Cawte chalani mam zostavu
E6600,ASUS P5B deluxe,2x1gb ram 800mhz,8800gts 640mv,WD 320gb
a pomaly nabieha system a aj sa pomaly vypina.Pc nie je nejako extra zatazene ani nic podobne .Ako to zrychlit ??? .Podotykam ze je bez virusov,spyware,trojan a podobnych hovadin
Pripadne ako potaktovat na mojej doske,c2d som este netaktoval???dakujem
omg .. ja ze ked si napisal ze je to opravene ze si to uz vyriesil...
pozri si veci ktore sa ti pustaju po starte... to moze sposobovat dlhsie spustanie... alebo ked mas v mechanike CD/DVD
btw dlho ti ide boot alebo uz nabiehanie plochy ?
no toto nepomaha ,to uz je davno robene .......problem bude asi niekde inde .....pomaly ide ta cast kde svieti logo windows to ide strasne dlho ,ostatne vsetko super.
Šu-Do napísal:omg .. ja ze ked si napisal ze je to opravene ze si to uz vyriesil...
pozri si veci ktore sa ti pustaju po starte... to moze sposobovat dlhsie spustanie... alebo ked mas v mechanike CD/DVD
btw dlho ti ide boot alebo uz nabiehanie plochy ?
boot mi ide dlho ,proste ta cast kde je logo windows a beha ten pasik to ide strasne pomaly
dakujem ti ,no toto ma vobec nenapadlo ale neexistuje nejake riesenie co by to mohlo odstranit?? samozrejme okrem fungovania bez zvuku .Tiez to nie je otazka zivota a smrti ale potesilo by ma keby to ide rychlejsie
náhodou som našiel v nastaveniach SoundMAX Control Panela aj položku Detect New Devices on Startup (vľavo dole), myslel som že to bude mať s tým niečo spoločné, ale nepomohlo to.
Prikladám ešte aj hodnotenie našej dosky z megatestu zákl. dosiek z časopisu PC REVUE 11-2006, hodnotia tam, že má nadštandardnú výbavu ohľadom zvuku