Zkomprimovat 1GB do nejakych 30Mb

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Zkomprimovat 1GB do nejakych 30Mb

Príspevok od používateľa 1C3 »

Ahojte da sa nejako Zkomprimovat 1GB do nejakych 30Mb??nejakým programom??Surne! dakujem K+kto pomoze
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

skus KGB archiver ale chvilku to trva
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Da sa stlacit 300 litrov vody do 2 litrovej flase?Rozmyslaj trocha.Chces od toho moc vela.Komprimovaci program urobi to ze vlastne zapise "suradnice" konkretnych znakov a tym sa ten znak vyskytne iba raz a vlastne sa potom podla suradnic po rozbaleni "naklonuje" do tych miest kde boli povodne pred zbalenim.A je este rozdiel co balis.Obrazok bmp,jpg; hudbu mp3,wav ... je tiez rozdiel ci komprimujes uz vlastne komprimovany alebo nekomprimovany format.Ale vseobecne najviac zmensis velkost tych 1GB na takych 90%.Ale pocul som aj o volakej hre Super mario ktora bola zo 100Mb zbalena myslim na 3MB ale to preto lebo tam bolo vela rovnakych dat.A taktiez to moze byt loz ;-).Lebo to nemam overene.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

najlepsie sa komprimuju subory textoveho formatu, typu textove subory, instalacky, kniznice a im podobne, pakovanim obrazkov, zvukov alebo videi sa velkost zmensi len o velmi malu hodnotu, no ajtak si myslim ze 1GB do 30MB nedas, tazko ti nejaky program urobi 97% kompresiu :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Sheep napísal:najlepsie sa komprimuju subory textoveho formatu, typu textove subory, instalacky, kniznice a im podobne, pakovanim obrazkov, zvukov alebo videi sa velkost zmensi len o velmi malu hodnotu, no ajtak si myslim ze 1GB do 30MB nedas, tazko ti nejaky program urobi 97% kompresiu :D
zalezi od dat, ak mas 100 GB subor plny nul, tak Ti z neho spravi par bajtovy subor ;o)...

Najlepsie vysledky dosiahnes s uwe herklotzovym uharcom, alebo kgb archiverom, ktory tu uz bol spomenuty.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Je to video z adobe premiere a nechapem preco to spravilo tak velke je to AVI...tak ked sa to neda lock temu..diki vsetkym
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sa pozri, v akom formáte je to video a aj zvuk.. a môžeš ho skúsiť skomprimovať na nejaké divx/xvid + mp3.. musíš ale rátať, že tým môže utrpieť kvalita. ;)
Sheep
Addict
Addict

brm napísal:Sa pozri, v akom formáte je to video a aj zvuk.. a môžeš ho skúsiť skomprimovať na nejaké divx/xvid + mp3.. musíš ale rátať, že tým môže utrpieť kvalita. ;)
kvalita tym utrpi ale nemusi to byt vzdy nejak radikalne, teda niektore ripy boli ozaj kvalitne pri velkosti videa 700-900MB
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som videl zbalene GTA SA do 15MB cez KGB archiver...len treba mat na to dobry komp
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

hmmm, neviem co s tym ma komp, akurat to zbali rychlejsie ale 15MB GTA? mozno par minut hry :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

netestoval som to ale ludia pisali ze im to ide a ked mas dobry komp tak ti to rychlejsie zabali aj rozbali cize asi tak...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

a co som pisal? ze komp ti urci rychlost, ale tazko kvalitu zbalenia, inak nemyslis ty nahodou... raz som pocul ze nejaky maniak posielal GTA po 15 alebo 50MB raroch cez icq? alebo nieco take. GTA ma par Giga, na 15MB to nedas ani v hviezdnych vojnach
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nebudem sa tu hadat....mysli si co chces....ja viem svoje
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

DanielDevil, pravdepodobne si videl upraveny image dvd a jeho skomprimovanie. ale z toho hru nenainstalujes.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Keby sa to dalo skomprimovat do tak maleho packu a instalovat/spustit plnohodnotne z toho tak by sa toho chytil uz warez nemyslite ?
Alebo ...?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

chytil keby sa to tak dlho nerozbalovalo....niekto to skor stiahne nerozbalene ako keby to mal rozbalovat....
Sheep
Addict
Addict

Zavulon napísal:Keby sa to dalo skomprimovat do tak maleho packu a instalovat/spustit plnohodnotne z toho tak by sa toho chytil uz warez nemyslite ?
Alebo ...?
potom by sa toho chytil cely softwarovy priemysel a DVD, BlueRay alebo HD-DVD nosice by stratili vyznam
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Stretol som sa s tym ze 4GB sa dali stlacit na cca 10MB ale to bolo ako ste spominali len fake DVD, obsahovalo dump files, to su subory ktore maju len info o svojej velkosti ale nemaju uz tie data, takze zaberaju miesto 4GB ale su to cca same 0. Preto sa to da stlacit. Niektore hry maju taketo image a obidenie ochran, stretol som sa s tym pri GTA a pri Matrix: Path of Neo, a urcite aj dalsie.

K teme...
To video prezen cez napr. VirtualDub a encoduj ho pomocou dajakeho kodeku, DivX alebo XviD ako len chces. Ja som tak stlacil 200MB video na 20MB takze velkost ti urcite klesne ale zase nie o nejake hviezdne velkosti.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

--==[ RA ]==-- napísal:Stretol som sa s tym ze 4GB sa dali stlacit na cca 10MB ale to bolo ako ste spominali len fake DVD, obsahovalo dump files, to su subory ktore maju len info o svojej velkosti ale nemaju uz tie data, takze zaberaju miesto 4GB ale su to cca same 0. Preto sa to da stlacit. Niektore hry maju taketo image a obidenie ochran, stretol som sa s tym pri GTA a pri Matrix: Path of Neo, a urcite aj dalsie.
vola sa to miniimage a da sa vytvorit cez alcohol napriklad...
v podstate bude obsahovat ako si pisal info o velikost.. vsetky zlozky a subory...
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa howoarang »

skus komprimovaci program, ktory vyuziva apple mac osx, myslilm ze sa vola stuffit, da sa pomocou neho skomprimovat 100MB do neakych 13 MB hocicho
Napísať odpoveď