Studentske agentury
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Studentske agentury
Cestoval a pracoval uz niekto cez studentske agentury do zahranicia - CCUSA, Student Agency, ... ?
Re: Studentske agentury
Nemyslel si nahodou cestovat aj pracovat?skypej napísal:Cestoval uz niekto cez studentske agentury do zahranicia - CCUSA, Student Agency, ... ?
-
skypej
Medium Star
Re: Studentske agentury
myslelJuicy napísal:Nemyslel si nahodou cestovat aj pracovat?
-
zuzkazuzka
VIP
Ja mám dobré skúsenosti so Student Agency. Často využívam ich autobusovú linku BA-Praha. Je to celkom komfortné a lacné i keď nie najrýchlejšie.
No a bola som s nimi aj na WAT USA - zabezpečili klasické služby, ktoré agentúry pri týchto programoch poskytujú.
Všeobecne mám s nimi len dobré skúsenosti a vrelo ich môžem odporúčiť.
No a bola som s nimi aj na WAT USA - zabezpečili klasické služby, ktoré agentúry pri týchto programoch poskytujú.
Všeobecne mám s nimi len dobré skúsenosti a vrelo ich môžem odporúčiť.
-
Vesper
Professional
Student Agency bola v roku 2007 jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich spoločností v ČSR a s týmto musí súhlasiť každý kto s nimi už mal do činenia. Cestoval som s nimi viackrát hlavne ČR-SR ale už aj ďalej a vždy som bol spokojný. Neviem si predstaviť konfortnejšiu cestu busom a obzvlášť za tú cenu 
-
zuzkazuzka
VIP
Áno, Student agency má v ponuke program, v rámci ktorého ti vedia aj zabezpečiť prácu.