majetky.. myslim ze tam to nesmrdi inak ako bratislava momentalne :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

dneska rano, ked som isiel nieco kupit do obchodu.., znova som citil ten smrad.. :lol:, jak som otvoril branu , tak ma az ovialo...,ze jaky smrad to bol.. :smt037
nastastie teraz poobede to az tak neni citit...

neviete, ukazovali nieco v spravach o tom?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Bratislavou sa včera šíril neznámy zápach

Nepríjemný zápach bolo včera cítiť vo viacerých častiach mesta. Jeho príčinu preverovala Slovenská inšpekcia životného prostredia. Mohol pochádzaťz poľnohospodárskeho družstva aleboz kanalizácie.

BRATISLAVA. Včera sa už od rána mestom šíril nepríjemný, fekálny smrad. Až do poobedia bol citeľný v uliciach Starého Mesta, sťažovali sa aj obyvatelia z iných častí Bratislavy.

„Bolo to cítiť na Starom moste aj na Šafárikovom námestí. Obával som sa, že som stúpil do niečoho na chodníku, ale kolegovia povedali, že si tiež všimli neobvyklý zá­pach,“ hovorí Bratislavčan Miroslav Čierny.

Michal Štefánek zo Slovenskej inšpekcie životného prostredia potvrdil, že hlásenia o zápachu dostali tiež z Petržalky, Dlhých dielov aj z okolia Štrkovca.

„Zatiaľ preskúmavame príčinu,“ povedal Štefánek. „Máme dve verzie. Zápach môže pochádzať z niektorého poľnohospodárskeho družstva alebo z kanalizácie. V tomto prípade by to súviselo so zmenou tlaku vzduchu.“

Podobne sa vyjadril hovorca Bratislavskej vodárenskej spoločnosti Zenon Mikle. Povedal, že ak by zdrojom zápachu bola kanalizácia, pravdepodobne to mohla spôsobiť výraznejšia zmena tlaku. „Obvykle sa to objavuje skôr v teplých mesiacoch.“

Jindra Holíková z regionálneho úradu verejného zdravotníctva povedala, že prípadný zápach z kanalizácie by nemal byť zdraviu škodlivý. „Nie je to toxické, skôr dráždivé.“

Štefánek dodal, že skutočný dôvod nepríjemného pachu sa im nemusí podariť zistiť. „Alternatívou je, že ide o krátkodobý zápach, ktorý sa rozplynie.“

http://bratislava.sme.sk/c/3735948/Brat ... apach.html
... zatial nic aktualnejsie, pritom tento clanok je z 19.2.08
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ja furt ze o jakom smrade, ze ja som nic necitila.. no dnes sa to dostalo aj do dubravky, hned jak som vysla z panelaku, tak sa mi az oci skrizili.. a hned som vedela o com ste sa tu bavili :lol: ale poobede v meste som to potom uz necitila, mozno preto ze som si na ten smrad uz zvykla... v kazdom pripade dufam, ze to odide tak rychlo ako to prislo..
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

kinjeril napísal:Ze by bola Blava v srackach? Tomu neverim, co potom take Kesice?

:D
nic v zlom ale podla mna su kOsice cistejsie ako blava.
a v blave ten smrad je dost citit. dost cudne, jakeby vsade dookola dakto grcal :?
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Toto nieje tema ci su Kosice cistejsie ako Blava :wink: .Uz to niejee citit aspon som si nevsimol.
Ehm Lunik 9 asi vonia v KE :lol:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

jorg22 napísal:Toto nieje tema ci su Kosice cistejsie ako Blava :wink: .Uz to niejee citit aspon som si nevsimol.
Ehm Lunik 9 asi vonia v KE :lol:
Ako som uz pisal uzite si smrad a do Kosic nejepte, za ten cas co je tu ta tema ste uz davno mohli zistit co tak kandi a pre tvoje info Lunik je kusa mimo KE a urcite mas pravdu ze tam kandi, ale to je vec romov no vas smrad je globalna vec Bratislavi :cokolvek:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Mne sa len paci aky su ty vychodniare hned haklivy :smt025
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

lol mas pravdu ale taky isty haklivy sme aj my Blavaci neboj neni medzi nami zidany rozdiel neni vsetci sme slovaci :D .Uz sa tu ale dost odbocuje od temy.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

DESIGNER napísal:Nj , no ... Niet nad drahocene Tatry , ja si ten vas "smrad" neviem ani predstavit . Chvalabohu :modlenie:
No Ružomberská papiernička tiež nie je žiadny luxus :wink:
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

ajaj,niet nad drahocenne brezno :)
ta3 su ta3
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

jorg22 napísal:lol mas pravdu ale taky isty haklivy sme aj my Blavaci
ako kto. mne osobne je uplne jedno ci niekto kyda na BA alebo nie a byvam tu. nejako ma to netrapi. ked sa tu niekomu nepaci, moze ist byvat predsa inde. nikto nikoho nenuti byvat v tom ktorom meste, tak neviem preco by som kydal na KE alebo BA alebo na hocake ine mesto. nevidim dovod
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Včera sme si boli v sade zabubnovať s kamarátmi a hovorím im, že tu smrdi psačie hovno a oni, že to nee, to máš haluze.. :x Ja som vedel, že je to naozaj..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

este vkuse to kandluje...horor. Vcera ked som sa bol prejist tak na obchodnej kandel jak sv*na :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

a nebude to tym, ze bezohladni psickari svoje ratolesti celu zimu nechaju vysrat sa do travnika (kebylen), celu zimu sa tie sracky konzervuju a pridu prve vacsie tepla a zacne sa to rozkladat?
Zamknuté