VSE-Odpalena tlaciaren
VSE-Odpalena tlaciaren
V utorok sme mali 5 minutovy vypadok prudu. Zapla sa elektrina a tlaciaren mi vkuse blikala pc vsetko islo v pohode az natu tlaciaren po minute v trafe zacalo tukat tak som vytiahol tlaciaren zo zasuvky a potom opet zapojil uz ani nezasvietila.
A teraz otazka:
Mam pravo ist do vychodo slovenskych elektrarni a podat na nich neaku staznost aby mi nahradili skodu alebo dali hotovost?
za vsetky odpovede diky
A teraz otazka:
Mam pravo ist do vychodo slovenskych elektrarni a podat na nich neaku staznost aby mi nahradili skodu alebo dali hotovost?
za vsetky odpovede diky
U nás včera 3x rýchlo za sebou vyplo a zasa nahodilo prúd. To som si spomenul na tých mudrlantov, čo sa mi smiali, že načo mám prepäťovku, že blesk mi to aj tak nezastaví a mám si radšej spraviť uzol na predlžovačke.
Na tvojom mieste by som im skúsil napísať list alebo ešte lepšie, zájsť tam osobne a popýtať sa ako postupovať. Samozrejme nenechaj sa odbiť tým, že sa to nedá riešiť. Pravdepodobne to pojde cez nejakú reklamáciu u elektrárni.
-Moc šancí tomu popravde nedávam, ako to na slovensku býva, 3 mesiace sa budeš naťahovať s elektrárňami a nakoniec ti príde písomné vyrozumenie, že si za to môžeš sám.
-Reklamácia tlačiarne by tiež nebola na zahodenie. Pri takom drahom výrobku by som to určite skúsil..
Na tvojom mieste by som im skúsil napísať list alebo ešte lepšie, zájsť tam osobne a popýtať sa ako postupovať. Samozrejme nenechaj sa odbiť tým, že sa to nedá riešiť. Pravdepodobne to pojde cez nejakú reklamáciu u elektrárni.
-Moc šancí tomu popravde nedávam, ako to na slovensku býva, 3 mesiace sa budeš naťahovať s elektrárňami a nakoniec ti príde písomné vyrozumenie, že si za to môžeš sám.
-Reklamácia tlačiarne by tiež nebola na zahodenie. Pri takom drahom výrobku by som to určite skúsil..
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No podla mna to opravia v pohode, postup skod by sa mal zastavit iba niekde na "zaciatku" a zvysok tlaciarne by nemal byt poskodeny. Cize sa priklanam k reklamacii. Ak by tu neuznali, tak treba kontaktovat bud poistovnu(ak ste poisteni) alebo elektrarne.Lub0$ napísal:Alebo najprv skus dat tlaciaren na reklamacius tym ze to z nicoho nic prestalo fungovat a ked ti na to pridu tak sa obrat na elektrarne, no neries to hned zalobou.
no takze hovoril som s ocom a on hovoril ze by mala byt aj na take tak sa pojdeme spytat ved co za opitanie nic nedame... len sa najviac bojim aby nepovedali ze treba pisomnu staznost abo ako sa to vola bo potom oco by ma vkuse volal pravopis atd tak este mam na vas otazku ze ci je neaka pravdepodobnost ze to bude treba robit pisomne
//jeremy: ako si to myslel UPS??
Podla mna nie, iba by mal prist clovek z poistovne na obhliadku a on to spise.Filipito napísal:no takze hovoril som s ocom a on hovoril ze by mala byt aj na take tak sa pojdeme spytat ved co za opitanie nic nedame... len sa najviac bojim aby nepovedali ze treba pisomnu staznost abo ako sa to vola bo potom oco by ma vkuse volal pravopis atd tak este mam na vas otazku ze ci je neaka pravdepodobnost ze to bude treba robit pisomne