Sám si dôkazom, že týka.Motion Blur napísal:Ale opacneho pohlavia sa to netika.
14 rocne
otĺcť jej o hlavu niečo ťažkérixo napísal:Mám podobný prípad lenže ja mám frajerku a tá má kamošku (14 rokov)a tá nám dvom asi strašne závidí a mne vypisuje do icq aký som nechutný a že si ma moja frajerka vôbec nezaslúži a podobné sračky...A ozaj ešte taká perlička ,veta,že:"A od teraz s ňou nebudeš chodiť,zakazujem ti to":D:D čo som mal na to povedať?:D ROFL
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Chcem len dodat, dnes som pozrel tkz. KARMA ... neviem presne co je to ale asi nejake hodnotenie
, kedze som tu novy.
DOstal som ze MINUSko ... tej osobke odkazujem, ze je tam aj take co som tam napisal, ze PS. Islo len o spomienku, niesom typ cloveka co posudzuje, ked nepozna. A este chcem dodat, ze o par rokov pochopis, co som myslel tym prispevkom .......... zatial ti zavidim tvoj vek
... a prajem pekny den
Vekom clovek zbada veci, ktore casto krat nevidel ... a pritom boli tak jasne
DOstal som ze MINUSko ... tej osobke odkazujem, ze je tam aj take co som tam napisal, ze PS. Islo len o spomienku, niesom typ cloveka co posudzuje, ked nepozna. A este chcem dodat, ze o par rokov pochopis, co som myslel tym prispevkom .......... zatial ti zavidim tvoj vek
Vekom clovek zbada veci, ktore casto krat nevidel ... a pritom boli tak jasne
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
Mh...ved neboj..aj na teba pride rad a potom sa o tom budeme bavit..Chobotik napísal:nahodou k 14 rocnym mam pozitivny vztah aj ked niektore su este deti ale niektore su v poho.tych vvyspelejsich je menej,ovela menej:D aj ked si myslim ze 17 rocny a vysie su na nich uz pristari. ja mam na stastie 16 a uz som mal jednu 14tku a dalsiu riesim:)
Mne uz skutocne nepripada ziadni vztah divny ... je mi uplne jedno kto-s kym, v kolkych rokoch ... neodsudzujem nikoho ... doba je hold taka a ja proti tejto dobe nemam nic ... kazdy si je strojcom svojho stastia, ked im to vyhovuje, ziadny problem ...Alofok napísal:Poznám 17 ročného čo chodil s 13 ročnou a chodili spolu 2 roky a bol to normálny vzťah.... Prišli úplne iné problémy ako by sa čakalo a nebolo to kvôli veku alebo kvôli tomu že by nemali sex
Btw. poznam viacere taketo vztahy, zazil som dokonca aj extrem hraniciaci so zakonom. (nemyslim seba)
-
janielik
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
:
podla mna zalezi od toho, co ma prezite, lebo niektore dolezite dievcatka, ktore maju rodicov na vyssich postoch malokedy vedia nieco o skutocnom a tvrdom zivote ... a castokrat este aj v 18 sa to ani zdaleka nemeni