Je tu sanca??
Je tu sanca??
zdravim som z blavy chodim na strednu mam 18 rokov paci sa mi jedna baba rozumieme si spolu vyborne mam ju strasne rad a citim k nej mozno viac ako len priatelstvo ale problem je v tom ze jej sa paci iny chalan ale nie su spolu a mna bere ako len kamarata a povedala ze ma ma rada ale myslela asi iba ako kamarata sme spolu dost casto preto nechcem to zabalit sme z jednej skoly a tento rok koncime skolu obaja poradte prosim ona ma tiez 18
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sanca je (skoro) vzdy. V tvojom pripade by som sa nikam neponahlal. Stale jej bud nablizku ako kamarat, mozno casom zacne takisto citit viac ked zisti, ze si presne to co potrebuje - si stale nablizku, pocuvas jej problemy, radis jej, zabavate sa spolu atd, atd ... Ak si to chces urychlit a risknut, nie je nic jednoduchsie ako sa jej priamo vo vhodnej chvili spytat, ci by si niekedy mohol byt aj viac ako len kamarat ci dobry priatel.
za pokus nic nedas, ale ked si si tak velmi isty ze by ta asi kvoli nemu odmietla tak si uvedom co chces viac... ci ju mat ako priatelku alebo ak nevyda a zachova sa ako 80% bab ze ta posle surovo dokelu a este sa urazi ze ako si si mohol mysliet ze by ta chcela a teda ju uz nemat ani ako kamosku... proste zhodnot vsetky rizika a rozhodni sa... ale ako napisali predo mnou - sanca je skoro vzdy a ked ju pozves na rande a nejak jemne jej das najavo ze ako je ti s nou fajn a tak tak uvidis aku reakciu bude mat ked sa k nej budes spravat trosku inak ako len kamarat a podla toho mozes usudzovat a rozmyslat ci to risknut...
-
qwerty-xyz
chod na celu vec velkou obklukou,vysvetlim nasledovne : pokial po nej teraz vypalis tak mozno sa trocha zlakne alebo vyplasi a uz nemusite byt ani kamarati takze sa drz toho co ti pisali ostatni -- zariad to tak aby vase stretnutia vyzerali ako rande ale nehrn sa do toho prilis rychlo pockaj dokym jej samej dojde ako to cele myslis a ked na teba bude pozerat so srdieckami v ociach tak vtedy vypal,este si zisti ci dotycny chlapec ma zaujem o tu tvoju kamaratku a ked hej tak aky velky zaujem prejavuje ked len taky maly ze su tam iste sympatie ale nic viac tak mas v pohode sancu. ALe ked uz to vyzera prisam bohu tak ze budu svoji tak do toho by som sa velmi nemiesal a drzal sa dalej ako kamaratzack2 napísal:ale ona neprestane asi mat rada toho druheho aspon si tak myslim z jej spravania vychadzam
staci dievcine dokazat, ze si lepsi, vtipnejsi, vies byt vacsiou oporou a jednoducho pockat kym sa prejavia dane kvality. moju priatelku nechal jej chalan (byvaly) a stale ho lubila a nevedela sa s tym zmierit. chodili sme spolu von a bolo nam skvele aj ked sme boli len kamarati. mame spolocne zaujmy (tanec) co bol asi velky starter. po nejakom case si uvedomila, ze by to so mnou skusila kedze sa pri mne citila dobre. dala mi sancu s tym, ze nevie ci to pojde. zatial sa to vyvija dobre. co som tym chcel povedat je, ze treba tomu nechat cas. nie prilis dlho na to aby si sa "profesionalnym kamaratom" (tema tu o tom je) a ani to netreba urychlit zbytocne. teda ak mas u nej sancu a si pre nu vhodnejsi ako ten dotycny. i ked viem, ze je neskutocne tazke sa tvarit ako kamarat a pozerat na dievca kamaratskym pohladom s vedomim, ze chce ineho. mna to stalo dost vela sil, aby som to ako tak prekonal. drzim palce
edit: nad prvym krokom este ani len neuvazuj. pust to z hlavy a ber vsetko s rezervou, nech nepride trpke sklamanie. aj to sa bohuzial moze stat
edit: nad prvym krokom este ani len neuvazuj. pust to z hlavy a ber vsetko s rezervou, nech nepride trpke sklamanie. aj to sa bohuzial moze stat
Ja na tvojom mieste by som jej to skusil dat najavo ... pretoze ak tak nespravis mozno to budes dlho lutovat ... pretoze aj teraz ta trapi, ze si to stale nespravil ...
Paci sa mi jedno stare prislovie (nehovorim, ze plati vzdy, ale dost casto):
Priatelstvo medzi dvoma ludmi neexistuje, vzdy si jeden z nich robi skryte nadeje.
Ten spravny okamih, kedy jej to povedat, musis najst Ty. Len bacha, aby si ho nepremeskal. Drzim palce.
Paci sa mi jedno stare prislovie (nehovorim, ze plati vzdy, ale dost casto):
Priatelstvo medzi dvoma ludmi neexistuje, vzdy si jeden z nich robi skryte nadeje.
Ten spravny okamih, kedy jej to povedat, musis najst Ty. Len bacha, aby si ho nepremeskal. Drzim palce.
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
si zabudol dodat ze opacneho pohlaviapuzzle napísal: Paci sa mi jedno stare prislovie (nehovorim, ze plati vzdy, ale dost casto):
a aby som bol, k teme...
je tu sanca?? my to nevieme... musis to vycitit.. ak je pravda co pises a ona ho lubi tak bude to tazke presvedcit ju aby sa preorientovala na teba.. aj ked to nie je nemozne...
no ak sa paci jemu, len nevie ze ma onho ona zaujem.. svihol by som si, lebo ak to zisti.. tak si v keli
niektore veci sa nedaju vycitit a dokaze sa to tak zvrtnut, ze sa to neda ani predpokladat a niekedy by ta taky scenar ani nenapadol. da sa maximalne tusit. ja som si tiez myslel, ze sancu nemam a hla mal som ju a aj vyuzil. a dobre som spravil. a to som si myslel, ze sanca je nulova. sanca je, len ju treba spravne vyuzit a hlavne v spravnom casewill.i.am napísal:je tu sanca?? my to nevieme... musis to vycitit..
v tomto by si bol az velmi prekvapeny a ak pojdes na to pomaly nie bezhlavo tak mas velku sancu len jej nepripominaj jej chalana a je dobre aj to aby si sa na nic pri nej nehral bud sam sebou zi pre nu obcas jej to naznac a ak nie je blba tak urcite bude aspon rozmyslat no ale nemusi to vyjst tak bud pripraveny na vsetko aj na zle konce.zack2 napísal:ale ona neprestane asi mat rada toho druheho aspon si tak myslim z jej spravania vychadzam
neboj my zeny nikdy nepochopime GL