Tomika napísal:mam ten isty nazor, za nieco taketo basa. a je pravda ze pri 2500 refferaloch by sa asi nikto neunuval pisat sem pre tych 2 co by maximalne ziskal aj to asi prehanam
ok daj basu ak to niekomu pomoze..alebo urobi radost..chcel som len pomoct a povedat ako to asi bezi pre tych co nevedia..viem ze som nemal davat link na register..sorry
tu mas Tomika.. ak ces poslem ti aj screen
Your Statistics
# of Website Visits
1595
Your Referral Statistics
# of Referrals (view)
2708
# of Referral Website Visits
239098
Additional Credit/Debit
# of Credit/Debit (view)
0.24
Balance Information
Account Balance (cashout)
$ 1,979.0500
Total Amount Paid
$ 1,029.0000
aj ja mam rovnaky mail na alertpay a paypal. dufam ze ked prepisem pred tym ako si to poslem, ze mi to necancelnu.
Nieje mi jasne kde si mam zmenit tu adresu(paypal ci alertpay) vsetci hovoria ze zbuxu posielaju peniaze na paypal a v bux.to pytaju "AlertPay Address For Payments"(pri registracii) tak newem. [/b]
kolaaac napísal:aj ja mam rovnaky mail na alertpay a paypal. dufam ze ked prepisem pred tym ako si to poslem, ze mi to necancelnu.
Nieje mi jasne kde si mam zmenit tu adresu(paypal ci alertpay) vsetci hovoria ze zbuxu posielaju peniaze na paypal a v bux.to pytaju "AlertPay Address For Payments"(pri registracii) tak newem. [/b]
Bux.to už asi pred mesiacom a pol prešiel na AlertPay, takže teraz ti pošlú peniaze jedine tam...a ak si mal v profile Paypal adresu a teraz máš rovnakú adresu aj na AlertPay, tak nič nemeň a počkaj, kým ti pošlú peniaze na AlertPay
SpermoS napísal:uz sa to tu riesilo 100x a nemaj strach platia, normal member 60 prac. dni a premium member 30 prac. dni nabuduce citaj
No 60 dni ako 60 dni
Uz aj tie 3 mesiace presli
Edit : Som si vsimol, ze presli na alertpay. A co sa mam ja teraz posrat od cakania kym mi aspon cancelnu tu ziadost nech mozem dat novu na ten trapny alertpay ?
inak pani mensia rada ako zarobite aj sami dost dolarikov ak sa vam xce klikat ...ak xcete vediet tak cez SS napisem postup 100% funkcny ziaden autocliker ani nic "nepoctive".... have a nice day:)
Tomika napísal:uz som to niekde pisal, ale jediny sposob ako posielat medzi tymito e-penazenkami peniaze je cez roznych ludi co to menia, na nete ich je kopa
Tomika napísal:uz som to niekde pisal, ale jediny sposob ako posielat medzi tymito e-penazenkami peniaze je cez roznych ludi co to menia, na nete ich je kopa
Ešte by som doplnil, že prípadne tak, že si najskôr pošlete peniaze z nejakej e - peňaženky na svoj bankový účet a potom si tie peniaze znovu prevediete do nejakej inej e - peňaženky
Pilifo napísal:Ešte by som doplnil, že prípadne tak, že si najskôr pošlete peniaze z nejakej e - peňaženky na svoj bankový účet a potom si tie peniaze znovu prevediete do nejakej inej e - peňaženky
Slovenské banky už podporujú PayPal? Bo keď sa s tým naposledy zaoberal, tak ešte nie, tak sa pýtam.
EDIT:Ako pracuje ten http://move-funds.com/transfers.php
veď sa tam nikde nedá udať môj mail na PayPale a AlertPay, tak ako vedia, že odkial kam majú poslať??
Píše to vždy, že ttreba aktualizovať účet, nuž spravil som a stále to píše