Problem s internetom
Problem s internetom
Ahojte, mam taky zvlastny problem. Internet mam odtialto http://www.datagate.sk Problem je v tom ze vecer (presne 18:00) ma vyhodi z wow serveru (world of warcraft) respektive od vtedy sa tam nemozem pripojit. To iste mi robi aj ventrilo a asi aj ares (vyhladavac Mp3).http://www.datagate.sk. U mna v pc, v mojom routeri (odkial sa napaja bratov pc na net) alebo u poskytovatela internetu je problem? A este väcsou zvlastnostou je, ze kamarat ma ten isty net, rovnaky pausal a dokonca byva aj v tej istej dedine a jemu to ide. Kde je problem?
a on to moze nejak blokovat aj na dialku? mam mikrovlnku tak sa mi to zda cudne ale mohol to nastavit ked bol naposledy u mna na PC a ja som si to az teraz vsimol lebo som zacal pouzivat programy/hry ktore prave on blokujedodo.gold napísal:ja by som povedal ze ti to provider blokuje z nejakeho dôvodu...ozvi sa mu bude to zrejme tak.
On ta blokuje na serveri. Pravdepodobne port, cez ktory pristupuješ k wow serveru alebo priamo IP wow serveru.
-Keby sa tieto nastavenia robili u zakaznika na PC, tak by si to každy nastavoval, ako by sa mu račilo.. Takže on ti môže obmedziť rýchlosť alebo nastaviť FUP (obmedzenia) bez toho, aby si o tom vedel..
-Keby sa tieto nastavenia robili u zakaznika na PC, tak by si to každy nastavoval, ako by sa mu račilo.. Takže on ti môže obmedziť rýchlosť alebo nastaviť FUP (obmedzenia) bez toho, aby si o tom vedel..
Ja napr. nemám podpísanú žiadnu zmluvu, resp. žiasnu zmlúvu, kde by sa uvádzali obmedzenia a predsa mi to ramcuju. Je to síce 2GB na deň, s tým, že následujúci deň pojdem 8kB/s a prekročiť sa mi to podarilo len raz (s torrentom), no idem meniť providera.
-Nedávno mi totiž zaslal nejaký "vyhražný" list, že ak nezaplatim nejake sprostosti z roku 2006, tak na mňa pošle vymahaciu spoločnosť. Pritom všetko bolo zaplatene, akurát nie v riadnom čase, pretože faktúry mi posielajú ako sa im zachce. Už tam aj máti spravila bordel a so sklopenými ušami sa ospravedlnili.
-Nedávno mi totiž zaslal nejaký "vyhražný" list, že ak nezaplatim nejake sprostosti z roku 2006, tak na mňa pošle vymahaciu spoločnosť. Pritom všetko bolo zaplatene, akurát nie v riadnom čase, pretože faktúry mi posielajú ako sa im zachce. Už tam aj máti spravila bordel a so sklopenými ušami sa ospravedlnili.
hmmm, ved napisem mu mail a opytam sa ho....len som chcel vediet ze ci to nemoze byt v MOJOM routri alebo pc nejak nastavene aby som sa pred nim nestrapnil a zbytocne mu nepisal....ale ja myslim ze mi to v pohode povoli a ked nie bude musetFrikso napísal:Ja napr. nemám podpísanú žiadnu zmluvu, resp. žiasnu zmlúvu, kde by sa uvádzali obmedzenia a predsa mi to ramcuju. Je to síce 2GB na deň, s tým, že následujúci deň pojdem 8kB/s a prekročiť sa mi to podarilo len raz (s torrentom), no idem meniť providera.