potreboval by som vediet kolko by ste si pytali za instalaciu windowsu vista ultimate + office 2007 enterprise sk + nero 8 + nod32 smart security + vsetky drivers a take veci okolo toho... podotykam ze nic nebolo origos ale cracknute
kolko by ste si pytali za instalaciu
kolko by ste si pytali za instalaciu
zdravim... neviem kam som to mal dat tak som to dal sem
potreboval by som vediet kolko by ste si pytali za instalaciu windowsu vista ultimate + office 2007 enterprise sk + nero 8 + nod32 smart security + vsetky drivers a take veci okolo toho... podotykam ze nic nebolo origos ale cracknute
a este zo to bolo pre otcovu kolegynu.... tak mi nejako prosim poradte lebo za toto fakt netusim kolko... vopred dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hmm...mam pocit, ze pri tom softwarovom vybaveni, ktore spominal by sa podla tohto vzorca vysplhala cena aj na 10 000tomasmate napísal:ceny programov + 1000-ku navrch
k teme: kedze tie programy, co mas su "freeware(z)" tak vzhladom k casu kolko to zaberie tak pytaj od 500 do 1000
myslim, ze existuju aj na Vistu nejake "mediciny" aby skusobna doba nevyprsalatomasmate napísal:jasne, o mesiac mu bude zenska volat, ze jej vyprsala skusobna lehota
no ono to bola tak ze sa ma oco opytal kolko by som si za to uctoval a ja som mu povedal ze neveim a ze zistim za kolko sa to priblizne robi.... tak mu poviem ze okolo tych 500-1000 a on to posle dalej a nech si ta pani sama rozhodne kolko da..... lebo aj 1000 sa mi zda dost tak ale ak tak tak bude iba dobrekonyk87 napísal:hmm...mam pocit, ze pri tom softwarovom vybaveni, ktore spominal by sa podla tohto vzorca vysplhala cena aj na 10 000![]()
k teme: kedze tie programy, co mas su "freeware(z)" tak vzhladom k casu kolko to zaberie tak pytaj od 500 do 1000ale najlepsie bude pockat kym da ta pani ponuku a uvidis ci bude malo alebo vela - ak vela tak bez odvravania zober, ak malo tak trosku pridaj a mas "vystarano"
vsetko co som tam daval mam aj na svojom pc a ten ide uz viac ako mesiac a nic my zatial nevyskakujetomasmate napísal:jasne, o mesiac mu bude zenska volat, ze jej vyprsala skusobna lehota
Na mieste Tvojho otca by som sa bál svojej kolegyni pozrieť do očí, keby si môj syn za túto službu pýtal peniaze..
Takéto veci zo zásady zdarma.. obzvlášť ľuďom, ktorých poznám (vrátane ľudí, ktorých poznajú moji rodičia a súrodenci).. nikdy neviem, kedy ja budem potrebovať ich pomoc a nemám chuť im za to platiť.
Ale asi som staromódny..
//btw.. robil som veci známemu mojej sestry.. a po týždni mi zavolal, či nechcem ísť na hokej, že má voľné lístky do steel areny do skyboxu.. neraz som využil.
Ale peniaze nikdy!
Ale inak ma čakajú odmeny ako bolo písané nižšie.. najčastejšie čokoláda, domáce koláče, zmrzlinový pohár, občas si dáme s majiteľom nejaký štamperlík..
Takéto veci zo zásady zdarma.. obzvlášť ľuďom, ktorých poznám (vrátane ľudí, ktorých poznajú moji rodičia a súrodenci).. nikdy neviem, kedy ja budem potrebovať ich pomoc a nemám chuť im za to platiť.
Ale asi som staromódny..
//btw.. robil som veci známemu mojej sestry.. a po týždni mi zavolal, či nechcem ísť na hokej, že má voľné lístky do steel areny do skyboxu.. neraz som využil.
Ale inak ma čakajú odmeny ako bolo písané nižšie.. najčastejšie čokoláda, domáce koláče, zmrzlinový pohár, občas si dáme s majiteľom nejaký štamperlík..
presne tak, ja by som tiez nezapytal ani korunu...pokial by ta kolegyna vyslovene na tom stala tak nech da nejaku velmi symbolicku cenu alebo nech posle nejaku cokoladu.brm napísal:Na mieste Tvojho otca by som sa bál svojej kolegyni pozrieť do očí, keby si môj syn za túto službu pýtal peniaze..![]()
Takéto veci zo zásady zdarma.. obzvlášť ľuďom, ktorých poznám (resp. známi rodičov).. nikdy neviem, kedy ja budem potrebovať ich pomoc a nemám chuť im za to platiť.
Ale asi som staromódny..
