Priatelka modelka
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Priatelka modelka
heh, pravdupovediac nemyslel som si ze niekedy tu zalozim temu ale asi nastal ten cas. moznoze sen mnohych muzov, mat za frajerku nejaku takuto personu. a ta moja nou zrejme bude. neviem ci tu ma niekto s tymto skusenost, ale bol by som rad keby mi niekto povedal ako im to fungovalo, najme ked dievca na par dni, tyzden odcestuje prec, pravidelne. pre mna to je nezvyk ked ju tu nebudem mat cele dni a ona bude niekde v BA alebo este dalej fotit nejake tie fotky. velmi sa mi to nepaci, ale ked s tym prisla, tak som ju v tom podporil, nech robi to co chce. ale obavam sa, ze sa odlucime. lebo vsade s nou cestovat nemozem a bude tam stretavat kopu dalsich ludi. nezeby som bol nejako extra ziarlivy, skor menej nez normal ale predsa len je to zataz. najme vtedy ked neviem ci to vobec moze fungovat. ja mam 22 ona 20.sme spolu len od novembra ale pozname sa uz par rokov. tak ked nic ine tak aspon dik za podporu.
keby chodila len po slovensku, to by bolo este celkom znesitelne...co je vsak horsie, moze kazdy kazdeho stvrt roka na mesiac, dva vycestovat (Grecko, Japonkso, ...)...a potom sa zacnu skutocne problemy, obavy a casto aj hadky (vlastna skusenost)
neviem ako je do toho zazrata, ale je mozne ze po nejakom case s tym skonci...kazdopadne myslim, ze za skusku ako to bude vyzerat nic nedas
neviem ako je do toho zazrata, ale je mozne ze po nejakom case s tym skonci...kazdopadne myslim, ze za skusku ako to bude vyzerat nic nedas
Daj jej najavo svoju plnu doveru bez vycitiek + prejav svoj cit ze Ti predsa len bude chybat. Obcas jej telni /neprehanaj to, hlavne ak nemas co povedat/ ze ako sa ma, nevtieravo a so zaujmom, tes sa s toho co preziva aj bez Teba. Nic s tym nenarobis...nemozes ju nutit k niecomu co nechce a odopierat co chce, preco, ako a pod..jedine co partner rad uvita je podpora a nevycitava uprimnost svojho pohladu.
Hlavne nemysli na to ze co by tam mohla robit, vo vasom vztahu by mala byt na prvom mieste dovera. Raz som mal aj ja taky vztah ale z neho sa nic pozitivne neda zobrat
no na druhej strane moja sesternica je modelka a bola na dlhe obdobia v zahranici. So svojim priatelom je uz 5 rok, neviem ako to prezivaju, ale mne jedno povedal jej priatel ze keby myslel na to ze je moja sesternica s niekym inym tak by sa zblaznil...
A urcite to nie je zly vztah, len si tiez treba vediet uzit cas ktory mate moznost stravit spolu...
A urcite to nie je zly vztah, len si tiez treba vediet uzit cas ktory mate moznost stravit spolu...
táto dvojveta® je fakt krásna, je vlastne aj jedinou odpoveďou na 87% všetkých tém v tejto sekcii...
" Keď ju miluješ, nieje čo riešiť, však čas nakoniec vždy ukáže pravdu " ®
Možno skončí ako úspešná modelka, ktorá si vždy nájde čas na Teba a budete si žiť ako v rozprávke, možno skončí ako prefetovaná 30 kilová anorektička, ktorá sa na Teba po mesiaci vy.ebe
Riaď sa mojou Dvojvetou®, tá Ti ukáže cestu
Dvojveta® , chránená značka schw33k s.r.o
" Keď ju miluješ, nieje čo riešiť, však čas nakoniec vždy ukáže pravdu " ®
Možno skončí ako úspešná modelka, ktorá si vždy nájde čas na Teba a budete si žiť ako v rozprávke, možno skončí ako prefetovaná 30 kilová anorektička, ktorá sa na Teba po mesiaci vy.ebe
Riaď sa mojou Dvojvetou®, tá Ti ukáže cestu
Dvojveta® , chránená značka schw33k s.r.o
No neviem,podla mna,sa mate este stale moc radi,a myslim si,ze keby naozaj cestovala len po Slovensku,tak by ste to nemohli len tak nechat,podla mna lubite sa natolko,aby vas vztah vydrzal cestu po Slovensku,totiz ona nebude navzdy prec,mozte sa nadalej stretavat,sak ste uz dospeli ludia,je to pekne,ze si ju v tom podporil,ked sa vzijes do jej situacie,aj jej moze byt zle,totiz ani ona nechce byt bez teba,lubi ta,ma ta rada,no na tvojom mieste by som ju pustil,alebo vies co? "Počúvaj na to,čo ti hovorí srdce,tá cesta je vždy tá pravá"
prajem vela stastia...
prajem vela stastia...
zelovoc: priprav sa na to, ze niekedy to bude aj na viac ako tyzden. tiez sa radsej priprav aj na to, ze svet modelingu tvoju babulu zmeni. cim viac sa tej zmene bude branit, tym vacsie problemy bude mat sama so sebou. nechodil som s modelkou. pisem o mojej exnajlepsej kamoske, ktora zo zaciatku chodila dokonca k psychoske a nakoniec ju to aj tak zlomilo. dnes vyzera byt stastna, ale je mi z nej na blitie. proste v nej zvitazilo nieco, s cim sa zo zaciatku nechcela stotoznit. ja jej to nevycitam.
