je rozdiel prepatie, ked do siete vrazi blesk alebo vypadok dodavky prudu
navyse v pripade prepati vam nepomoze ani doska ci zdroj za majland
akoze nepomoze ? prepätove predlzovacky... su aj zdroje.. v podstate kazdy kvalitny ma ochranuFero270 napísal:no tak blesk to je jasne to nepomoze nic...ale vypadok el.prudu??to si myslim nespravi nic ked ide len o vypadok el.prudu...ci sa mílim?vypadok dodavky elektrickeho prudu si myslim ze nic nespravi nie?
prepätova ochrana.. ktoru budes mat na predlzovacke... (i ked uz to maju aj zdroje) tak ked zacne zrazu prechadzat velke mnozstvo prudu cez nu tak to prerusi.. inak by dostal PC porazku.. to je ako ked ty pichnes prsty do zastrcky... alebo si vylezes na stoziar a skocis na kable.. trosku ta to upeceFero270 napísal:zdroj vyhorel iba z takeho vypadku???takze aj keby som mal prepetovu ochranu by to nepomohlo???
Ty vies tiez o com pises..B4rr4cud4 napísal:njn nepomoze ale dobre stykace hej
V pripade zasahu blesku ti "prepetovky" typu"predlzovacka" nepomozu.šu-do napísal:akoze nepomoze ? prepätove predlzovacky... su aj zdroje.. v podstate kazdy kvalitny ma ochranu
no absolutne netusim co by ti pomohol stykac .tipujem ze si niekde pocul slovo stykacc a si to sem treskolB4rr4cud4 napísal:njn nepomoze ale dobre stykace hej