Aka je podla VAS Windows Vista...
na mojom kancelarskom kompe mam xp viac ako 2,5 roka ... na sluzobnom notase viac ako 1,5 roka ... aj ked som mal doma stolny komp tak som castejsie nez rocne nepreinstalovaval xp (podotykam komp davam do stand by modu ... cize nieje vypnuty niekedy aj 3 mesiace ... mam ho vzdy akcieschopny
) ... proste nechapem co tam ludia furt pchaju kktiny ... proste mam na vsetko odskusany soft ktory mi vyhovuje a nepcham tam neoverene veci ... nenavstevujem pofiderne stranky ... a nespustam kazdu idiotinu ... kulturne vyuzivam komp pre svoje potreby ...
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mam na mysli cas medzi inicializaciou grafiky a kompletnym nacitanim systemu.hojko napísal:Shark NX: Na to co pises nemozem napisat nic ine, akoze si bud lama alebo na praskoch. Zial, slusnejsie na tvoje bujne vyplody reagovat nedokazem, nakolko sam pouzivam nLite a TuneUP Utilities uz zo dva roky, takze viem o com hovorim. A tych 15s netrva zapnutie ani na neviem akej zostave, takze ci sa system zapne za 40 sekund alebo minutu, tak to uz taky velky rozdiel ani nie je. A tou defragmentaciou tomu veru nepomozes.
A hej ja som na Praskoch a polovica uzivatelov asi tiez lebo moje slova potvrdili ... Sice ja som reinstaloval cca Raz rocne ale aj tak
-
muffy69
Medium Star
ale hej prichadzas o viac casu, lebo ak nepouzivas nejake "portable" aplikacie, musis si vsetky programy nainstalovat, nastavit, postahovat updaty do winu...Sheep napísal:format a instalacia winu je zalezitost jednej hodiny takze aj ten kto to robi castejsie v podstate o nic neprichadza
ale je pravda ze aj po cleaneroch nie je windows ako novy a s tym tuneupom to tiez moze byt, ved na vistu este nie je tak dobre doladeny ako na xp
ako som spominal na predoslej strane robim format castejsie, a mam to vyriesene, instalacky programov, ovladacov a vsetkeho potrebneho mam na druhej particii, programy ktore funguju aj bez instalacie mam rovno ulozene tam a po instalacii winu ktora trva tak do pol hodiny, stiham este vsetko obnovit, pridam odkazy na plochu, ale tak ok no este sa to predlzi o dalsiu polhodinu prisposobavim winu, ale uz nepamatam kedy som nad formatom naposledz travil nejak prilis vela casuhojko napísal:Sheep: A instalacia programov ci hier, ktore pouzivas je na dalsich par hodin. Na to si uz zabudol, ze???
-
Shark NX
Addict
Znacka notebooku??Holubar napísal:Ak som dostal origo Vistu v kompiku, ale nemam instalacne DVD, co mozem robit? Bude nelegalne stiahnut si nejaku instalacku z torrentu a instalovat ju s mojim CD-key?A bude to vobec fungovat?A mozem dat 64bit win na core2duo procesor?
Vacsina vyrobcov vytvori skrytu particiu a tam mas Celu Instalacku ... ak to tak nemas Tak im zavolaj na Call Center ... a poslu ti DVDcko alebo Spristupnia Server kde si stiahnes ich Instalacny Image.
V pripade ze ziadnu takuto sluzbu neposkytuju tak ti jedine ostava pozicat Original Vistu a nainstalovat ju z Prilozenym CD-Key
Torrent Verzie maju podozrenie na to ze uz maju v Sebe nejake Bootladery resp. nejake Aplikacie ktore robia system Plne Validnym aj ked nemas CDKey ... a to je nelegalne + Moze to robit bordel
-
muffy69
Medium Star
vistu by som z torrentov urcite netahal, radsej pozri na forach tam to mas istejsie ze najdes image z originalu, ano aj 64 bitovu vistu si mozes nainstalovat, vsetky core 2 duo maju podporu 64 bitovej architektury okrem E4700Holubar napísal:Ak som dostal origo Vistu v kompiku, ale nemam instalacne DVD, co mozem robit? Bude nelegalne stiahnut si nejaku instalacku z torrentu a instalovat ju s mojim CD-key?A bude to vobec fungovat?A mozem dat 64bit win na core2duo procesor?
-
Holubar
Darca
Sony Vaio...Ma to skrytu particiu a mam uz spravene aj recovery disky, akurat ze tam nie je image winu, ale skopcena particia C vo factory stave, kde su predinstalovane rozne trialy, ako office, norton a podobne huposti, preto chcem spravit clean install, no nechcem tam davat cracknuty win, ked uz mam vlastny sn.