-
midnight_man
Guru
No ja ti to poviem asi tak. Ty stym nic nespravis maximalne sa mozes pozerat ako sa tvoje dievca k tomu postavi...A vies co bude pre teba s toho pozitivne? Ze aspon zistis ci ta ma naozaj rada alebo to bolo len take kadejake, ja mam za to ze ak to mysli s tebou vazne tak moze odist aj na polroka do ameriky ....nic viac ti k tomu neviem povedat, ak nie tak budes aspon vediet ze nieje pre teba a ... a to potom bdueme riesit 
-
Začiatok Konca
Professional
Myslím,že by si ju v tom mal podporiť..aj keď viem,aké ťažké je byť bez priateľky..a tento čas bude pekelne ťažký..možné je však aj to,že ju to postupne prestane baviť..pretože svet modelingu je veľmi ťažký a namáhavý plný svinstiev(kamarátkino rozprávanie)..takže len "dúfaj"že ju to omrzí..Inak Ti poradiť neviem..hlavne Ti držím palce..
-
midnight_man
Guru
Peniaze nicia charakter..u zien velky zaujem muzov nici tak isto charakter/cest vynimkam/ problem je jedno a to je to ze tunak je aj jedno aj druhe..bud mas take dievca ktore je vzacnostou alebo sa priprav....uplink napísal:mozno to bude zniet hlupo, ale od fotomodelky ruky prec...dan za to byt modelkou nie je len zvysena sanca znasilnenia a dvojita sexualna orientacia [pre menejchapavych bisexualita], deformuje to aj ine casti osobnosti, Bohu zial, tie podstatne casti osobnosti.
-
triple
Guru wannabe
čo ja viem.. ak si veríte tak to by malo byť ok..
ale ja osobne by som s tým nebol bohvie ako spokojný - čo ja viem bude na ňu číhať plno strastí (a plno debilov - no vlastne zdravých chlapov)a možno neoddolá - musíš byť proste poriadny borec v posteli aby ju ani len nenapadlo myslieť na niečo iné chápeš.. preštuduj si odobrnú literatúru (dahaha
už ako som to nazval hh) a ukáž jej čo ešte nevidel anech to nemusí hľadať inde..
Inak no nechcel by som byť v tvojej situácií - je to o dôvere a tú ja v ženách nemám
ale ja osobne by som s tým nebol bohvie ako spokojný - čo ja viem bude na ňu číhať plno strastí (a plno debilov - no vlastne zdravých chlapov)a možno neoddolá - musíš byť proste poriadny borec v posteli aby ju ani len nenapadlo myslieť na niečo iné chápeš.. preštuduj si odobrnú literatúru (dahaha
Inak no nechcel by som byť v tvojej situácií - je to o dôvere a tú ja v ženách nemám
-
midnight_man
Guru
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
dikes za par riadkov. vcera som jej povedal ze ked to ma vydrzat tak nam to vydrzi a ked nie tak nie. aj ked pravdupovediac takto akosi neviem zit. pi*i, akurat taketo depresie som potreboval. no uvidim, minimalne budem mat o skusenost viac. ale nechcem stracat cas ak to nema zmysel. dpc. ta uvidim ako bude. toto mi bolo treba. bazmek.
-
Začiatok Konca
Professional
Kľud..skús sa z hlboka nadýchnuť. Určite to prežiješ..či sa stane dobré, alebo zlé. Si chlap. A ona je Tvoja priateľka..neboj sa to zvládnete. Ide hlavne o dôveru. A možno aj nejaký čas od seba Vám prospeje..síce to znie divne, ale tá túžba po tom, keď Ti niekto chýba je neuveriteľná. Možno to Vás bude držať pri živote..hlavne hlavu hore a drž sa..Držíme Ti palce.. 
-
midnight_man
Guru
Hm, ja model sice niesom, ale tak isto by sa dal moj problem porovnat s tvojim, akurat z druhej strany. Ja mam babu, sme spolu tiez od novembra ( 4 mesiace
)No a ja som si nasiel robotu - robit akcie po celom Slovensku - laserove show, plesy, konferencie. Ked ideme, tak ideme prec na 3-4 dni, vacsinou na vikendy. No a kedze ta moja chodi do skoly, tak si viete predstavit nas cas straveny spolocne. Na akciach clovek stretne mnozstvo zaujimavych slecien, a ked ma taku PRESTIZNU PRACU, ze po laserovke ludia chodia okolo s uzasom, gratuluju k peckovej praci a tak, to by ste mali vidiet tie pohlady bab. Chalani, co sa tomu venuju uz par rokov rozpravali, ze o zeny nieje nudza, hlavne v lete. Za vecer nieje problem "opriet" 3-4. Neviem, to zalezi na nej, aka je povaha, ako ju mas rad, ako ma rada ona teba, ako sa k sebe staviate. 4 mesiace nieje dlha doba, rozmyslat o buducnosti a spolocnom zivote, hoci su aj vynimky. Urcite bude mat vela napadnikov, sak je modelka, a ktory chlap by nechcel "ist" s modelkou. Tymto ta nechcem strasit, ani ti davat najavo, ze vsetko je len o sexe. Proste si musite doverovat..... no a ak si dobry v posteli ako to spominal niekto predomnou, tak NIEJE O COM, to bude chciet byt stale s tebou
budes si musiet zacat zvykat, na to, ze nic si nemozes planovat dopredu. Proste jej zavolaju - a musi ist.... Ale ako si spominal, chce s tym zacat, takze este par tyzdnov to bude pohoda
DUFAM, ZE NIESOM OT
DUFAM, ZE NIESOM OT