napalenie film+obrazky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

napalenie film+obrazky

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

chcem sa spytat v akom programe to mozem napalit, dvd film(nahrate z kamery) + obrazky.
skusal som to v nere bud som nieco zle stlacil alebo neviem co, lebo mi to nechce prehrat fotky v dvd prehravaci...
poradte prosim
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

DVD film (.VOB, .VTS) a fotky? neviem ci je to zrovna mozne (divix, xvid a ostatne idu), sak kup dve DVDcka alebo jedno DVD a jedno CD a nahraj to oddelene nie?

fotky nahravaj ako data. to ze ti tie fotky dvd prehravac neprehra moze byt jeho vada - nemusi format jpeg ani podporovat, pozri sa do manualu ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nwm.. ako su to voby a tie zvysne dva DVDsubory.. a das napalit DVDvideo.. a nahodis do zlozky VIDEO_TS tie subory.. a potom mimo zlozky VIDEO a AUDIO_TS hodis obrazky.. mohlo by to ist.. no nerucim..
ale ak su to ine subory.. ako DVD tak to napalis ako data a pojde to
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

vsak prave ,su to dvd
napalil som to tak ,ze som tam dal len dvd film a vedla fotky, ked to dam do prehravaca automaticky mi nabehne to video takze ziadne "menu" na vyber photo movie
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

l0f4s3 napísal:vsak prave ,su to dvd
napalil som to tak ,ze som tam dal len dvd film a vedla fotky, ked to dam do prehravaca automaticky mi nabehne to video takze ziadne "menu" na vyber photo movie
menu by si ani nemal.. ked sa jedna o stolny DVDprehravac a DVDfilm.. automaticky ti nacita film.. fotky si mozes pozret napr. na PC.. inak to nepojde... :)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Dalo by sa tak, že napr. s nero spravíš z fotiek slide show, tým sa spraví akoby film z fotiek. Ten s neajkým softom na reauthoring spojíš na jednu dvd-kompiláciu s tým pôvodným filmom, kde to budú akoby dva filmy a originálne fotky tam dáš zvlášť do adresára aby ti ostali originály a to ti pôjde na počitači.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Šu-Do napísal:menu by si ani nemal.. ked sa jedna o stolny DVDprehravac a DVDfilm.. automaticky ti nacita film.. fotky si mozes pozret napr. na PC.. inak to nepojde... :)
no tak to je dost na houno, lebo ked mam napriklad péčko obrazky+film tak sa to napali v pohode a ide to.
takze takto ked je ten subor dvd .vob tak to nepojde?

skusim este to co mi radil cesar ,ale to je nake zlozie na mna
Napísať odpoveď