-
muffy69
Medium Star
tak toto je tiez pre mna tazke, velmi sa hambim pytat si za robotu a to je chyba, nepoviem kebyze instalacia trva 1 hod v poriadku obetujem ale vacsinou tu ludia maju slabe kompy tak to trva dlhsie a su natolko lenivy ze este chcu odomna aby som im nainstaloval vsetky hry, no katastrofa najma ked je skolsky tyzden alebo aj cez vikend, predsa aj ja mam svoje plany, no je pravda mohol by si si pytat aj tych 500-1000, ono je to dost relativne lenze seriozny servis ti nenainstaluje nic nelegalne, ved ani oni nechcu mat problemy z vlastnej skusenosti viem. keby tie veci co im tam instalujes boli legalne, lenze ako ? povies niekomu ze musi mat windows legalne, office a ostatne programy tak ta posle do r*ti
. ludia nevedia ze je normalne si zaplatit za sw, ktory pouzivaju a keby im ta hodis linux tiez maju na teba tazke srdce, takze asi tak pokial mas cas a nepotrebujes money tak nic nepytaj najlepsie... 
To iste som mal pred asi dvoma rokmi aj ja. Ale ked nemas cas, tak treba povedat ze nemas a ked im to treba, tak si povedz kedy mozes prist. A samozrejme kedze to bolo vsetko nelegalne, tak som za to nic nepytal a bol som odmeneny fajnovou domacou palenkou, klobaskou a slaninoumuffy69 napísal:tak toto je tiez pre mna tazke, velmi sa hambim pytat si za robotu a to je chyba, nepoviem kebyze instalacia trva 1 hod v poriadku obetujem ale vacsinou tu ludia maju slabe kompy tak to trva dlhsie a su natolko lenivy ze este chcu odomna aby som im nainstaloval vsetky hry, no katastrofa najma ked je skolsky tyzden alebo aj cez vikend, predsa aj ja mam svoje plany, no je pravda mohol by si si pytat aj tych 500-1000, ono je to dost relativne lenze seriozny servis ti nenainstaluje nic nelegalne, ved ani oni nechcu mat problemy z vlastnej skusenosti viem. keby tie veci co im tam instalujes boli legalne, lenze ako ? povies niekomu ze musi mat windows legalne, office a ostatne programy tak ta posle do r*ti. ludia nevedia ze je normalne si zaplatit za sw, ktory pouzivaju a keby im ta hodis linux tiez maju na teba tazke srdce, takze asi tak pokial mas cas a nepotrebujes money tak nic nepytaj najlepsie...
No ale k teme: musis sa naucit povedat nie a urcit si presne cas s tym, ze to bude trvat aspon 2 hodiny. Alebo potom rovno povedat, ze na to nemas cas a nech hladaju ineho. A najlepsie je vyhovorit sa na to, ze vistu neovladas
-
Mek
Addict
ja zasadne hovorim, nech mi daju tolko, kolko si myslia, ze to je hodne
a dostal som viac, nez som ocakaval
btw, clovek priniesol komp, legalne instalacky windows, office, a dalsieho ekonomickeho softveru, drivery na cd, a pod... to bola radost instalovat
dal mi 500
a za odvirovanie a odspywarovavanie si pytam 200-400, podla vaznosti situacie, a podla toho, kolko mi to trva.
teraz si nehovorte, ze som skrob... ludia su swine a chodia za mnou, len ked nieco potrebuju a mne sa nestalo, ze by som ja potreboval nieco od nich, musim si vystacit sam...
just my 2 cents
btw, clovek priniesol komp, legalne instalacky windows, office, a dalsieho ekonomickeho softveru, drivery na cd, a pod... to bola radost instalovat
a za odvirovanie a odspywarovavanie si pytam 200-400, podla vaznosti situacie, a podla toho, kolko mi to trva.
teraz si nehovorte, ze som skrob... ludia su swine a chodia za mnou, len ked nieco potrebuju a mne sa nestalo, ze by som ja potreboval nieco od nich, musim si vystacit sam...
just my 2 cents
-
hojko
Site Admin
Musim suhlasit s brmom, ze by to malo byt zadarmo. Par krat som nieco take robil pre kamaratov a nechcel som nic za to, hoci par krat prisla daka skatulka DVDciek ci pozvanie na pizzu. Ale pytat za to peniaze, no neviem, skor by som to nechal tak, ako uz bolo spomenute, ze nech sa ona rozhodne na kolko si to vazi a podla toho nech posle odmenu po otcovi.
-
Lord ANAKIN
Professional
- hej cokolada je v pohode ked pri tom nestravis 4 hodiny + este ze chcu internet nahodit a nemaju ain prihlasovacie meno potom maju a vyvolat technikovy ako to mam nastavit tak neviem ... rodine samozrejme ze zadarmo o tom niet pochyb ale ked ma vola bratov spoluziak tak zadarmo nie , to by mi museli komp doniest domov a dat mi na to 2 dni ze pomaly ponahadzujem vsetko co chcu ale ked mam cas ja ...
-
Hulkm
Professional
locknut by sa to nemuselo, mozu sem aj ostatni pisat ako je to v ich pripade....
ja osm nikomu tak viac nic nebol instalovat aj sa toho bojim, tej zodpovednosti ale ked neico treba pomoct a viem tak vlemi rad pomozem a nic vecne neocakavam ale aspon podakovanie by padlo dobre aby som vedel ze to nebola zbytocna strata casu
ja osm nikomu tak viac nic nebol instalovat aj sa toho bojim, tej zodpovednosti ale ked neico treba pomoct a viem tak vlemi rad pomozem a nic vecne neocakavam ale aspon podakovanie by padlo dobre aby som vedel ze to nebola zbytocna strata casu