VSE-Odpalena tlaciaren

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Filipito
Darca
Darca

VSE-Odpalena tlaciaren

Príspevok od používateľa Filipito »

V utorok sme mali 5 minutovy vypadok prudu. Zapla sa elektrina a tlaciaren mi vkuse blikala pc vsetko islo v pohode az natu tlaciaren po minute v trafe zacalo tukat tak som vytiahol tlaciaren zo zasuvky a potom opet zapojil uz ani nezasvietila.
A teraz otazka:
Mam pravo ist do vychodo slovenskych elektrarni a podat na nich neaku staznost aby mi nahradili skodu alebo dali hotovost?
za vsetky odpovede diky
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

to neviem ale mozu sa vyhovorit ze ked vypadla elektrina si si mal vsetko vypnut.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

IMI napísal:to neviem ale mozu sa vyhovorit ze ked vypadla elektrina si si mal vsetko vypnut.
Ani nie vypnut, ale pouzit prepatovu ochranu. A pokial viem, tak by ti to mohla preplatit akurat poistovna, ked mas poistenie domacnosti. A poistovna by si to potom mohla uplatnovat u elektrarni.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Myslim ze skoda musi byt niekolko nasobne vyssia ako minimalna mzda aby to vobec riesili...Skus to poistenie domacnosti ako hovori GothaR ale aj tak ti daju nejake mizive % z celkovej ceny tlaciarne, tak skus vybalit dalsie pokazene veci aby si to vykril :)
Filipito
Darca
Darca

no tak ta tlaciaren stala pred dvomi mesiacmi 22000sk tak to je viac ako mzda
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Alebo najprv skus dat tlaciaren na reklamaciu :wink: s tym ze to z nicoho nic prestalo fungovat a ked ti na to pridu tak sa obrat na elektrarne, no neries to hned zalobou.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

U nás včera 3x rýchlo za sebou vyplo a zasa nahodilo prúd. To som si spomenul na tých mudrlantov, čo sa mi smiali, že načo mám prepäťovku, že blesk mi to aj tak nezastaví a mám si radšej spraviť uzol na predlžovačke. :)

Na tvojom mieste by som im skúsil napísať list alebo ešte lepšie, zájsť tam osobne a popýtať sa ako postupovať. Samozrejme nenechaj sa odbiť tým, že sa to nedá riešiť. Pravdepodobne to pojde cez nejakú reklamáciu u elektrárni.
-Moc šancí tomu popravde nedávam, ako to na slovensku býva, 3 mesiace sa budeš naťahovať s elektrárňami a nakoniec ti príde písomné vyrozumenie, že si za to môžeš sám. :?
-Reklamácia tlačiarne by tiež nebola na zahodenie. Pri takom drahom výrobku by som to určite skúsil..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Mne takto odpálilo minulý rok celý počítač. V noci vypli prúd a PC som už nezapla. Zdroj v keli, všetky dáta z HDD tiež... Nevyhádam s nikým nič. Kúpila som si nový comp a mám aj prepeťovú ochranu.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Lub0$ napísal:Alebo najprv skus dat tlaciaren na reklamaciu :wink: s tym ze to z nicoho nic prestalo fungovat a ked ti na to pridu tak sa obrat na elektrarne, no neries to hned zalobou.
No podla mna to opravia v pohode, postup skod by sa mal zastavit iba niekde na "zaciatku" a zvysok tlaciarne by nemal byt poskodeny. Cize sa priklanam k reklamacii. Ak by tu neuznali, tak treba kontaktovat bud poistovnu(ak ste poisteni) alebo elektrarne.
Filipito
Darca
Darca

no oco ju doniesol z ameriky tak asi to reklamovat tazko... no tak v utorok bude navsteva elektrarni :D inak mam ist do elektrarn alebo do poistovni kde je poistena domacnost
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Filipito napísal:no oco ju doniesol z ameriky tak asi to reklamovat tazko... no tak v utorok bude navsteva elektrarni :D inak mam ist do elektrarn alebo do poistovni kde je poistena domacnost
aj aj :)
Filipito
Darca
Darca

no ale moja obycajna hp dj 3550 to vydrzala a ocova lj ne
Gothar
Moderátor
Moderátor

Filipito napísal:no oco ju doniesol z ameriky tak asi to reklamovat tazko... no tak v utorok bude navsteva elektrarni :D inak mam ist do elektrarn alebo do poistovni kde je poistena domacnost
Do poistovne, teda pokial sa vase poistenie vztahuje aj na takuto skodu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. ešte pred návštevou poisťovne si prezisti, čo všetko je poistené, na aké poistné udalosti.. žeby si tam neprišiel ako veľká voda a teta/ujo Ťa zmrazí, že bohužiaľ, na tento prípad sa Vaša poistka nevzťahuje.. ;)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

prave pre to odporucam pouzivat zalozny zdroj <UPS>
Filipito
Darca
Darca

no takze hovoril som s ocom a on hovoril ze by mala byt aj na take tak sa pojdeme spytat ved co za opitanie nic nedame... len sa najviac bojim aby nepovedali ze treba pisomnu staznost abo ako sa to vola bo potom oco by ma vkuse volal pravopis atd tak este mam na vas otazku ze ci je neaka pravdepodobnost ze to bude treba robit pisomne

//jeremy: ako si to myslel UPS??
Gothar
Moderátor
Moderátor

Filipito napísal:no takze hovoril som s ocom a on hovoril ze by mala byt aj na take tak sa pojdeme spytat ved co za opitanie nic nedame... len sa najviac bojim aby nepovedali ze treba pisomnu staznost abo ako sa to vola bo potom oco by ma vkuse volal pravopis atd tak este mam na vas otazku ze ci je neaka pravdepodobnost ze to bude treba robit pisomne

//jeremy: ako si to myslel UPS??
Podla mna nie, iba by mal prist clovek z poistovne na obhliadku a on to spise.
Filipito
Darca
Darca

on akoze pride do nas? sakra no ked uvidi napalovane hry atd no neviem ale aj tak diky gothar uz neviem po kolko krat ale opet K+
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Čo majú napaľované hry spoločné s tlačiarňou? Veď chceš iba za tlačiareň peniaze, nie? Či máš aj napálené hry poškodené? ;)

//Gothar.. veď viem.. ale pre neho je to asi problém.. ;) možno má napálené hry poprilepované aj na tlačiarni.. ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

brm napísal:Čo majú napaľované hry spoločné s tlačiarňou? Veď chceš iba za tlačiareň peniaze, nie? Či máš aj napálené hry poškodené? ;)
No on sa boji, aby ho poistovak neudal, ale to podla mna nehrozi :) A prinajhorsom sa media hodia do skrine a vymazu z plochy :)
//no aby vyskusal ci tlaciaren funguje ;)
Napísať odpoveď