rusenie signalu wifi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
tominomiki
Novice
Novice

rusenie signalu wifi

Príspevok od používateľa tominomiki »

Ahojte,

Chcem spojazdnit chello cez wifi. Na dome su anteny mobilnych operatorov. Chcem sa spytat ci to nebude mat nejaky vpliv na signal wifi, nejake rusenia a tak.
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Ak su tie anteny operatorov tiez WIFI, tak ANO, ak nie tak NIE 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nebude to mat vplyv.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Myslis, ze ak obaja pojdu na rovnakej frekvencii, teda aj kanali, tak to nebude mat na jeho WIFI, ziadny vplyv?..........Samozrejme ked sa bavime, ze by tam mal mobilny operator WIFI, co pravdepodobne nema.
tominomiki
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tominomiki »

nemozem spojazdnit chello cez kabel pretoze je koncovka inde ako pocitac a v tom byte je problem s tym kablom. preto to chcem riesit cez wifi,ale technik z chella hovoril ze tie anteny od operatorov to mozu rusit, a moze signal vypadavat, ja osobne si myslim ze to je blbost ale nemam stym skusenosti tak sa pytam. a dopredu robit zmluvu a potom to nepojde je totalna blbost.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

tominomiki napísal:nemozem spojazdnit chello cez kabel pretoze je koncovka inde ako pocitac a v tom byte je problem s tym kablom. preto to chcem riesit cez wifi,ale technik z chella hovoril ze tie anteny od operatorov to mozu rusit, a moze signal vypadavat, ja osobne si myslim ze to je blbost ale nemam stym skusenosti tak sa pytam. a dopredu robit zmluvu a potom to nepojde je totalna blbost.
tak si kup wifi router daj ho na miesto odkial ma ist signal a testuj ak bude signal stale ok tak mozes podpisat zmluvu :) kazdopadne ak by nebol da sa to riesit silnejsou antenou

myslim ze ale tam problem vobec nebude
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja si myslim, ze sa fakt nemas coho bat. Ak tam nema operator WIFI, co urcite nema. Ked tak si domov dovlec niekoho s wifi NTB a preskumajte to tam.A este aj keby tam bola nejaka wifina, da sa zistit na akom kanaly ide a tym padom si vies nastavit kanal, ktory nieje obsadeny.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Don_Pipino: Keby tam aj boli wifi anteny, tak co z toho??? Nic, pretoze antena ma svoj uhol vyzarovania a urcite nevyzaruje pod seba.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

heh, nechcem robit temu naviac. Domam mam wifi router hned za stenou a na moj spanok to nema najlepsi vplyv. Da sa sirenie vln obmedzit dajme tomu na vysec pol metra krat pol metra - nieco ako tieneny stvorec co bude medzi routerom a mojou hlavou? Napadlo mi dat tam obraz s olovenou platnou vzadu, ale... :D mozno hlinik-alobal?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Stoporko: WIFI router a vplyv na spanok??? Tak to teda poucjem prvy krat... Mno vlnenie asi tazko odrazis, mozno keby si dal na celu stenu ocelovu platnu, pripadne nieco na sposob faradayovej klietky.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

klietka: spavat s hlavou v mikrovlnke... :P to bude komfort... nevyznam sa do vlastnosti vlnenia bluetooth, wifi a gsm, no mobil mi pozorovatelne znizuje kvalitu spanku ak je zapnuty a do 2metrov od mojej hlavy. Ten router je za fakt tlstou stenou z tehly (cca 60-80cm), zatial ma hlava neboli (klop klop), ale prevencia je lepsia. Teda hlinik nepomoze? Vychadzam z predpokladu ze vlnenie sa siri ako sustredne guloplochy. Cize ak odtienim stvorec 60x60cm napriklad, vznikne tam diera, ktora sa sice zapcha z postupujucich guloploch, ale uz vysledok nebude tak silny. Alebo sa mylim? Tato fyzika mi uz davno vyfucala z hlavy :oops:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Pred čím to utekáš?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Stoporko napísal:klietka: spavat s hlavou v mikrovlnke... :P to bude komfort... nevyznam sa do vlastnosti vlnenia bluetooth, wifi a gsm, no mobil mi pozorovatelne znizuje kvalitu spanku ak je zapnuty a do 2metrov od mojej hlavy. Ten router je za fakt tlstou stenou z tehly (cca 60-80cm), zatial ma hlava neboli (klop klop), ale prevencia je lepsia. Teda hlinik nepomoze? Vychadzam z predpokladu ze vlnenie sa siri ako sustredne guloplochy. Cize ak odtienim stvorec 60x60cm napriklad, vznikne tam diera, ktora sa sice zapcha z postupujucich guloploch, ale uz vysledok nebude tak silny. Alebo sa mylim? Tato fyzika mi uz davno vyfucala z hlavy :oops:
blbost, hlava by ta bolela keby si sa nachadzal v takom 100Khz el. poli :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Chlape vezmi si to tak ze vsade kadial chodis ti tieto signaly wifi a GSM kurv**** zdravie takze tym ze si to doma odtienis nic nevyriesis.Ja mam router na plny kotol asi meter a pol od hlavy a mam kludny spanok ako babetko :)
Napísať odpoveď