-
Shark NX
Addict
Urcite ma aj Instalacku ... Brachovi som robil VAIO zavolal som do ciech oni mi poslali link na VAIO Recovery Center ... Lebo jemu tam uplne chybal ten program ... Win sa uple odznova nainstaloval a bol pokojHolubar napísal:Sony Vaio...Ma to skrytu particiu a mam uz spravene aj recovery disky, akurat ze tam nie je image winu, ale skopcena particia C vo factory stave, kde su predinstalovane rozne trialy, ako office, norton a podobne huposti, preto chcem spravit clean install, no nechcem tam davat cracknuty win, ked uz mam vlastny sn.
Holubar-Ja som uz par ludom preinstaloval Vistu zo svojho DVD.Akurat som tam dal ich key.Robil som to kvoli tomu,ze ludia chceli cistu instalaciu-bez programov,ktore sa tam naser.. pri recovery.Nasledne som legalizoval a vsetko preslo ok..Aku mas verziu,jazyk?
\\A nieco k teme.Ja som zacal Vistu pouzivat asi pred tyzdnom,ale pracoval som v nej predtym na inych PC.Musim povedat,ze je to stabilny system,pracuje korektne-nestretol som sa s tym,ze by sa mi nieco nepodarilo rozbehat.Samozrejme pisem o legalnom softe.Nejake programy neidu ani mne,ale to su"kupene".Ale aj drviva vacsina "kupenych"funguje bez problemov.Mam ju skoro rok,ale az predvcerom som si ju prepol na default pri bootovani.
\\A nieco k teme.Ja som zacal Vistu pouzivat asi pred tyzdnom,ale pracoval som v nej predtym na inych PC.Musim povedat,ze je to stabilny system,pracuje korektne-nestretol som sa s tym,ze by sa mi nieco nepodarilo rozbehat.Samozrejme pisem o legalnom softe.Nejake programy neidu ani mne,ale to su"kupene".Ale aj drviva vacsina "kupenych"funguje bez problemov.Mam ju skoro rok,ale az predvcerom som si ju prepol na default pri bootovani.
No a verziu-home basic or premium,atd..?
No je pravda,ze s hrami neviem vobec ako to je-ja na hry moc nie som.A ja pouzivam Mozzilu,takze taktiez neviem ako to je s Operou..
Vsak si sprav recovery dvd.Formatni cely HDD a supni tam cistu Vistu.A potom skusaj.Tie programy fakt cloveka stvu-ak mne nieco neslo,hned som za tym videl posahany system vdaka tym nechcenym veciam.Ak mas clear system-vies,ze chyba moze byt len v samotnom OS,popripade nejaky hardware..
No je pravda,ze s hrami neviem vobec ako to je-ja na hry moc nie som.A ja pouzivam Mozzilu,takze taktiez neviem ako to je s Operou..
Vsak si sprav recovery dvd.Formatni cely HDD a supni tam cistu Vistu.A potom skusaj.Tie programy fakt cloveka stvu-ak mne nieco neslo,hned som za tym videl posahany system vdaka tym nechcenym veciam.Ak mas clear system-vies,ze chyba moze byt len v samotnom OS,popripade nejaky hardware..
Ano zmazes.Ale pokial si to napalis,mas to to iste na dvd-cku.Takze kludne by som ta zmazal.Zbytocne to zabera miesto.Ja som z recovery particie stale napalil na RW medium vsetky drivery,ktore som potom stale supol naspat do PC,ale nie na systemovu particiu,ale napr.na D.A recovery zmazal.No ty sa asi obavas,ze ti nebude vsetko fungovat.Tak si ju kludne nechaj.Hoci si myslim,ze je to fakt zbytocne-a hlavne ak to mas napalene na nejakom mediu..
No z tych lamiek,by to malo byt v pohode.A book si kupoval uz asi z predinstalovanou Vistou..Teraz som jednemu typkovi robil reinstal na HP 9000.Presne takto ako tu opisujeme-teda cista instalacia,po formate.No a po nainstalovani Visty som nemusel instalovat ani jeden driver-vsetko bezalo bez problemov.Dost ma to prekvapilo
,nakolko ten book ma kopec funkcii..
No a ak ti Vista blbne,tak si sprav pri instalacii 3 particie.1 Vista,2 XP,3Data.A potom mozes pouzivat ajXP.A medzitym testovat Vistu...No urcite by som to rozdelil minimalne na 2 particie-aj ak tam bude 1 OS...
No z tych lamiek,by to malo byt v pohode.A book si kupoval uz asi z predinstalovanou Vistou..Teraz som jednemu typkovi robil reinstal na HP 9000.Presne takto ako tu opisujeme-teda cista instalacia,po formate.No a po nainstalovani Visty som nemusel instalovat ani jeden driver-vsetko bezalo bez problemov.Dost ma to prekvapilo
,nakolko ten book ma kopec funkcii..
No a ak ti Vista blbne,tak si sprav pri instalacii 3 particie.1 Vista,2 XP,3Data.A potom mozes pouzivat ajXP.A medzitym testovat Vistu...No urcite by som to rozdelil minimalne na 2 particie-aj ak tam bude 1 OS...